ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Dr. Robert Malone: «Ζούμε μια κατάσταση μαζικού υπνωτισμού - Μόνο στην ναζιστική Γερμανία είχε παρατηρηθεί ξανά»Διεύθυνση video: https://rumble.com/vraqsh-45850913.html

Σε πρόσφατη ομιλία του στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα, ο Dr Robert W. Malone, (διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας, που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται ως HOAX εξαιτίας του σκεπτικισμού που εκφράζει για τα γονιδιακά σκευάσματα των Big Pharma), παραθέτει σημαντικά σημεία από συζήτησή του με τον Δρ Mattias Desmet του πανεπιστημίου της Γάνδης σχετικά με το φαινόμενο της Μαζικής Ψύχωσης/Ύπνωσης που παρατηρείται σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το οποίο αδυνατεί να ακολουθήσει τα επιστημονικά δεδομένα και παραμένει πιστό στο επίσημο αφήγημα και στην πληροφόρηση μεγάλων ΜΜΕ!

Δείτε, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πως φέρνουν τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό και γιατί επιβάλλουν τώρα τα Lockdown!

Το στοίχημα με τον χρόνο και την ιστορία είναι αν θα τα καταφέρουν.

Εν συντομία τα κυριότερα σημεία που ανέπτυξε ο dr. Malone στην ομιλία του(όπως ακούγεται στο βίντεο) είναι τα εξής:

* Ζούμε σε μια κατάσταση υπνωτισμού των μαζών.

* Ο υπνωτισμός είναι μια ιδιότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Προϋποθέτει την εστίαση της προσοχής σε ένα αντικείμενο για πολλή ώρα.

*Επί δυο χρόνια τα media βομβαρδίζουν τους πολίτες με ατελείωτες δόσεις τρόμου 24 ώρες το 24ωρο υπνωτίζοντας τους.

* Η επίκληση ενός αόρατου και μυστηριώδους εχθρού είναι κύριο χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών καθεστώτων για να κρατούν τις μάζες δεμένες με το επίσημο αφήγημα.

* Οποιασδήποτε πει κάτι διαφορετικό από το επίσημο αφήγημα διώκεται, θεωρείται εχθρός.

*Η τεχνική είναι δοκιμασμένη στην ναζιστική Γερμανία. Τότε ήταν οι Εβραίοι η αιτία του κακού, σήμερα ειναι οι ανεμβολίαστοι.

* Οι πολίτες ακολουθούν υπνωτισμένοι τα σχέδια κυβέρνησης και «ειδικών» που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη.

* Τα lockdown γίνονται για οικονομικούς λόγους αλλά η μεταρρύθμιση της οικονομίας( Great Reset) δεν θα μπορούσε να γίνει υπό κανονικές συνθήκες.

2 σχόλια:

 1. Αντί ειδικού σχολίου :πατήστε εδώ: Αντιεμβολιαστής κόλλησε κορονοϊό για να πάρει πιστοποιητικό - Τον μετέδωσε στη μητέρα του η οποία πέθανε

  Ένα μικρό δείγμα της αθλιότητας που χαρακτηρίζει την δημοσιογραφική φιλοεμβολιαστική προπαγάνδα είναι και η ανωτέρω "είδηση", όπως αυτή αποτυπώθηκε και "αναλύθηκε", από τους παπαρολόγους του "αντισυστημικού" ΚτΠανδώρας.
  Ξεκινώντας από τον τίτλο, αν έχεις στοιχειώδη κρίση, αντιλαμβάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά: πως μπορεί να βεβαιωθεί πως ο "κακός" του σεναρίου (εν προκειμένω ο αντιεμβολιαστής) ήταν αυτός που κόλλησε το θύμα, δηλαδή τη μητέρα του και όχι το αντίστροφο, ή και τίποτα από τα δύο;
  Υπάρχει ιός με ονοματεπώνυμο, που αντιστοιχεί σε κάθε φορέα του;
  Η "δημοσιογραφική" βεβαιότητα εδράζεται πάνω σε καταγγελία(!) κάποιου συγγενή (προφανώς το ίδιο βλαμμένου όπως χιλιάδες βατσινάκηδες που βλέπουν παντού "εχθρούς" αντιεμβολιαστές γύρω τους...) και όχι πάνω σε κάποια ιατρική διάγνωση, αφού κάτι τέτοιο έτσι κι αλλιώς είναι πρακτικά αδύνατο.
  Το πιο μακάβρια απολαυστικό της υπόθεσης είναι, πως ο πανηλίθιος αυτός συντάκτης-"επιστήμονας" που προβαίνει μάλιστα και σε ιατρικά πορίσματα, ακόμη δεν έχει πληροφορηθεί πως οι εμβολιασμένοι αποτελούν κινητές βόμβες διασποράς του ιού προς όλους, εμβολιασμένους και μη.
  Επιπλέον, περνά σε δεύτερη μοίρα το γεγονός πως η εκλιπούσα ενώ ήταν ήδη εμβολιασμένη (θυμηθείτε τα περί "διαβατηρίου ελευθερίας" πριν 8 μήνες...) και υπερτονίζεται το γεγονός πως είχε κάνει μόνο την μια δόση. Δηλαδή;
  Στις πόσες δόσεις εκτιμά ο "ερευνητής", πως κάποιος βρίσκεται στο απυρόβλητο;
  Στις πέντε, έξη, δέκα, δεκαπέντε;
  Και μέχρι να τις κάνει, πάντα θα φταίει κάποιος κακός αντιεμβολιαστής, ο οποίος ως γνήσιο λαμόγιο, τέλεσε το κακούργημα* να κολλήσει προκειμένουν να πάρει πιστοποιητικό νόσησης!
  Πάρε το αυγό και κούρευτο!

  * μια καλή ιδέα θα ήταν να το εντάξουν στον ποινικό κώδικα ως αδίκημα, πως και δεν το εισηγήθηκε κανένας φωστήρας της νομικής ακόμη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχουμεπια αρχίσει και νιώθουμε "αμήχανα" με αυτότονΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ συνδυασμό α-νοησίας και παράνοιας...Ποια "επιστήμη", ποια "ενημέρωση", ποια "κοινή λογική", ποια"νόηση και διανόηση"...ΤΡΕΛΑΑΑΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή