ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τα "θεμέλια τρίζουν" με όσα πολύ σημαντικά έως τρομερά ανακοινώνονται δημόσια πια στις ΗΠΑ για παρενέργειες και θανάτους μετά το ξεκίνημα της "εκστρατείας" - Ιστορική σύσκεψη του "πολύ" FDA (Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τροφίμων & Φαρμάκων που είχε ως τώρα δώσει "έκτακτη" και υπό όρους άδεια στις εταιρείες των πειραματικών σκευασμάτων), όπου "υψώνεται φράγμα" στην 3η δόση!!

 1o video: "Στο φως τα στοιχεία για τις παρενέργιες των εμβολίων στις ΗΠΑ - 1000% αύξηση - 7000 θάνατοι"2ο video: "Ιστορική συνεδρίαση του FDA: Πού είναι οι μελέτες για τις μακροχρόνιες παρενέργειες;" (ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Ο EMA , Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ελλείψει παρουσίασης εμπεριστατωμένων μελετών και σοβαρών κλινικών δοκιμών από τις θησαυρίζουσες εταιρείες, "νίπτει τας χείρας του" για την 3η δόση και μέσω αυτού η Ε.Ε. ... πέταξε το μπαλάκι στις κυβερνήσεις: "για όποιον έχει παρενέργειες η ευθύνη σε αυτές" video και σχετικό άρθρο ΕΔΩ !! )

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 
1)1000% αύξηση καταγράφεται στις δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών εμβολίων από τις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους μέχρι και τον Σεπτέμβριο.
Αυτό αποδεικνύεται από πρόσφατη έκθεση του ανεξάρτητου Συστήματος Αναφορών Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων ( VAERS) και αναφέρθηκε στην ιστορική συνεδρίαση της επιτροπής του FDA κατά την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της Pfizer για χορήγηση ενισχυτικής δόσης στον γενικό πληθυσμό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έκθεση του ανεξάρτητου Αμερικανικού οργανισμού το σύνολο των καταγεγραμμένων περιπτώσεων για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους είναι 521.667 όταν για ολόκληρο το 2020 είχαν καταγραφεί μόλις 49.000 περιπτώσεις!
Η διαφορά είναι τεράστια !
Συγκεκριμένα καταγράφηκαν μόλις 166 περιπτώσεις θανάτων το 2020 που αφορούν όλα τα χρησιμοποιούμενα εμβόλια ενώ καταγράφηκαν 7.622 περιπτώσεις θανάτων για τα σκευάσματα γονιδιακής θεραπείας που πουλάνε ως εμβόλια COVID 19, οι BIG PHARMA.
H Αμερική είναι μια χώρα με πλήρη διαφάνεια και οι θεσμοί λειτουργούν. - ΠΗΓΗ

2) Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ιστορική συνεδρίαση του Αμερικανικού FDA (Oμποσπονδιακός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων)
Μέλη της επιτροπής που συνεδρίασε και έλαβε την απόφαση να μην επιτραπεί η ενισχυτική δόση του γονιδιακού σκευάσματος της Pfizer στον γενικό πληθυσμό, ακούστηκαν να λένε φοβερά πράγματα.
 Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα όλα όσα αφορούν τις συνεδριάσεις της αρμόδιας επιτροπής που παίρνει αποφάσεις για τις ζωές όλων μας, καλύπτονται από πυκνό σκοτάδι, στην Αμερική, μια χώρα που λειτουργούν ακόμα οι θεσμοί, τα πάντα βγαίνουν στο φως.
Η Κίμ Βίτζακ εκπρόσωπος των καταναλωτών που σύμφωνα με την Αμερικανική νομοθεσία πρέπει να παρίσταται στις συνεδριάσεις του οργανισμού σε μια συγκλονιστική της ομιλία ανέφερε τα εξής:  «Καλούμαστε εδώ να αποφασίσουμε για την ενισχυτική δόση που ζητάει η Pfizer την στιγμή που έχουμε στα χέρια μελέτες που αφορούν μόνο 300 άτομα ! Δηλαδή καλούμαστε να αποφασίσουμε για εκατοντάδες εκατομμύρια με στοιχεία μόνο για 300 εκ των οποίων μόνο οι 12 ήταν άνω των 65 ετών»
Και συνεχίζει στην ίδια ομιλία της η Βίτζακ: «Γιατί ο Λευκός Οίκος μιλάει για εμβόλια που είναι ανώτερα της φυσικής ανοσίας; Και γιατί στραφήκαμε εξ αρχής στα εμβόλια και όχι στις εξειδικευμένες θεραπείες για όσους νοσούν πριν αυτοί καταλήξουν;»
Ακόμα ένα μέλος της επιτροπής ο χειρούργος Γουάϊζμαν ρώτησε την επιτροπή: «Γιατί δεν υπάρχουν μελέτες για μακροχρόνιες επιπτώσεις από τα εμβόλια. Μελέτες για το τι συμβαίνει μετά από 5 η 15 χρόνια, όπως ο νόμος ορίζει για τις γονιδιακές θεραπείες; Ας μην κρυβόμαστε εδώ δεν έχουμε ένα εμβόλιο που θα σταματήσει την μετάδοση της νόσου, όπως αυτό της ευλογιάς αλλά μια γονιδιακή θεραπεία. Που είναι λοιπόν, οι μελέτες;»
Ακόμα ένα μέλος της επιτροπής δήλωσε: «Είναι πολλές φορές που δεν έχω τι να απαντήσω στους αρνητές. Πρόσφατα μια ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια μου παρουσίασε μελέτη που αποδεικνύει ότι οι πιθανότητες να νοσήσει σοβαρά ένας υγιής 30χρονος είναι μία στις 7.000 και οι πιθανότητας να καταλήξει 1 στις 250.000 και με ρώτησε αν έχω στα χέρια μου μελέτες που να αποδεικνύουν ότι οι πιθανότητες να της εμφανιστεί μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό της είναι μικρότερες. Δεν είχα τι να της απαντήσω γιατί δεν υπάρχουν μελέτες».
Να λοιπόν που στις ΗΠΑ, χώρα προέλευσης πολλών από τις BIG PHARMA ακούγονται πράγματα που εδώ θα έκαναν τον προαλειφόμενο για νέο πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θ. Βασιλακόπουλο να φρίξει.
Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της επιτροπής κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα πως τα εκατομμύρια των ανθρώπων που παραμένουν ανεμβολίαστοι δεν θα πειστούν με την χρήση εξ αναγκαστικών μέσων. - ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου