ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα άρθρο προς προβληματισμό ...

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στα πλαίσια, μέσα σε γνήσια δημοκρατικά περιβάλλοντα, του πλουραλισμού στην ενημέρωση και της ελευθερίας στην ροή της πληροφορίας (συνθήκες εν είδει θεμέλιας δοκού του ζωτικής σημασίας όρου "διαφάνεια"), βάσει στοιχείων ή έστω σοβαρών ενδείξεων για μείζονος ενδιαφέροντος ζητήματα, παραθέτουμε αυτό το άρθρο από τις ΗΠΑ. Μία έρευνα όπου επισημαίνονται γεγονότα κι αναλύονται δεδομένα επιστημονικά και εκφέρονται συγκεκριμένα συμπεράσματα για όσα έχουν συμβεί  και "τρέχουν" στη χώρα των Gates και Fauci. Ξεκαθαρίζουμε εκ των προτέρων ότι σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε a priori  την άκριτη υιοθέτηση όλων όσων αναφέρονται και συμπεραίνονται σε αυτό.  Ας κάνει ο καθένας την προσωπική του έρευνα, αν κι εφόσον κρίνει πως έχει λόγους...Όσο για εμάς, είμαστε από τη φύση μας ανοιχτοί, συνάμα κι επιφυλακτικοί, σε ερεθίσματα που δίνουν τροφή σε προβληματισμό, ειδικά όσον αφορά θέματα που επηρεάζουν την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα πολύπτυχα, άρα και την πορεία της ζωής μας. Ο κάθε αναγνώστης, κρίνοντας ανάλογα, μπορεί φυσικά και να αδιαφορήσει παντελώς για όσα αναφέρει και συνάμα στηλιτεύει ο συγκεκριμένος αρθρογράφος (π.χ. θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αντιεπιστημονικός στην όλη προσέγγιση, εφόσον φυσικά υπάρχουν αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία προς αντιπαράθεση, ή και..."εμπαθής" απέναντι σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρει με συγκεκριμένη διάθεση, για τους δικούς του ας πούμε λόγους...). Αλλά κι από την άλλη μόνο ασήμαντος ή τυχαίος δεν είναι δίκαιο να χαρακτηρισθεί και το προφίλ του οποίου αναφέρεται στο τέλος της ανάρτησης.      Και κάτι τελευταίο, κάτι ως...παράπονο προς ανώνυμους και επώνυμους, το οποίο νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε. Περί Fake News, τον "όρο-δαίμονα" των θαυμαστών ημερών μας, αυτή η φράση είναι προκλητικό το λιγότερο να χρησιμοποιείται επιλεκτικά: για παράδειγμα, δεν θα ταίριαζε απόλυτα και στις δηλώσεις του τέως υπουργού Υγείας το φθινόπωρο του περασμένου έτους (αν θυμόμαστε καλά το timing), πως "ο εμβολιασμός δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικός καθώς το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το προβλέπει αυτό", ή σε δημόσια καλοκαιρινή δήλωση πολύ ψηλά στην ιεραρχία πολιτικού προσώπου ότι "μόνο οι ανεμβολίαστοι νοσούν από τη Δ παραλλαγή", ή σε  δημόσιες από τα πάνω δηλώσεις, πριν σχετικά λίγους μόλις μήνες, ότι θα άνοιγε από τον τρέχοντα Σεπτέμβρη ένας ..."δημόσιος διάλογος" για το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας σε υγειονομικούς ή και άλλους κλάδους ;...Κι αν τελικά κάνουμε λάθος στο όλο σκεπτικό μας μάς αξίζει να θεωρηθούμε ανάξιοι του παραμικρού λόγου...

Bombshell: Οι δοκιμές PCR δεν μπορούν να προσδιορίσουν την Delta Variant 

(το βρήκαμε σε αυτόματη και άρα όχι και την πιο ιδανική μετάφραση, πρωτότυπο άρθρο εδώ: Bombshell: PCR tests can’t identify Delta Variant; it’s all fiction )

Αυτό δεν είναι αστείο. Είναι αληθινό.

Ωωωω! Η παραλλαγή Δέλτα. Είναι παντού.

Πρόσεχε. Είναι κάτω από το χαλί σου. Βρίσκεται στη ντουλάπα των ρούχων. Βρίσκεται στην οδοντόβουρτσα σου.

Και είναι οι ανεμβολίαστοι που τh μεταδίδουν. Αυτοί οι διάβολοι. Εμείς, που είμαστε αγνοί, πρέπει να προστατευόμαστε από τον "ανεμβολίαστο ακάθαρτο".

Ο Φάουτσι, θεός των μαμάδων του ποδοσφαίρου, σηκώνεται κάθε πρωί λέγοντας ΔΕΛΤΑ, βγαίνει στην τηλεόραση λέγοντας ΔΕΛΤΑ και κοιμάται προσευχόμενος στη ΔΕΛΤΑ.

Διαβάστε αυτό από τις συχνές ερωτήσεις για το Υπουργείο Υγείας του Υπουργείου Εξωτερικών του Τέξας: «Πώς μπορώ να πω εάν έχω την παραλλαγή Delta; Το αναφέρουν τα εργαστήρια στην πολιτεία; Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμες. Οι ιογενείς δοκιμές [PCR] που χρησιμοποιούνται για να διαπιστωθεί εάν ένα άτομο έχει COVID-19 δεν έχουν σχεδιαστεί για να σας λένε ποια παραλλαγή προκαλεί τη μόλυνση. Η ανίχνευση της παραλλαγής Delta, ή άλλων παραλλαγών, απαιτεί έναν ειδικό τύπο δοκιμών που ονομάζεται γονιδιωματική αλληλουχία. Λόγω του όγκου των περιπτώσεων COVID-19, η αλληλουχία δεν πραγματοποιείται σε όλα τα ιικά δείγματα. Ωστόσο, επειδή η παραλλαγή Delta αντιπροσωπεύει τώρα την πλειονότητα των περιπτώσεων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής να υποδεικνύει μόλυνση με την παραλλαγή Delta. "

Κεραία.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο αριθμός των ασθενών των οποίων τα δείγματα έχουν γενετική αλληλουχία είναι μικροσκοπικός, σε αντίθεση με τον αριθμό των οποίων τα δείγματα απλώς εκτελούνται μέσω της τυπικής PCR.

Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ότι η παραλλαγή Delta αντιπροσωπεύει τώρα την πλειοψηφία των περιπτώσεων COVID στις ΗΠΑ. Και χρησιμοποιώντας την τυπική PCR, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συγκεκριμένος ασθενής έχει τη Δέλτα. Όλα είναι μυθοπλασία.

Έχουμε αυτό από την Αμερικανική Ένωση Πνεύμονα: «Οι τακτικές εξετάσεις COVID-19 δεν εντοπίζουν ποια παραλλαγή εμπλέκεται στην περίπτωση ενός ασθενούς-αυτές οι πληροφορίες δεν αλλάζουν την προσέγγιση στη φροντίδα ή τη θεραπεία. Η αναγνώριση της παραλλαγής απαιτεί γονιδιωματική αλληλουχία, μια διαδικασία ξεχωριστή από τις τακτικές δοκιμές ιών και μια διαδικασία που δεν είναι σε θέση να κάνουν ή δεν κάνουν όλα τα εργαστήρια σε τακτική βάση για τη φροντίδα των ασθενών, αλλά γίνονται περισσότερο για την παρακολούθηση της δημόσιας υγείας ».

Επιτρέψτε μου να αναλύσω πώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι. Για να είμαστε υπερβολικά γενναιόδωροι, ας πούμε ότι 3 στα 1000 θετικά τεστ PCR στην Αμερική αποστέλλονται σε εργαστήρια υψηλού επιπέδου, όπου γίνεται η γενετική ανάλυση αλληλουχίας.

Ένα ορισμένο ποσοστό ΑΥΤΩΝ των δοκιμών αλληλουχίας βγαίνει θετικό για το Delta Variant. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, κατασκευάζονται ΜΟΝΤΕΛΑ.

Τώρα είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ψεύτικη επιστήμη. Τα μοντέλα εκτιμούν τι ποσοστό ΟΛΩΝ των θετικών δοκιμών PCR είναι πραγματικά θετικές για τη Delta.

Λυπάμαι που έσπασα αυτό το newsflash, αλλά οι μοντελιστές είναι διαβόητοι τσαρλατάνοι. Οι πυκνοί υπολογισμοί τους είναι τόσο μακριά από την επιστήμη όσο ένα Model-T Ford από ένα διαστημόπλοιο.

Αλλά με βάση τα μοντέλα, οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας - που χρειάζονταν απεγνωσμένα μια νέα απάτη, επειδή οι αριθμοί των περιπτώσεων COVID μειώνονταν - ξεσήκωσαν μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης τη νέα αποκάλυψη: ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο. Γιατί; Επειδή μπορείτε να στοιχηματίσετε στο αγρόκτημα ότι το τρέχον μοντέλο που ωθεί την πανταχού παρουσία του Delta Variant δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Δεν παραδόθηκε ποτέ σε πολλές ομάδες ανεξάρτητων επιστημόνων που το πέρασαν με μια λεπτή οδοντωτή χτένα. Αυτό λέγεται επαλήθευση. Αυτό λέγεται Επιστημονική Μέθοδος. Μπορεί να το έχετε ακούσει.

Ο πιο διαβόητος μοντελιστής στον κόσμο, ο Νιλ Φέργκιουσον, του London Imperial College, που χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, έκανε μια πρόβλεψη στις αρχές του 2020: μέχρι το καλοκαίρι, θα είχαν 500.000 θάνατοι από COVID στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2 εκατομμύρια στις ΗΠΑ.

Αυτή η παράλογη πρόβλεψη, που την κατάπιε ολόκληρη ο Μπόρις Τζόνσον και την κατάπιε ολόκληρη ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά από παρότρυνση του Τόνι Φάουτσι, οδήγησε στα αρχικά μαζικά λουκέτα στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και μετά άλλα έθνη ακολούθησαν το παράδειγμα.

Όπως γνωρίζουν οι μακροχρόνιοι αναγνώστες μου, όλα αυτά είναι μόνο η κορυφή ενός πολύ μεγάλου παγόβουνου. Τον τελευταίο χρόνο, αποδεικνύω ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει, οι δοκιμές και οι αριθμοί των περιπτώσεων είναι χωρίς νόημα και το εξαιρετικά καταστροφικό εμβόλιο είναι περιττό.

Αλλά κάνω συχνές εισβολές στον φανταστικό κόσμο της επίσημης επιστήμης, για να δείξω ότι, ακόμη και μέσα σε αυτήν την τρελή φούσκα, υπάρχουν πολλές εσωτερικές αντιφάσεις και ξεκάθαρα ψέματα.

Ακολουθεί το αρχικό μου άρθρο του 2020 για τον πιο διάσημο και διάσημο μοντελιστή στον κόσμο, τον Νιλ Φέργκιουσον:

Neil Ferguson: το φάντασμα στη μηχανή 

Γιατί οι κυβερνήσεις χαιρετούν όταν προβλέπει μια πανδημία και τους λέει να κλειδώσουν τις χώρες τους;

Νοιάζεται κανείς για το παρελθόν του;

Γιατί εξακολουθεί να έχει μια περίφημη δουλειά;

Με ποιον συνδέεται;

Ο Νιλ Φέργκιουσον, μέσω του ινστιτούτου του στο Imperial College του Λονδίνου, μπορεί να επικαλεστεί ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Είναι ο κύριος Genius, όταν πρόκειται για την προβολή υπολογιστικών μοντέλων επιδημιών.

Οι συνάδελφοι ειδικοί αυξάνουν τη φήμη του.

Σύμφωνα με το Business Insider (4/25/20), «η ομάδα του Φέργκιουσον προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον ότι η αναζήτηση για« ασυλία αγέλης »[αφήνοντας τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους στο ύπαιθρο στο Ηνωμένο Βασίλειο] μπορεί να κοστίσει 510.000 ζωές, προκαλώντας μια απότομη νόσο U -γύρισμα [μαζικός εθνικός αποκλεισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο] ... Οι προσομοιώσεις του είχαν επιρροή και σε άλλες χώρες, όπως αναφέρθηκαν από τις αρχές των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας. »

Όχι μόνο παρατίθεται, όχι μόνο επιδραστική, αλλά καταπίνεται ολόκληρη.

Το Business Insider συνεχίζει: «Στις 23 Μαρτίου [2020], το Ηνωμένο Βασίλειο κατάργησε την« ασυλία αγέλης »υπέρ μιας στρατηγικής καταστολής και η χώρα έκανε προετοιμασίες για εβδομάδες αποκλεισμού. Η μελέτη του Φέργκιουσον ήταν υπεύθυνη ».

Υπάρχουν περισσότερα. Πολύ περισσότερο.

Το ίδιο άρθρο BI: «Η Δρ. Ντέμπορα Μπιρχ, συντονίστρια αντιμετώπισης του κορωνοϊού στη διοίκηση Τραμπ, δήλωσε στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου στις 16 Μαρτίου ότι η εφημερίδα Imperial [υπολογιστική προβολή του Φέργκιουσον] προκάλεσε τις νέες συμβουλές του CDC για εργασία από το σπίτι και αποφυγή συγκεντρώσεων 10 ή περισσότερων ».

Φέργκιουσον, εμπνευστής του LOCKDOWN. Αφαίρεση βασικών ελευθεριών. Οικονομική καταστροφή.

Ας δούμε λοιπόν το ιστορικό του Ferguson, που εκτίθεται στο κομμάτι του Business Insider:

"Ο Φέργκιουσον ίδρυσε το MRC Center for Global Infectious Disease Analysis, με έδρα το Imperial, το 2008. Είναι ο κορυφαίος φορέας που συμβουλεύει τις εθνικές κυβερνήσεις για επιδημίες παθογόνων."

«Παίρνει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια χρηματοδότηση από το Foundationδρυμα Bill & Melinda Gates και συνεργάζεται με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), και έχει την υποχρέωση να παρέχει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας «ταχεία ανάλυση επειγόντων προβλημάτων μολυσματικών ασθενειών».

Λήψη της εικόνας;

Τα χρήματα του Γκέιτς πηγαίνουν στον Φέργκιουσον.

Ο Φέργκιουσον προβλέπει τρομερή απειλή από τον COVID, απαιτώντας κλειδώματα - προετοιμάζοντας έτσι τους ανθρώπους να δεχτούν ένα εμβόλιο. Το εμβόλιο που θέλει ο Γκέιτς.

Ο Φέργκιουσον παρέχει μια τρομακτική υπολογιστική προβολή θανάτων από COVID - στο CDC και τον ΠΟΥ. Ο Φέργκιουσον επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο ένα σκεπτικό για το σχέδιο εμβολίου Γκέιτς.

Οι εθνικές κυβερνήσεις παραδίδονται στον ΠΟΥ και το CDC. ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ.

Business Insider: «Ο Μάικλ Τρούσφιλντ, καθηγητής κτηνιατρικής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είπε στην εφημερίδα ότι είχε« déjà vu »αφού διάβασε το [Ferguson] Imperial paper [για τον COVID], λέγοντας ότι ο Ferguson ήταν υπεύθυνος για την υπερβολική σφαγή ζώων κατά τη διάρκεια του 2001 Foot και ξέσπασμα στόματος [τρελής αγελάδας] ».

«Ο Φέργκιουσον προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι θα μπορούσαν να πεθάνουν 150.000 άνθρωποι. Έξι εκατομμύρια ζώα σφαγιάστηκαν προληπτικά, κοστίζοντας στη χώρα δισεκατομμύρια γεωργικά έσοδα. Στο τέλος, 200 άνθρωποι πέθαναν ».

«Ομοίως, ο ίδιος [ο Φέργκιουσον] κατηγορήθηκε για δημιουργία πανικού υπερεκτιμώντας τον πιθανό αριθμό νεκρών κατά τη διάρκεια της επιδημίας γρίπης των πτηνών το 2005. Ο Φέργκιουσον εκτιμά ότι 200 ​​εκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν. Ο πραγματικός αριθμός ήταν στις χαμηλές εκατοντάδες». ΓΕΙΑ ΣΑΣ?

«Το 2009, ένα από τα μοντέλα του Φέργκιουσον προέβλεψε ότι 65.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από την επιδημία της γρίπης των χοίρων στο Ηνωμένο Βασίλειο - ο τελικός αριθμός ήταν κάτω από 500».

Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείτε, γιατί κάποιος να πιστέψει αυτό που είχε προβλέψει ο Φέργκιουσον σε αυτή τη φασαρία του COVID;

Είναι οι ηθοποιοί του τόσο ηλίθιοι;

Είναι τόσο ηλίθιοι οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί;

Και η απάντηση είναι: Αυτό είναι ένα μνημειώδες μυστικό έργο. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι. Μερικοί έχουν πιαστεί στο op και φοβούνται να πουν ότι ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα. Μερικοί γνωρίζουν τι συμβαίνει και θέλουν να καταστρέψουν τις εθνικές οικονομίες και να μας οδηγήσουν σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Ο Γκέιτς γνωρίζει ότι έχει τον άνθρωπό του: τον Φέργκιουσον. Ως αποδέκτης δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως από το Foundationδρυμα Γκέιτς, ο Φέργκιουσον δεν πρόκειται να εκδώσει ένα μοντέλο που να δηλώνει: Ο COVID δεν πρέπει να ανησυχεί, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους και θα είμαστε εντάξει. Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι στο ίδιο επίπεδο με τους ερευνητές που παραδέχονται ότι ποτέ δεν εντόπισαν σωστά έναν νέο ιό ως αιτία ασθένειας το 2019, στη Γουχάν.

Για να δικαιολογήσει την έγχυση συνθετικών γονιδίων σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον κόσμο, ο Γκέιτς χρειάζεται μια ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

Έχει την ιστορία, όλα ντυμένα με ένα μοντέλο υπολογιστή, που αποτελείται από έναν άνδρα με προηγούμενο ρεκόρ από μεγάλες και καταστροφικές αποτυχίες.

Ο Νιλ Φέργκιουσον είναι το φάντασμα στη μηχανή. Το μηχάνημα είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το CDC. Ο άντρας πίσω από το φάντασμα είναι ο Μπιλ Γκέιτς.

ΠΗΓΕΣ:

https://www.dshs.state.tx.us/coronavirus/variant-faqs.aspx

https://www.lung.org/blog/covid-19-delta-variant

https://www.businessinsider.com/neil-ferguson-transformed-uk-covid-response-oxford-challenge-imperial-model-2020-4


Τζον Ράπποπορτ

Ο συγγραφέας τριών εκρηκτικών συλλογών,  THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX, και POWER OUTSIDE THE MATRIX , ο Jon ήταν υποψήφιος για μια θέση Κογκρέσου των ΗΠΑ, στην 29η Περιφέρεια της Καλιφόρνια. Υποψήφιος για βραβείο Πούλιτζερ, εργάστηκε ως ερευνητικός ρεπόρτερ για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική και την υγεία, για τα CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ο Jon έχει παραδώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και τη δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου