ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ, για τις κατηγορηματικές δηλώσεις περί "ασφάλειας", "αποτελεσματικότητας" και "τείχους ανοσίας" των ΕΝΕΣΕΩΝ τους!

 Νάτα τα χαμπέρια από τη "χώρα-πρότυπο" για εδώ κυβερνώντες και"υποτροπή ειδικών" τους. Το Ισραήλ που όσο λυμαινόταν από

τον δικτατορίσκο-αρχιεμβολιαστή Νετανιάχου είχε φτάσει να μετατραπεί σε μια πρωτοφανώς στυγνή υγειονομική ΧΟΥΝΤΑ (θυμήσου αναρτήσεις: Υγειονομική Δικτατορία. Μια Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.  και Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.  και Ο γιατρός,ερευνητής Hervé Seligmann Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο Haim Yativ για εμβολιασμό σε Ισραήλ: είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα), οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους απ’ ό,τι ο covid19.Aναντιστοιχία δεδομένων αρχών και της πραγματικότητας! BINTEO ). Ένα πρότυπο, σύμφωνα και με κάποιες δηλώσεις, για τους διαχειριστές της "υγειονομικής κρίσης" στο Ελλαδιστάν, με το σκληρότερο παγκοσμίως lockdown κατά το Blooberg, oι οποίοι τώρα επιχειρούν να στήσουν το κακέκτυπό του στο τσιφλίκι τους κι επί των προβάτων τους, όπως θεωρούν χώρα και λαό. Εννοείται ότι παραπέμπουμε στην ανάρτηση-μόνιμο σημείο αναφοράς μας: Για να τελειώνουμε (;) με κάθε είδους αδιανόητες απειλές στους ανθρώπους για το υποχρεωτικό μπόλι ...ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ... και μεταφέρουμε τις τελευταίες επίσημες δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού του Ισραήλ, εκεί όπου τους εμβολίασαν σχεδόν όλους: “We do not know exactly to what degree the vaccine helps, but it is significantly less,” than health officials expected (JPost). Δηλαδή: "Δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βαθμό και πώς τα εμβόλια βοηθούν, αλλά είναι σημαντικά μικρότερος από αυτόν που περίμεναν οι υγειονομικές αρχές" (στην Jerusalem Post) !!!  ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ή ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, περιγέλαστοι και δολιότατοι μου τελάληδες των ΜΜΕ(όπου Ε=Εξαπάτηση);;; και "πολιτικοί φωσήρες-σωτήρες" κυβέρνησης και αντιπολίτευσης (ειδικά η συστρατευμένη στο "τείχος α-νοησίας" "αριστερά" μας έχει αφήσει άφωνους με τη στάση της...) Και τι ισχύει πραγματικά με τη θνητότητα και τη φύση της "παραλλαγής ΔΕΛΤΑ";  ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, από την άποψη ότι δεν μπορεί ο α ή β τυραννίσκος ή "φεουδάρχης" να αποκρύπτει σημαντικά γεγονότα και πληροφορίες από τον "έξω κόσμο" !

ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: Το Ισραήλ καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού - Καλπάζει ο ιός στην χώρα «πρότυπο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου