ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

"Μετά την Φλόριντα και ο Κυβερνήτης του Τέξας εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύει τη δημιουργία διαβατηρίου/πιστοποιητικού εμβολιασμού! Αντίστοιχες κινήσεις σε Πενσυλβάνια,Αρκάνσας, Μοντάνα κ.α"

"Texans shouldn't be required to show proof of vaccination & reveal private health information just to go about their daily lives. I issued an Executive Order that prohibits government-mandated vaccine passports in Texas. Don't tread on our personal freedoms." (σχετικό video στο κλείσιμο)
Aλλά και για να μη μας παραμυθιάζουν άλλο:
Πτώση ρεκόρ κρουσμάτων στο Τέξας 3 εβδομάδες μετά την άρση διατάγματος για μάσκα!

 Oι μία μετά την άλλη Πολιτείες των HΠΑ δείχνουν τον δρόμο για το τι πρέπει να συμβεί παγκοσμίως ενάντια στον πρωτοφανή εμβολιαστικό ρατσισμό και ολοκληρωτισμό, με "ιατρική πράξη" παρά τη συναίνεση της πλειοψηφίας των πληθυσμών κι ενάντια στον ίδιο τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και πλήθος άλλων διεθνών συμβάσεων κι εσωτερικών νομοθεσιών σε ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ!  Υψώνοντας και ένα μεγαλοπρεπέστατο μεσαίο δάχτυλο προς τον "εικονικό πρόεδρο" και τις δηλωμένες προθέσεις του για μια χώρα που αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό, κι ως προς τη δυναμική του, κομμάτι της! Κι αυτό έχει φυσικά προεκτάσεις και για την πραγματική ισχύ των τοπικών αρχόντων, κι όχι μόνο στις ΗΠΑ, απέναντι σε αντιλαϊκές αποφάσεις της όποιας κεντρικής κυβέρνησης και κυοφορεί...καταστάσεις και ίσως...κι ενδιαφέρουσες "υφαίνουσες διεργασίες". Τ' ακούς Ε.Ε. και χαρτογιακάδες όργανα της Big Pharma; Τ' ακούνε και στο... "εμβολιαδιστάν";

 

Σύνδεση: Αφιερωμένο στα εμβολιαστικά πασαπόρτια και αποδεικτικά για να "ζει και να κινείται" ο σύγχρονος σκλάβος. Αφιερωμένο στον "μπροστάρη" Ευρωπαίο πρωθυπουργό με τις "πρωτοποριακές ιδέες", την Ε.Ε., τον Μπόρις Τζόνσον και φυσικά τον "Sleepy Joe" Biden...  Από την ηλιόλουστη "fuck covidalism"(ή "vaccinalism")-Florida.

Σχετικό άρθρο που παραπέμπουμε:  "Ο κυβερνήτης της Πολιτείας του Τέξας ο Greg Abbott εξέδωσε εκτελεστική εντολή την Τρίτη το πρωί απαγορεύοντας σε κρατικές ή πολιτικές υπηρεσίες στο Τέξας να δημιουργήσουν απαίτηση «διαβατηρίου εμβολίων» ή του λεγόμενου ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού.      Διαβούλευση αναπτύχθηκε πρόσφατα γύρω από τα διαβατήρια εμβολίων ως επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια ή ακόμα και για φαγητό.

Συνήθως περιγράφονται ως εφαρμογή με κωδικό που επαληθεύει εάν κάποιος έχει εμβολιαστεί ή πρόσφατα ελεγχθεί αρνητικά για το COVID-19. Χρησιμοποιούνται ήδη στο Ισραήλ και είναι σε ανάπτυξη σε μέρη της Ευρώπης. Όμως, ο Abbott το απέκλεισε ως επιλογή στο Lone Star State με την εκτελεστική εντολή No. GA – 35"     Η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Και στο twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου