ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ολογράμματα και αλλόκοτες ατζέντες χέρι χέρι; (BINTEO)


Υπάρχει τέτοια τεχνολογία (ίσως εδώ και δεκαετίες, μόνο που πλέον έχει προχωρήσει εντυπωσιακά), που και με τη συνδρομή των δορυφόρων έχει τις δυνατότητες να προβάλλει στους ουρανούς εκπληκτικά ζωντανές και με κάθε ρεαλιστική λεπτομέρεια ολογραμματικές παραστάσεις. Για παράδειγμα: Τον Βούδα να μαστουρώνει, αραχτός στον ίσκιο μιας συκιάς και να κηρύττει τη ματαιότητα του υλικού κόσμου, οπότε μην επιθυμείς, μη διεκδικείς, μην σκας για τις τρισάθλιες επίγειες συνθήκες και μην αγχώνεσαι για τίποτε ... μέχρι να κατακτήσεις τη νιρβάνα, να φωτιστείς. Τον Μωάμεθ να κραδαίνει τη χατζάρα και να ανακοινώνει σε κάθε ευσεβή πιστό πως ήρθε η ώρα της Μεγάλης Τζιχάντ, οπότε μόνο όσοι άπιστοι αποδεχτούν το δρόμο του αληθινού θεού θα τη γλιτώσουν. Τον Jesus να δηλώνει ότι η μεγαλύτερη αγάπη της επίγειας ζωής του ήταν η Μαγδαληνή, οπότε όλα όσα διδάχτηκαν και γράφτηκαν γι' αυτόν ήταν ένα ψέμα. Ή ότι αυτό δεν είναι παρά η πολυαναμενόμενη δεύτερη παρουσία και η ημέρα της κρίσης και όσοι είναι αμαρτωλοί οφείλουν να αυτοκτονήσουν μαζικά. 

Και έναν στόλο από κακόβουλα εξωγήινα σκάφη να σουλατσάρει στον ουρανό πάνω από μεγαλουπόλεις (κάτι σαν την ταινία Indepedence Day), οπότε όλες οι φωνές της "παγκόσμιας λογικής και ενότητας" θα πείσουν τους χεσμένους από τον φόβο πολίτες πως σήμανε η ιστορική στιγμή της τάχιστης δημιουργίας μιας παγκόσμιας πεφωτισμένης υπερ-συγκεντρωτικής κυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να εκδιωχθεί ο μέγας κίνδυνος για τους γηγενείς...

 

Από την περιγραφή του δεύτερου βίντεο: 
Με το Project Blue Beam και ολογράμματα (Holograms) υποδέχτηκαν το 2021 στο Seattle
Το show πραγματοποιήθηκε με ολογράμματα γύρω από το Space Needle. Είναι απλά ένα φαντασμαγορικό θέαμα ή μας προϊδεάζουν για κάτι; Είναι μια μικρή επίδειξη για όσα μας ετοιμάζουν; ... Μάλλον σκοτεινό και ανατριχιαστικό το show ... παρά φαντασμαγορικό! Τα κρυφά μηνύματα και τα σύμβολα είναι πάρα πολλά. Στα δύο πρώτα λεπτά, βλέπουμε πολλά μυστικιστικά - καμπαλιστικά σύμβολα. Περισσότερο θυμίζει ταινία, παρά εορταστικό show. Το show όπως ξεκίνησε έτσι και τελείωσε, με μασονικά και καμπαλιστικά σύμβολα. Προσέξτε το σημείο στο οποίο εμφανίζεται η έλικα του DNA, μετά η διαίρεση του κυττάρου για δημιουργία νέας ζωής, ακολούθως εμφανίζονται γεωμετρικά σχήματα (όλος ο υλικός κόσμος ανάγεται σε γεωμετρικά σχήματα) και τέλος βλέπουμε να γεννιέται ένας άνθρωπος-πεταλούδα ... Σε μια συνέντευξή του ο Elon Reeve Musk δήλωσε ότι με συνθετικό mRNA και DNA όχι μόνο μπορούν να αντιστρέψουν την διαδικασία γήρανσης αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέψουν έναν άνθρωπο σε πεταλούδα !!! Τα συμπεράσματα δικά σας...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου