ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...
Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί σε εξισώσεις που απαιτούν...τη συμφωνία!


O κόσμος που ζούμε είναι το αποτέλεσμα της συμφωνίας που κάνουμε. Ο ένας με τον άλλον και όλοι μαζί με τους...ας τους "ονομάσουμε "διαχειριστές" αυτού του κόσμου, οι οποίοι και υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούνε στη διαχείρισή του. Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που εμείς αποποιηθήκαμε και τις μεταβιβάσαμε σε αυτούς, πάντα με την πολιτικά θεσμοθετημένη  συμφωνία μας, η οποία υποτίθεται ότι προϋποθέτει την όσο δυνατόν καλύτερη και πιο επωφελή διαχείριση προς όφελος όλων. Όλων; Προς όφελος ας πούμε και των κατοίκων των περιοχών του λεγόμενου "τρίτου κόσμου"; Κάτι που με τη σειρά του προϋποθέτει την κατηγοριοποίηση και ανάλογη μεταχείριση των ανθρώπων σε περισσότερο και λιγότερο σημαντικούς, "αναπτυγμένους" πολιτισμικά και "υποανάπτυκτους", όσον αφορά αυτή τη...διαχείριση! Και ποιος ορίζει αυτό το βαθμό πολιτισμικής "ανάπτυξης" και άρα αναγνώρισης συναφών δικαιωμάτων και ανάλογης αντιμετώπισης ολόκληρων λαών από τους "πολιτισμένους"; Και χωρών που κυριολεκτικά καταληστεύεται ο πλούτος τους και απαλλοτριώνονται οι πόροι τους προς...όφελος των εταιρειών και των υπερκερδών του..."αναπτυγμένου κόσμου"..; Μα φυσικά εμείς οι "ανώτεροι" πολίτες ενός "ανώτερου Θεού". Και οι...ανίκανοι πολιτικοί απατεώνες και δημαγωγοί που ψηφίζουμε για την προώθηση των συμφερόντων μας, οι πολυεθνικοί κολοσσοί και τα χρηματοπιστωτικά τερατώδη ιδρύματα που μετατρέπουν πολιτισμένους και απολίτιστους σε αναλώσιμα νουμεράκια σε ψηφιακές οθόνες και δείκτες χρηματιστηριακούς, οι προπαγανδιστές των ΜΜΕ που ελέγχονται παγκοσμίως από κάποιες λίγες πανίσχυρες οικογένειες (από αυτές που κατέχουν γύρω στο 50% του παγκόσμιου πλούτου) και οι οποίες χειραγωγούν κάθε στιγμή την ροή της πληροφόρησης και την αντίληψής μας περί "ορθής" λειτουργίας του κόσμου-τσιφλίκι τους! Καλό και δίκαιο θα ήταν να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο τρόπος ζωής μας και οι (διαρκώς συρρικνούμενες και αστυνομοκρατούμενες) ελευθερίες μας έχουν στηθεί πάνω στα κουφάρια των δικαιωμάτων, των προοπτικών πραγματικής ανάπτυξης και αυτοδιάθεσης και των ελευθεριών εκατομμυρίων άλλων ανθρώπων, μέσα στην πάροδο των τελευταίων αιώνων αποικιοκρατίας, εκβιομηχάνισης και τεχνο-επιστημονικής αλματώδους προόδου και επίτευξης μέχρι πρόσφατα ενός επιπέδου διαβίωσης που είχε ξεφύγει από την κοινωνική εξαθλίωση, την ανέχεια και το σκοταδισμό του ευρωπαϊκού χριστιανοκρατούμενου Μεσαίωνα.
 Μόνο που...ο μεσαίωνας επιστρέφει ολοταχώς- είναι ήδη εδώ και ριζώνει σε κάθε πτυχή της"πολιτισμένης ζωής" (ας μην μιλήσουμε καλύτερα για τις οικονομικές και κοινωνικοπολιτικές συνθήκες των μυριάδων ακόμα "απολίτιστων!), υιοθετώντας διάφορες μορφές εξτρεμισμού:
θρησκευτικού, οικονομικού, πολιτικού, στρατιωτικού, πνευματικού (πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η επέλαση της βλακείας, της κενότητας, της τιποτολογίας, της τρομολαγνείας χάριν καλωδιωμένης και ρουφιανοκρατούμενης ασφάλειας- θυμήσου:ΕΠΟΧΕΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ" ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ, της απονοηματοδότησης κάθε έννοιας σημαντικής και της αποθέωσης του ψεύδους, της υποκρισίας, της εξαπάτησης;)...

Το τελευταίο τρομοκρατικό και τρομακτικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, πέρα από την έκλυση ισχυρών συναισθημάτων με την άνανδρη επίθεση (χαρακτηριστικό κάθε τρομοκράτη που σέβεται τον λοβοτομημένο ανύπαρκτο εαυτό του, είτε κρατικού ή παρακρατικού είτε στρατευμένου σε κάθε είδους σωτηριολογική σέκτα ή οργάνωση φανατισμένων υποκειμένων), επίθεση θανάτου σε εφήβους και παιδιά, προκαλεί ίσως και τη...μαθηματική σκέψη των πολιτών στις χώρες του λεγόμενου "αναπτυγμένου κόσμου". Κάτι που προϋποθέτει και καθαρό μυαλό, παρά τη φρίκη και τον πόνο, πάνω στα οποία κάνουν πάρτυ τα ΜΜΕ της σεσημασμένης παραπληροφόρησης και των fake news, προς όφελος της παγκοσμιοποιημένης απόπειρας μαζικού ελέγχου των πολιτών και κατάργησης των τελευταίων ψίχουλων εναπομείναντων δικαιωμάτων (θυμήσου: Μια αιμοδιψής σκιά που στοιχειώνει την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο) .

 Τι εννοούμε;


 Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στήνοντας ένα είδος εξίσωσης που περιλαμβάνει: μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, σχέδια για παγκόσμιο και με τη συνδρομή υψηλής τεχνολογίας ολοκληρωτικό καθεστώς, false flag (δηλ. ή από μέσα ενορχηστρωμένων και με τη συνδρομή εξωτερικών πρακτόρων φίλιων δυνάμεων ή εν γνώσει των Αρχών και ίσως με υψηλή από μέσα συγκάλυψη) τρομοκρατικά χτυπήματα (θυμήσου:"False Flag" never ends: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, "Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου αλά φρανσαίζ" αλλά και: Πώς η ελίτ χρησιμοποιεί “false flag” επιχειρήσεις στον Πόλεμο κατά της Tρομοκρατίας), με σκοπό τη δημιουργία τρόμου και μαζικής συναίνεσης. Αυτής δηλαδή που παραδίδει τις ελευθερίες της στον ελιτιστή "μεγάλο αδελφό" και τα ορατά και αόρατα διευθυντήριά του, για το "καλό" το δικό της βεβαίως. Επίσης, η εξίσωσή μας, περιέχει και εξοπλισμένους, χρηματοδοτούμενους και εκπαιδευμένους φονταμενταλιστές κτηνώδεις τρομοκράτες από τις υπηρεσίες χωρών που...πλήττονται πια από τα ασκέρια που οι σκιώδεις κυβερνήσεις τους στήριξαν για τους δικούς τους πολύ σκοτεινούς σκοπούς, την στιγμή που οι φανερές κυβερνήσεις τους τούς καταδίκαζαν! Ωραίο;

Πάμε λοιπόν:


Ποιοι, αν όχι δημιούργησαν, τουλάχιστον ανέχτηκαν και επέτρεψαν στα καθάρματα δολοφόνους-βιαστές-δουλέμπορους-αρχαιοκάπηλους-λαθρέμπορους πετρελαίου του ISIS να "ανθίσουν" και να απλωθούν σαν τη γάγγραινα; "Πλήττοντάς" τους με ψευδείς βομβαρδισμούς (βλέπε ΗΠΑ που βομβάρδιζαν πραγματικά στρατιωτικές υποδομές του συριακού στρατού) και στην ουσία συνδράμοντάς τους με ρίψη πίσω από τις γραμμές τους, πχ στη Συρία, φαρμάκων και εφοδίων ή περιθάλποντάς τους στα νοσοκομεία τους (βλέπε Τουρκία); Μα φυσικά οι ΗΠΑ, το κολλητάρι της Μ.Βρετανία, ο σύμμαχος που λέγεται Γαλλία, τα συμμαχικά απολυταρχικά καθεστώτα της αραβικής χερσονήσου (ειδικά η Σαουδική Αραβία είναι μια από τις πιο τυραννικές και σκληρές χώρες του κόσμου αλλά κανείς δεν την αποκάλεσε ποτέ "τρομοκράτη" και ισοπεδωτή των... λαστιχένιων ανθρώπινων δικαιωμάτων), η Τουρκία, αλλά και το Ισραήλ. Πώς έγινε αυτό; Θυμήσου: ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ": " Ο ψεύτικος πόλεμος του Ομπάμα ενάντια στο ισλαμικό κράτος (ISIS), το οποίο προστατεύεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της " και  Στο έλεος των φιδιών: "Η ιδέα ότι η Δύση πολεμάει το ISIS ξεπερνάει το γελοίο..!"

Διάτρητα στοιχεία, κενά λογικής, ευρήματα που προκαλούν τη νοημοσύνη, επίσημες ερμηνείες που προκαλούν από τον προβληματισμό έως το γέλιο σε πολλές περιπτώσεις τρομοκρατικών χτυπημάτων (σε ΗΠΑ και Ευρώπη). Τα οποία και δημιούργησαν νομοθετικά τερατουργήματα που άρχισαν να καταπίνουν βασικές και αναφαίρετες ως τη στιγμή εκείνη ελευθερίες των πολιτών σε κρίση μόνιμου φόβου. Με ό,τι συνεπάγεται αυτή η ψυχική συνθήκη...

Αρχή γενομένης από την αποφράδα εκείνη ημέρα που άλλαξε τον κόσμο, προς το άκρως ιμπεριαλιστικό, αστυνομικό και αποδομητικό για συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα: 
 
 Έκθεση της Ένωσης Ευρωπαίων Φυσικών αποκαλύπτει την ωμή truth για το θεαματικό και δολοφονικό σώου της 9/11 που όντως άλλαξε προς το τρισχειρότερο τον κόσμο και τις ελευθερίες των άτυχων κατοίκων του: http://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016474p21.pdf (must read it, ακόμη κι αν δεν τα πολυπάτε τα αγγλικά!) Όπου ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι ποτέ μα ποτέ στην Ιστορία πολυώροφα κτίρια με σκελετό από χάλυβα, όπως οι Δίδυμοι Πύργοι, δεν υπέστησαν ολική, ή πλήρη αλλιώς, κατάρρευση -και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ- λόγω φωτιάς, όσο τρομερή κι αν ήταν αυτή! Αυτό συμβαίνει μόνο με ελεγχόμενη κατεδάφιση με τη χρήση εκρηκτικών -"demolition" όπως λέγεται- και ακόμη και το πορτοκαλί χρώμα του λιωμένου μετάλλου που ξεχυνόταν από τους Πύργους αποτελεί προϊόν ενός υλικού που λέγεται θερμίτης και το χρησιμοποιούν σε ελεγχόμενη κατάρρευση! Κατάρρευση που, με "συνεργεία" τους μετρ της τοκογλυφίας, της διαπλοκής και των "μαύρων επιχειρήσεων", άρχισε στη συνέχεια να παίρνει παραμάζωμα και τους ενοίκους όλου του παγκόσμιου οικοδομήματος, με τα υπάρχοντα και την όποια αίσθηση ορθής λογικής, ασφάλειάς τους και αισιοδοξίας μαζί."
από ανάρτηση του Ένοικου 

 Αλλά και η επίθεση στο Charlie Hebdo παραείναι ύποπτη όσον αφορά την επίσημη ερμηνεία και χειρισμό της: Η νέα 9/11 made in Europe (σκέψεις, συνειρμοί, συγκρίσεις και αμφιβολίες)
και  "Φάρσα Mortala"

κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά με το ρεπορτάζ για το χτύπημα στο αεροδρομιο των Βρυξελλών
Ενώ και η υπόθεση με το δολοφονικό φορτηγό του τζιχαντιστή, που είχε πέσει πάνω σε πλήθη ανυποψίαστου κόσμου στη Νίκαια της Γαλλίας, έχει τα δικά της πολύ περίεργα σημεία:
 Μετά τα γεγονότα στο Charlie Hebdo και τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι- Η νέα 9/11 made in Europe (σκέψεις, συνειρμοί, συγκρίσεις και αμφιβολίες) μέσα σε διάστημα ενός μόλις χρόνου, αλλά και μετά την εξίσου ύποπτη επίθεση στις Βρυξέλλες-Η παγκόσμια θανάσιμη απάτη, πριν λίγους μήνες, αλλά και μετά τα υπεραυξημένα επίπεδα ασφαλείας λόγω της διεξαγωγής του Euro 2016, χιλιάδες ανθρώπων είχαν συγκεντρωθεί στην παραλία της Νίκαιας για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της εθνικής τους εορτής. Και σε μια Γαλλία, που υποτίθεται ότι "έμαθε το μάθημά της" μετά από τέτοια παθήματα και όπου ήδη τα δικαιώματα συρρικνώνονται εντυπωσιακά προς όφελος της "ασφάλειας", ένα φορτηγό 25 τόνων(!), κάτι που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο, κινείται προς το συγκεντρωμένο πλήθος. Και η αστυνομία όταν το σταματάει για έλεγχο, καθώς βρισκόταν στην περιοχή για δέκα ώρες περίπου, πριν προσεγγίσει το πλήθος των παρευρισκόμενων και των  οικογενειών με μικρά παιδάκια, πείθεται από την εξήγηση του οδηγού ότι μεταφέρει...παγωτά!! Και οι καθησυχασμένοι αστυνομικοί τον αφήνουν να συνεχίσει τη θανάσιμη πορεία του. Ο μακελάρης είπε στους αστυνομικούς πως μεταφέρει παγωτά για να τον αφήσουν να περάσει
Απορία δικιά μας: τουλάχιστον δεν μάθαμε. Έλεγξαν το περιεχόμενο του φορτηγού για το αν όντως ήταν γεμάτο (πόσα άραγε χωρούσε;) παγωτά; Γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να μεταφέρει οπλισμένους τρομοκράτες, ή αυτό δεν τους πέρασε καθόλου από το σε "υψηλή ετοιμότητα" αστυνομικό μυαλό για την  αποφυγή τέτοιων συμφορών; Και έκαναν έστω κι έναν τυπικό σωματικό έλεγχο στον οδηγό, ο οποίος ήταν και οπλισμένος;
β) Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι το νέο σαδιστικό χτύπημα συνέβη χρονικά την ίδια εποχή που τη χώρα συντάραξαν (και η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμη) τεράστιες σε παλμό, μαζικότητα και διάρκεια διαμαρτυρίες και ταραχές ενάντια στις αντεργατικές επιδιώξεις του "ανυποχώρητου" Ολάντ; Αλλά και μπορεί η λέξη "τυχαίο" εδώ να είναι κενή περιεχομένου. Κι άλλωστε μετά από τέτοιας έντασης δραματικά γεγονότα οι άνθρωποι βυθίζονται στο φόβο και το πάθος για διεκδικήσεις και αγώνες αντικαθίσταται στην καρδιά από την ανάγκη για σταθερότητα, τάξη και ασφάλεια. Με όποιο κόστος...
 από την ανάρτηση  Μια αιμοδιψής σκιά που στοιχειώνει την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο
Και από την ίδια ανάρτηση, απ'όπου και τα παραπάνω, να θυμηθούμε και τα λόγια του,  βραβευμένου συγγραφέα και Καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, Michel Chossudovsky:
" Μέσα στις τάξεις του ISIS υπάρχουν Ειδικές Δυνάμεις της Δύσης καθώς και δυτικοί μυστικοί πράκτορες. Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις και Μ16 έχουν εμπλακεί στην εκπαίδευση τζιχαντιστών ανταρτών στη Συρία.
Το Ισλαμικό Κράτος ISIS, ο υποτιθέμενος αρχιτέκτονας της επίθεσης στο Παρίσι ήταν πρωταρχικά μία θυγατρική οργάνωση της Αλ Κάιντα που δημιουργήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με τη στήριξη των βρετανικών Μ16, της Μοσσάντ του Ισραήλ, των μυστικών υπηρεσιών ISI του Πακιστάν και των μυστικών υπηρεσιών GIP της Σαουδικής Αραβίας.
Την ίδια στιγμή τα κράτη που διατείνονται ότι αποτελούν θύματα της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας, έχουν εμπλακεί με τις Μυστικές τους Υπηρεσίες στη στήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή.
Αυτός είναι ο ονομαζόμενος, από την Αμερική, «παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας».
Αυτή η αντίφαση πρέπει να εκφραστεί και να ερμηνευτεί πολιτικά. Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι ένα ψέμα που εξασφαλίζει νομιμότητα σε μέτρα Αστυνομοκρατίας."

  Και πριν δυο μέρες είχαμε ένα νέο χτύπημα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας από έναν βομβιστή αυτοκτονίας. Με ένα μήνυμα από νεανικές καμμένες και διαμελισμένες σάρκες να εκτοξεύεται σαν κόλαση φωτιάς, ανάκατης με φονική τρέλα και πλήρη περιφρόνηση προς τη ζωή, προς όλο τον πολιτισμένο Δυτικό κόσμο: "Κανένας ΔΕΝ είναι πουθενά ασφαλής! ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ και τη σκιά σας!" Και πίσω από αυτές τις λέξεις ένα δεύτερο μήνυμα, έμμεσο πλην 100% σαφές, να προβάλλει σαν η μόνη σανίδα σωτηρίας απέναντι στο τσουνάμι της παράνοιας: "Εμπιστευθείτε την ΕΞΟΥΣΙΑ και τους νέους και αυξημένους επερχόμενους μηχανισμούς ασφαλείας, ακόμη κι αν σας σφίγγουν λίγο παραπάνω το λαιμό, σαν θηλειά στην αγχόνη της κατ' ανάγκη συρρικνούμενης δημοκρατίας σας!"


Ή με άλλα λόγια, η εξίσωση πάει κάπως έτσι: Πρόβλημα (που δημιούργησε η ελίτ της Δύσης με τη στυγνή πολιτική, τους μισθοφόρους της και τις σκοτεινές της ατζέντες) + Αντίδραση (τα τυφλά κι "εκδικητικά" τρομοκρατικά χτυπήματα "κάτω από τη μύτη" των πανίσχυρων και άρτια πληροφορημένων δικτύων των μυστικών δυτικών υπηρεσιών) = Λύση. Δηλαδή παγκόσμια αστυνόμευση και ασφυκτική φίμωση της ελευθερίας έκφρασης, κινήσεων και της όποιας χάραξης συλλογικής διεξόδου από τον πολυεθνικό-χρηματοπιστωτικό ολοκληρωτισμό και την τεχνοφεουδαρχική οργουελική κοινωνία που εγκαθίσταται ήδη εδώ! Πάνω στους φοβισμένους "πολιτισμένους" και σίγουρα εδώ και πάρα πολύ καιρό πάνω στους ρημαγμένους "απολίτιστους"...

Ο βομβιστής ήταν ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης στη συναυλία για εφήβους και παιδιά. Ο ηθικός και πιο επικίνδυνος αυτουργός, ωστόσο, είναι αυτοί  που τον εξέθρεψαν, εκπαίδευσαν σαν αιμοβόρο σκυλί και τον αμόλυσαν. Και τώρα έρχονται ως θεματοφύλακες των θεσμών και αξιών και τάχατες  σοκάρονται με κροκοδείλια δάκρυα σε οθόνες και διαβεβαιώνουν για την "ατσάλινη αποφασιστικότητά" τους να εξαλείψουν τον βάρβαρο εχθρό...Πώς μπορεί να αλλάξει αυτός ο απαράδεκτος, ψυχοπαθητικός και άκρως επικίνδυνος φαύλος κύκλος; Μα με το να αλλάξουμε, εμείς οι λαοί, το είδος της συμφωνίας μας. Για το πώς αντιλαμβανόμαστε τη πραγματικότητα και τους επιβαλλόμενους μονόδρομούς της και για το τι θεωρούμε εμείς ως πιο κατάλληλη πραγματικότητα. Για εμάς και αυτούς που έρχονται. Χωρίς διαμεσολαβητές, σπόνσορες, αφέντες-τιμωρούς, μπαμπούλες και προστάτες.
 Μπορούμε;


ανιχνευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου