ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Η παγκόσμια θανάσιμη απάτηΔημοσιογραφική ΑΠΑΤΗ

Σύμφωνα με τον καθηγητή Michel Chossudovsky
http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks/5515894
που βασίζεται σε δημοσίευμα του Media Part το πρώτο βίντεο της επίθεσης στις Βρυξέλλες που παρουσίασαν 2 ΜΜΕ τόσο το «Dernière Heure» καθώς και το «La Libre» δεν αναφερόταν στην επίθεση των Βρυξελλών αλλά στην επίθεσης που έγινε στη Μόσχα στις 22 Ιανουαρίου του 2011 και παρουσιάστηκε στο You Tube το Νοέμβριο του 2013

Το βίντεο του «Dernière Heure»
http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-22-at-14.45.47-1024x665.png
 
Το βίντεο του «La Libre»


Και το βίντεο της επίθεσης στη Μόσχα του Ιανουαρίου του 2011
http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-22-at-14.57.44-1024x797.png

Μόλις διέρρευσε η δημοσιογραφική αυτή «απάτη» το βίντεο απεσύρθη αμέσως.
http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-22-at-17.30.39-1024x973.png
 
Απλό παράδειγμα που δείχνει το δόλιο και χοντρό παιχνίδι ΑΠΑΤΗΣ που παίζεται με την «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» από τα προπαγανδιστικά ιερατεία της Νέας Τάξης…

το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Αν και τα'χουμε επισημάνει ξανά και ξανά, αναρτώντας και επιλεγμένα, πολύ εύστοχα κατά τη γνώμη μας, άρθρα περί τούτου, ας το πούμε για άλλη μια φορά. Διότι οι amero-euroclowns υψηλά ιστάμενοι και οι δορυφόροι τους, όλοι αυτοί με τα κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στις κάμερες και τα κατασκευασμένα από τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και με τη χρηματοδότηση και απόλυτη στήριξη των πετρελαιοδυναστειών της αραβικής χερσονήσου ένοπλα όργανά τους, τύπου παρανοϊκών εξτρεμιστών του ISIS-(Στο έλεος των φιδιών: "Η ιδέα ότι η Δύση πολεμάει το ISIS ξεπερνάει το γελοίο..!" και ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ": " Ο ψεύτικος πόλεμος του Ομπάμα ενάντια στο ισλαμικό κράτος (ISIS), το οποίο προστατεύεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της "), έχουν απωλέσει κάθε ικμάδα αξιοπιστίας. Και κατάντησαν, εκτός από συνωμοτικά κατά συρροή, ανδρείκελα και γύναια τρομαχτικά κι επικίνδυνα για κάθε φυσιολογικό ανθρώπινο ον. Λόγω και του τερατώδους, όπως το μετουσιώνουν και στην πράξη, αγαπημένου τους μότο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Λοιπόν:
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ"  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΘΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ "ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Για τις αποκαλούμενες χώρες του "τρίτου κόσμου" ας μην αναφερθούμε εδώ για το τι φοβερό ισχύει όσον αφορά τις επονείδιστες σύγχρονες μορφές δουλείας ακόμη και παιδικής, τη φονικότατη ανέχεια και εξαθλίωση, το θρησκευτικό νεομεσαιωνικό σκοταδισμό του ισλαμοφασισμού-απόλυτα εξυπηρετικού για τα σχέδια παγκόσμιας αστυνόμευσης και κυβέρνησης των ελίτ. Σχέδια που διεκπαιρεώνονται μέσω του κολοσσιαίου δικτύου τους, αποτελούμενου από συγκοινωνούντα υπογείως(αν και όχι πάντα, μια και το ΦΑΝΕΡΟ συχνότατα είναι αόρατο για τον ζαλισμένο και ψυχικά κατακερματισμένο άνθρωπο!) και αλληλοεπιδρώντα δοχεία, όπως χρηματοπιστωτικούς και πολυεθνικούς ομίλους, think tanks και ιδρύματα χειραγώγησης της Πληροφορίας, παραμόρφωσης της Α-λήθειας και ποδηγέτησης της συνείδησης, ΜΚΟ και Μέσα Μαζικής Λοβοτόμησης, συνδικάτα οργανωμένου εγκλήματος σε αγαστή συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες, εξαγορασμένους πολιτικατζήδες, και "ειδικούς-αυθεντίες" επί παντός επιστητού, επιστημονικές και άρτια σχεδιασμένες (από εξαίρετους γνώστες του αντικειμένου) τακτικές και τεχνικές κοινωνικής μηχανικής κ.ά.

Αυτός ο "ανασφαλής" κόσμος, αυτός ο πλανήτης, με τα κυρίαρχα πρότυπα και προτεραιότητές του,  εξελίσσεται σε διανοητική εκφυλιστική ασθένεια για τις μάζες των τρομοκρατημένων κι άρα ευκόλως χειραγωγήσιμων υπηκόων και θανάσιμη παγίδα για κάθε ελεύθερο, έστω και εσωτερικά, άνθρωπο!
Θα επανέλθουμε συντόμως.
Προς το παρόν συνδέστε την παραπάνω ανάρτηση και με αυτά:

 Δεν είναι μέτρο υγείας το να είσαι καλά προσαρμοσμένος σ'ένα βαθύτατα νοσηρό κόσμο
 "False Flag" never ends: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, "Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου αλά φρανσαίζ"
 Η νέα 9/11 made in Europe (σκέψεις, συνειρμοί, συγκρίσεις και αμφιβολίες)
 Turkey: The Islamic State’s Second Home (Tουρκία: το δεύτερο σπίτι του ISIS)
 Τρομοκρατία: Το υπερόπλο της Δύσης  
  Πώς η ελίτ χρησιμοποιεί “false flag” επιχειρήσεις στον Πόλεμο κατά της Tρομοκρατίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου