ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

"False Flag" never ends: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, "Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου αλά φρανσαίζ"


Σχόλιο δικό μας: ο μεγάλος φόβος συνοδεύεται και με τη διάχυση του ρουφιανόσπορου (τα πάντα για λίγες επιπλέον δόσεις της πρέζας με τον παραπλανητικό χαρακτηρισμό "ασφάλεια"!)  μέσα σε κοινωνίες υπό ασφυχτική παρακολούθηση και "εκδικητικά φαντάσματα" να τις κατατρέχουν και να στοιχειώνουν τον ύπνο των νομοταγών υπηκόων. Όμως τόσο η δημιουργία "νόμων" όσο και η κατάργηση ή ανακατασκευή τους πηγάζει από εκείνους τους ολίγους που κατέχουν τον πλούτο και την ισχύ και δημιουργούν τις αγέλες των δίποδων υποτακτικών και τις απειλές των "μαύρων προβάτων" που δυναμιτίζουν την μακάρια τάξη και ασφάλεια... Αυτό δεν είναι κοινωνία-είναι πτώση στις πιο σκοτεινές αβύσσους, εκεί όπου η λογική κατακρημνίζεται μαζί με τα πιο μεστά νοήματα και τις πιο σημαντικές κοινωνικές αξίες!
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ανάθεμα τους τόνους διαπλανητικού κουτόχορτου! Πώς είναι δυνατόν να τους ακούμε ακόμα και να τους παίρνουμε στα σοβαρά και αυτοί οι λεχρίτες να μας παίζουν σαν αναλώσιμα πιόνια στα  επαίσχυντα παιχνίδια τους;
Φυσικά και συνδέστε το παρακάτω και με αυτές τις αναρτήσεις από εμάς (η δεύτερη προέρχεται από την εξαιρετική ιστοσελίδα global research στην οποία και παραπέμπει το παρακάτω κείμενο):
Η νέα 9/11 made in Europe (σκέψεις, συνειρμοί, συγκρίσεις και αμφιβολίες)
 " CONFIRMED: French Government Knew Extremists BEFORE Paris Terrorist Attack"("Eπιβεβαιωμένο: Η γαλλική κυβέρνηση γνώριζε τους εξτρεμιστές ΠΡΙΝ την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι")
Οι επισημάνσεις με χρώμα είναι από εμάς.


  • Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, «Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου αλά φρανσαίζ»
"Ομπάμα, δεν θα καταταγώ να πολεμήσω
για τους αντάρτες σου
της Αλ-Κάιντα στη Συρία. 
  ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ"

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Ένα εξαίρετο, ενημερωτικό και πολύ κατατοπιστικό κείμενο έγραψε, αμέσως μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι, ο Michel Chossudovsky.
Ο Michel Chossudovsky είναι βραβευμένος συγγραφέας, ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα. Είναι ο ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (CRG) στο Μόντρεαλ και συντάκτης της ιστοσελίδας globalresearch.ca. Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων «Παγκοσμιοποίηση της φτώχειας και η Νέα Παγκόσμια Τάξη» (2003) και «Πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Τρομοκρατίας» (2005).
Ο Τίτλος του κειμένου:
The Paris Terrorist Attacks, “9/11 French-Style”, “Le 11 septembre à la française”.
Βρίσκεται εδώ:
http://www.globalresearch.ca/the-paris-terrorist-attacks-911-french-style-le-11-septembre-a-la-francaise/5488896

Μεταφράζουμε ένα μικρό απόσπασμα:

Ποιος κρύβεται πίσω από τους Τρομοκράτες;


Αυτό που παρέλειψαν να αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ στην κάλυψη αυτών των τραγικών γεγονότων είναι ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Γαλλία, για να μην αναφέρουμε την Βρετανία, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ισραήλ, στηρίζουν κεκαλυμμένα διάφορες θυγατρικές τρομοκρατικές οργανώσεις της Αλ Κάιντα στη Συρία και στο Ιράκ συμπεριλαμβανομένης της Αλ Νούσρα και του Ισλαμικού Κράτους ISIS.

Η Γαλλία αποτελεί το θύμα του ISIS ενώ την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας, αποτελούν «κρατικούς χορηγούς» του ISIS, μιας θυγατρικής οργάνωσης της Αλ Κάιντα.

Για να μη ξεχνάμε, οι ΗΠΑ στήριξαν την Αλ Κάιντα και τις θυγατρικές της οργανώσεις για περίπου μισό αιώνα, συγκεκριμένα από το αποκορύφωμα του πολέμου Σοβιετικής Ένωσης – Αφγανιστάν.

Στρατόπεδα εκπαίδευσης της CIA είχαν στηθεί στο Πακιστάν. Κατά τη δεκαετία από το 1982 έως το 1992 περίπου 35.000 τζιχαντιστές από 43 ισλαμικά κράτη στρατολογήθηκαν από τη CIA για να πολεμήσουν στην αφγανική τζιχάντ. Από την κυβέρνηση Ρήγκαν η Ουάσιγκτον στήριξε το ισλαμικό τρομοκρατικό δίκτυο.

Στις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οι τζιχαντιστές στρατολογούνται και εκπαιδεύονται από τη Δυτική Στρατιωτική Συμμαχία. Το ΝΑΤΟ και η τουρκική Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση ήταν υπεύθυνοι για τη στρατολόγηση μισθοφόρων του ISIS και της Αλ Νουσρά από την έναρξη της εξέγερσης στη Συρία, το Μάρτιο του 2011.


Σύμφωνα με πηγές των ισραηλίτικων μυστικών υπηρεσιών η πρωτοβουλία αυτή συνίσταται σε:

«μία εκστρατεία στρατολόγησης χιλιάδων μουσουλμάνων εθελοντών σε χώρες της Μέσης Ανατολής και του μουσουλμανικού κόσμου προκειμένου να πολεμήσουν δίπλα στους αντάρτες της Συρίας. Ο τουρκικός στρατός θα τους στέγαζε, εκπαίδευε και θα εξασφάλιζε το πέρασμά τους στη Συρία. (Αρχείο DEBKA, Το ΝΑΤΟ δίνει αντιαρματικά όπλα , 14 Αυγούστου 2011).

Μέσα στις τάξεις του ISIS υπάρχουν Ειδικές Δυνάμεις της Δύσης καθώς και δυτικοί μυστικοί πράκτορες. Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις και Μ16 έχουν εμπλακεί στην εκπαίδευση τζιχαντιστών ανταρτών στη Συρία.

Το Ισλαμικό Κράτος ISIS, ο υποτιθέμενος αρχιτέκτονας της επίθεσης στο Παρίσι ήταν πρωταρχικά μία θυγατρική οργάνωση της Αλ Κάιντα που δημιουργήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με τη στήριξη των βρετανικών Μ16, της Μοσσάντ του Ισραήλ, των μυστικών υπηρεσιών ISI του Πακιστάν και των μυστικών υπηρεσιών GIP της Σαουδικής Αραβίας.

Συμπερασματικές παρατηρήσεις (απόσπασμα, σημείωση Ρεσάλτο)

Την ίδια στιγμή τα κράτη που διατείνονται ότι αποτελούν θύματα της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας, έχουν εμπλακεί με τις Μυστικές τους Υπηρεσίες στη στήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή.

Αυτός είναι ο ονομαζόμενος, από την Αμερική, «παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας».

Αυτή η αντίφαση πρέπει να εκφραστεί και να ερμηνευτεί πολιτικά. Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι ένα ψέμα που εξασφαλίζει νομιμότητα σε μέτρα Αστυνομοκρατίας.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης παρέχει πράσινο φως στην αστυνομία να προβαίνει σε συλλήψεις σε ολόκληρη τη Γαλλία με απλές και μόνο υποψίες.

Μια ανοικτή τηλεφωνική γραμμή δημιουργήθηκε. Οι πολίτες καλούνται να τηλεφωνούν και να καταγγέλλουν ο,τιδήποτε θεωρούν ύποπτο.

Ατομικά δικαιώματα έχουν ανασταλεί.

Αυθαίρετες συλλήψεις λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι χωρίς καν εντάλματα.


Οι επιθέσεις ενδέχεται να συμβάλουν σε νέο κύμα Ισλαμοφοβίας.

Copyright © Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 2015


το διαβάσαμε στο περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου