Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Ο μεγάλος χειμώνας των "Ούννων"Ο χειμώνας μπαίνει σιγά σιγά.

Το ίδιο και τα προαπαιτούμενα. Εισβάλλουν σαν την λυσσασμένη εμπροσθοφυλακή του Αττίλα και των ορδών του, αφήνοντας πίσω τους καμμένη και λεηλατημένη γη.
Τουλάχιστον ο Ούννος το'κανε με την ισχύ των όπλων και με κίνητρο την απληστία για λάφυρα και την ακόρεστη δίψα για κυριαρχία.
Οι σύγχρονοι "Ούννοι" του χρηματοπιστωτικού "εκλεπτυσμένου ναζισμού" και των κατά τόπους πιστών σκυλιών τους - οι λεγόμενοι "δωσίλογοι" που έχουν σχέση με εθνικές επετείους οι οποίες πλησιάζουν με ένα ιστορικό ντεζαβού διόλου συμπτωματικό και πλήρες τραγικής ειρωνείας- είναι πολύ χειρότεροι!


Τα κίνητρά τους δεν διαφέρουν και είναι αυξημένα και εξελιγμένα στη νιοστή. Όμως αυτοί δεν θέλουν απλά να αρπάξουν, να εκμεταλλευτούν, να ξεζουμίσουν, να καρπωθούν και να οικειοποιηθούν με νεοφεουδαρχική βουλιμία τους πάντες και τα πάντα. Θέλουν και να ευτελίσουν, να ταπεινώσουν φριχτά νυν και επόμενες γενεές, να αποστραγγίσουν διανοητικά και ηθικά τον ένα μετά τον άλλον λαό. Αν υπάρχει αυτό που κάποιοι σοφοί από το παρελθόν -όχι σαν αυτούς τους εγχώριους επιστρατευμένους "εγκεφαλίσκους" που είχαν το θράσος να τους αποκαλέσουν και "σοφούς", ζήλεψε Σολωμόντα!- είχαν προσδιορίσει ως "αντικειμενική ηθική", βγαλμένη μέσα από την πραγματική σοφία και βιωματική εμπειρία χιλιάδων χρόνων ζωής.
Και αυτοί έχουν σαν όπλα τους όχι σπάθες και δόρατα. Εδώ ομοιάζουν μόνο στην αγριότητα, ίσως και να την ξεπερνούν, γιατί ο Αττίλας δεν ζούσε σε εποχές "χάρτας ανθρώπινων δικαιωμάτων" και "δημοκρατιών" που "προστατεύουν τους πολίτες -από τον εαυτό τους μάλλον- και σαφώς πρωτοπορούν σε πλεόνασμα ψυχοπάθειας.
Τα όπλα των σύγχρονων Ούννων είναι η ειρηνική παράδοση άνεϋ όρων. Μέσα από "ιδρύματα"και ΜΚΟ διαμόρφωσης αντιλήψεων σε παγκόσμια κλίμακα, "οίκων αξιολόγησης", ταχυδακτυλουργικών αλγόριθμων που υλοποιούν χρέη θανάτου από κοπανιστό αέρα,  "τρομοκρατών" made in secret services που σπέρνουν το φόβο και τον πανικό στις κοινωνίες των υπηκόων τους, πολυεθνικών εταιρειών που τσαλαπατούν τους νόμους των κρατών μετατρέποντάς τα σε θλιβερά ανίσχυρα φέουδά τους και σκλαβώνουν ανθρώπους και δηλητηριάζουν τη φύση. Και μέσω της παραβίασης, σταδιακά και σαδιστικά, κάθε ατομικής και συλλογικής ασπίδας προστασίας -τα "δικαιώματα" και οι "κοινωνικές κατακτήσεις"- έναντι των διαχρονικών διαθέσεων ανεξέλεγκτου κοινωνικού βαμπιρισμού των ισχυρών και της παγίωσης μιας τεχνολογικά θαυμαστής ωμής αστυνόμευσης και ευτράπελων, αφύσικων, εκφυλισμένων προτύπων και μοτίβων ζωής.

Ο χειμώνας δεν παίρνει παράταση ούτε υπόκειται σε περικοπές και διακανονισμούς. Έρχεται και όταν βρίσκει ρημαγμένες, ανοχύρωτες "πολιτείες" μετατρέπει την παγωνιά σε ριπές θανάτου για τους απροστάτευτους στην πράξη, παρά τα λόγια παρηγοριάς των "προστατών". Και την απίσχναση από την πείνα και τις κακουχίες, την απελπισία της πιο απαξιωτικής για το ανθρώπινο πλάσμα επιβίωσης, την αγωνία πριν τον επιθανάτιο ρόγχο, όλα αυτά τα παγ-ι-ώνει ως αναπόσπαστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός βαριού, απονεκρωτικού τοπίου, παρατεινόμενου για αόριστα επιμήκες διάστημα. Μη βιώσιμο για έστω και υποψία ανεξαρτησίας και αυτονομίας, υλικής και συνειδησιακής.

Όσο διαρκεί αυτή η επέλαση των πιο ύπουλων, ψυχοπαθητικών, αδίστακτων και πρωτοφανώς αιμοσταγών εισβολέων που είχε η ανθρωπότητα την ατυχία να γνωρίσει εδώ και πολλούς αιώνες, με τη στενή συνεργασία των πρόθυμων πολιτικών τσουτσεκίων τους. Και με την παγκοσμιοποιημένη παγίωση "δικαιώματος" ζωής και θανάτου σε βάρος των κατακτημένων και υπόδουλων μαζών.Ο Ένοικος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου