Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Καμία ψήφος από τους ζωντανούς στα πτώματα! - "Πρέπει να μπούμε στο χορό"!


Μηνύματα από το παρελθόν:


" Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ'όλους τους σωτήρες. Αυτή'ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις; " ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

" Δίκαιον είναι να ζητηθή ο μεγαλοφυής γλωσσολόγος, ο οποίος πρώτος ωνόμασε τα σκεύη από τα οποία βγαίνει η κυριαρχία, κάλπας. Οι Έλληνες κάλπας κυρίως ωνόμαζον τας θήκας της τέφρας των νεκρών. Θα είχε βεβαίως υπ’ όψιν του και τον ρόλον που παίζουν εις τας εκλογάς οι νεκροί.Δημήτριος Καμπούρογλου (1852-1942), γνωμικογράφος


Ρε ουστ!!! Σε ολόκληρο το χρεωκοπημένο εδώ και 200 χρόνια πολιτικό σας σύστημα, το φαυλοκρατικό διαχρονικό σας πάρτυ και τα στημένα του κάλπικα σώου!
Δεν είστε για εμάς, δεν θα σας δώσουμε την πάσα να μιλάτε εκ μέρους μας και να ευτελίζετε και να απονοηματοδοτείτε ό,τι ακουμπάτε, δεν θα σας ακολουθήσουμε στην τάφρο με τα αρπαχτικά που προορίζεται φυσικά μόνο για εμάς-όχι για σας και τα βλαστάρια σας, δεν θα νομιμοποιήσουμε την εθελοδουλία σας, την απάτη σας, τη διανοητική μας καταστροφή που προηγείται πάντα κάθε υλικής καταστροφής, δεν θα σας δώσουμε καμία ψήφο ανοχής και παράτασης της παρασιτικής σας παρουσίας. Μπορείτε να βάλετε τα ιδεολογικά σας πρόσημα στα μεγαλοαστικά σας οπίσθια-ιδιοκτησία  των μεγάλων αφεντικών σας που δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνουν και δικά μας!
Δεν θα λερώσουμε πια τα χέρια μας στις κάλπες της αποτροπιαστικής αυταπάτης μας, της δημοκρατικής εκτροπής σας (Μικρές κουβέντες ενάντια σε μεγάλες αυτ-απάτες) και της ολιγαρχικής επέλασης, κι αυτό δεν είναι απολίτικο αλλά μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ! Είναι η έξοδος από το παταγωδώς αποτυχημένο παραμύθι σας, επικίνδυνο για την ψυχοσωματική υγεία ενηλίκων και ανηλικων, είναι το κλείσιμο και σπάσιμο των μικροφώνων σας, είναι η δήμευση των σε βάρος των απλών ανθρώπων και του δημοσίου παράνομων περιουσιών σας, είναι το τέλος των μνημονίων σας που κάποτε τα καταγγέλατε και θα τα ξεσκίζατε γιατί είναι αντισυνταγματικά και δολοφονούν το λαό και παραβιάζουν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα-θυμάστε βρε ζαγάρια, βρε ποιητές φανφάρες της πολιτικής ασυναρτησίας και ξεφτίλας; Είναι η παύση της εκπομπής των ηχητικών σας παρασίτων, είναι η χυδαία στα θρασύτατα και υποκριτικά μάτια σας χειρονομία των χεριών μας. Αυτών που θα αρπάξουν τη ζωή και θα την ονοματίσουν με τους δικούς τους όρους, ανάγκες, όνειρα, προοπτικές.

Και να το πούμε και στη γλώσσα που τόσο καλά καταλαβαίνετε τα παραγγέλματά της:
"Ντασ ιστ γκενούχ, σβάινς!"


ΥΓ: και για τους υποστηρικτές της αναγκαιότητας της ψήφου, ακόμα και αν το αποτέλεσμα το θεωρούν προεξοφλημένο και σύμφωνο με τις επιθυμίες των "εταίρων", να πούμε ότι η αποχή (που συνοδεύεται και με δράσεις και εγχειρήματα από τα κάτω αυοοργάνωσης και αυτοκυβέρνησης) δεν είναι μηδενισμός! Σε αυτές τις εποχές παγκόσμιας μοχθηρίας, εικονικής δημοκρατίας και μαζικής εξαπάτησης. Μηδενισμός (ή νομιμοποίηση της βασιλείας των μηδενικών) και μαζοχισμός και εξευτελισμός είναι η συμμετοχή σε αυτό:

Να το πούμε και μουσικά; Υπέροχο τραγούδι και καθηλωτικό βίντεο:


"Άντε να σταθώ στα πόδια μου
μετά από τόσα χτυπήματα
έχω ξεχάσει τα βήματα
μα δε με παίρνει να πώ δε μπορώ
πρέπει να μπώ στο χορό..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου