Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

"cherchez la femme"...για να της ξεπληρώσoυμε τη "χείρα βοηθείας"!


" ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟ CNBC: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Η Ελλάδα παραμένει μέλος τόσο του ΔΝΤ όσο και της Ευρωζώνης (δηλαδή αυτής της "ζώνης"), τονίζει η Κριστίν Λαγκάρντ σε μία έφ' όλης συνέντευξη στο CNBC. Υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει το ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου αλλά και θα πρέπει να αποδεχθεί την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων. Εκτιμά ότι η Ευρωζώνη είναι σήμερα περισσότερο προστατευμένη σε σύγκριση με το 2011, αλλά τονίζει ότι μπορεί να υπάρξουν συνέπειες από μία αρνητική εξέλιξη στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα ευελπιστεί ότι τελικώς θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, ενώ υπογραμμίζει ότι οι διαπραγματεύσεις καθυστέρησαν αρκετά, ενώ δηλώνει ότι το ΔΝΤ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις."

όλη η συνέντευξη της μαντάμ "ΛαΜαλάκ" ΕΔΩ

Και το ΟΣΚΑΡ δεύτερου γυναικείου ρόλου πήγε στον πάντα κομψό, αν και με τραχιά σαν καραβόσκυλου χαρακτηριστικά, τρανσέξουαλ Κρις (γνωστού και ως Κριστίν) Λαγκάρντ. Για την ερμηνεία στην ταινία "boys don't cry", ως στιβαρού επικεφαλής ενός λαομίσητου οικονομικού οργανισμού, που αν και αντιμετώπισε κάποια στραβά και ατυχή γι'αυτόν γεγονότα στην Αργεντινή και το Εκουαδόρ, επανέκαμψε κι επανήλθε σα νεκραναστημένο ζόμπι. Για να κάνει αυτό που τόσο αποδομητικά ξέρει και δημιουργήθηκε να κάνει. Σε βάρος τώρα μιας χώρας που ωστόσο πήγαινε και γυρεύοντας, αν κρίνει κανείς από τις πολιτικές επιλογές των τελευταίων δεκαετιών και την υιοθέτηση ενός απόλυτα συγκεκριμένου στυλ ζωής (ή lifestyle) των χαρακτηρισμένων και ως "απείθαρχων" κατοίκων της. Η συγκλονιστική μάλιστα δακρύβρεχτη δήλωσή της "καλύτερα να μην λέω πολλά για αυτό το θέμα (της φοροδιαφυγής) γιατί όταν μίλησα στην Ελλάδα για το θέμα των πλουσίων που φοροδιαφεύγουν δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου. Χρειάστηκε να αυξηθεί η προσωπική μου ασφάλεια", έδωσε μπόλικο σασπένς στην ταινία κι άφησε πολλά σκοτεινά υπονοούμενα να βασανίζουν το μυαλό των θεατών!
από το "ρεπορτάζ" μας στην απονομή των "κοινωνικοπολιτικών ΟΣΚΑΡ της Ευρώπης"

κι ένα βιντεάκι αφιερωμένο στην εταιρεία που εκπροσωπεί η συγκεκριμένη "ντίβα" της νεοαποικιοκρατικής χρηματοπιστωτικής λαίλαπας, το περίφημο ΔΝΤ ή αγγλιστί IMF(="IncredibleMotherFuckers")

"Ηi! Je m'appelle IMF and I'm here to haunt you...hoops!Excusez-moi, I mean to help you!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου