Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

roufiania's blues

("Aντιμνημονιακά" τερατουργήματα, έστω και σαν σκέψεις...)

«Έχουμε δύο ρουφιανιές: η μία δουλεύει στο μέλλον
η άλλη στο παρελθόν. Και στο παρόν δουλεύουν οι ρουφιάνοι».

Θωμάς Γκόρπας

Η «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ευρηματική: Εμπλουτίζει και τη ρουφιανιά…
Το νέο είδος του χαφιεδισμού έχει σαν ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο τη …δίωξη της φοροδιαφυγής!!!
Και …εμπνευστή τον πλέον κατάλληλο και ειδικό, τον Βαρουφάκη:

διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ ("Επινοήσεις ρουφιανιάς…")

Καλωδιωμένα κορίτσια στον ήλιο 
(μέσω ΓΡΕΚΙ)

Εμείς απ'τη μεριά μας να παραπέμψουμε σε αυτή μας την ανάρτηση: Ή εμείς ή αυτοί
(σχόλια δικά μαςως εισαγωγή στο άρθρο:  Σιγά μην το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ! Να αναλάβει δυναμική δράση και να τα βάλει με τους εθνικούς νταβατζήδες και το συνάφι της "πλουτοκρατίας". Άντε να τους κλαψουρίσει λιγάκι για την ανάγκη "χείρας βοηθείας" από μέρους τους, για στήριξη στην "εθνική προσσπάθεια", χωρίς αυτό βέβαια να μεταφράζεται στο να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Γιατί τότε θα έπρεπε να τους περαστούν χειροπέδες μια και αυτά που θα βρίσκονταν στην τσέπη δεν θα μπορούσαν εύκολα να δικαιολογηθούν ως νόμιμα ή αποκτημένα μέσω διάφανων διαδικασιών.) Και να προτρέψουμε να κλικάρετε στην αρχική δημοσίευση του πιτσιρίκου, ο οποίος δίνει μια πολύ καλή απάντηση στην "επιστολή" αυτή, απ'όπου εμείς εστιάζουμε σε αυτή την επισήμανσή του: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να εφαρμόσει τους νόμους για όλους. Ναι, και για τους κομπραδόρους ολιγάρχες. Άρη, ψάχνοντας όνομα για τους ολιγάρχες, ξέχασες το ιδανικότερο: Μαφιόζοι. Η ελληνική ολιγαρχία είναι Μαφία και το σύστημα είναι Μαφιοκρατία. Για να είμαι ειλικρινής, η κυβέρνηση δεν με πείθει πως θα συγκρουστεί με τους ολιγάρχες. Το πιθανότερο είναι πως οι ολιγάρχες θα εξαγοράσουν και όσα στελέχη της κυβέρνησης δεν έχουν εξαγοράσει ήδη. Άλλωστε, το όνειρο του μέσου Έλληνα, αριστερού ή δεξιού, είναι να βρεθεί κάποιος να τον εξαγοράσει. Και βέβαια, η εμπειρία λέει πως τους Έλληνες αριστερούς τους εξαγοράζεις πιο φτηνά. Σχεδόν τζάμπα. "

Και να προειδοποιήσουμε όποιον φοιτητή, άνεργο (συνδέστε το και με αυτό το παλιότερο άρθρο με τις επινοήσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που πόσο πολύ τελικά διέφερε από την "αντιμνημονιακή αριστερά" ; :ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ), τουρίστα ή νοικοκυρά και νοικοκύρη (ειδικά σαν αυτούς εδώ: ΓΑΜΗΜΕΝΕ....ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΕ !!!), ότι:
Αν τελικά υλοποιηθεί αυτή η σύλληψη που εισάγει και νέα χρήσιμα ήθη και ηθικές αρχές για τη νεολαία, και προωθεί την "παλιγγενεσία του λαού που χάρισε τα φώτα του πολιτισμού στην οικουμένη" αλλά ξέχασε με τα χρόνια πώς το έκανε αυτό...Ότι  όποιοι σπεύσουν να φανούν πρόθυμοι, βγάζοντας κάνα "εξτραδάκι" ή χαρτζιλίκι μια και σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις φαίνεται ότι μετράει κυρίως το μότο "ο σώζων εαυτώ σωθήτω", να συμβάλλουν στην "εθνική προσπάθεια" πάταξης της φοροδιαφυγής και επιβράβευσης του καθημερινού μικροαστικού ή προλεταριακού  χαφιεδισμού (μια διαχρονική όπως φαίνεται "αξία" της "αριστεράς" και με σπουδές στο μεγάλο σχολείο της ΚΝΕ), να θυμηθούν και να λάβουν σοβαρά υπόψη πως τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν μα το ρουφιάνο κανείς!

Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την καλή τους υγεία...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου