Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

"Get the Hell out of here!", γιουροκαθάρματα!


"Aν ξέραμε τον αριθμό των ανθρώπων που είναι πραγματικά νεκροί (εννοεί συναισθηματικά λειψοί έως ψυχικά κενοί, κάτι σαν άδεια κελύφη) και τι αρθμός αυτών των νεκρών ανθρώπων κυβερνούν τις ζωές μας, θα'πρεπε να τρελαθούμε από φρίκη"  Γ.Ι. ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦΜήπως θα'ταν προτιμότερο εμείς...εμείς λέω, οι (ακόμα)ζωντανοί, οι έμψυχοι άνθρωποι, οι έχοντες συνείδηση, συμπόνια για τον Άλλον και με υψηλές κοινωνικές αξίες νοηματοδοτημένες με διάθεση υπεράσπισής τους και περιφρόνησης κάθε τρομολαγνείας και επίπλαστης καγκελόφραχτης ασφάλειας ή βελούδινης σκλαβιάς...Εμείς να τους καταστήσουμε σαφές ότι είναι πλήρως παρείσακτοι στις ζωές μας, στην ατομική και συλλογική πορεία ολοκλήρωσης και εξέλιξής μας ως ανθρώπινα όντα, στον κοινωνικό αυτοπροσδιορισμό μας, στην κατάκτηση της αυτονομίας μας και στην υλική και  πνευματική μας ανεξαρτησία! Κι αν χρειαστεί, αν οι ιστορικές συνθήκες το απαιτήσουν (πριν μας εξανδραποδίσουν και εξαχρειώσουν με μη αναστρέψιμους τρόπους), να τους κάνουμε εμείς να ριγήσουν από φόβο, με την σθεναρή αντίσταση και την εμπνευσμένη δράση μας, εμπνευσμένη από τις πιο ευγενείς ιδέες και τους πιο διαυγείς στόχους! Ενάντια σε όλους αυτούς τους πρωτοφανώς αμετροεπείς και ανελέητους διαχειριστές του παρόντος και μέλλοντός μας, τα ιδρύματα και χρηματοπιστωτικά τους κρεματόρια, τους άψυχους δείκτες τους που προλειαίνουν το έδαφος για κοινωνικές γενοκτονίες, τους πρόθυμους συνεργάτες και αυλικούς τους, τον κοπανιστό αέρα που δανείζουν οι τοκογλυφικές τους τράπεζες (χρήματα που στην ουσία ΔΕΝ διαθέτουν πραγματικά και δεν καλύπτονται ούτε από τις καταθέσεις των πελατών τους) για να δημιουργήσουν υπερκατανάλωση και αποικίες χρεών.

Ο εκπρόσωπος της φράου Μέρκελ (διάβασε την ανάρτηση με τους συνδέσμους που περιέχει: To δύσοσμο backround σεβαστών εταίρων μας...) βγήκε σήμερα από την κεντρική κομαντατούρ για να τραβήξει το αυτί της κυβέρνησης, μετά τις προγραμματικές της χθεσινές δηλώσεις. Όπου έστω κι αν υπήρχε σε κάποιες πτυχές μια απροσδιοριστία χρονικής υλοποίησης(κάτι που ίσως απαιτεί περισσότερο προσεχτικό σχεδιασμό εφόσον υπάρχει η διάθεση), περιείχαν κινήσεις "ακατανόμαστες" και αποκυρηγμένες για την "Ενωμένη Ευρώπη" (και όχι μόνο) της "αλληλεγγύης" και "ισονομίας" και "κοινών κανόνων": λόγος περί εγκατάλειψης (έστω και σταδιακής) δολοφονικών πολιτικών λιτότητας, κατάργηση του αισχρού φοροεκτρώματος ΕΝΦΙΑ που προετοίμαζε νέες στρατιές αστέγων, πρόθεση (για να δούμε πόσο απέχει από την πράξη...) για παροχή δωρεάν ηλεκτρικού, θέρμανσης, σίτισης, περίθαλψης για τους κοινωνικά ασθενέστερους. Και σε τελική ανάλυση, τα κοινωνικά αγαθά (ρεύμα, νερό, υπηρεσίες υγείας) οφείλουν να παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ μέσα σε μια γνήσια δημοκρατική και με ανθρώπινες αξίες κοινωνία.
Και ο εκπρόσωπος της γερμανικής νεοαποικιοκρατικής κομαντατούρας, εποπτείας ολόκληρης της ευρωζώνης, είπε ότι "άλλο οι δηλώσεις στον ελληνικό λαό κι άλλο οι υποσχέσεις σε διεθνές επίπεδο"(!!!)

η φράου Μέρκελ πιο νέα, με τις εκλεκτές νεοναζιστικές παρέες της...

Κατάλαβες τι είπε η "ευρωμούρη"; περήφανε Ευρωπαίε πολίτη, που ανήκεις στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια με τους διεστραμμένους κηδεμόνες, ή πιο σωστά υπήκοε;
  • Ότι δηλαδή το "διεθνές επίπεδο" δεν υπολογίζει τους ευρωπαϊκούς λαούς και τη νόμιμη, μέσα από ρητές διαδικασίες θέσμισης δημοκρατικών θεσμών, βούλησή τους. 
(Και πού να θέσει κανείς αποφασιστικά στο "διεθνές αυτό επίπεδο" τη σημασία και αναγκαιότητα της αυτοθέσμισης και των διαδικασιών συλλογικής δραστηριότητας και ενεργούς πρόσβασης του λαού στη διακυβέρνησή του. Μαύρο φίδι που τον κατάπιε, και στα δύσκολα με τη συνδρομή οικονομικών δολοφόνων, "τρομοκρατικών επιθέσεων" εμπνευσμένων μέσα σε αρχηγεία μυστικών υπηρεσιών έως και πληρωμένων εκτελεστών ή "ατυχημάτων που συμβαίνουν στη ζωή")
  • Ότι ο ελληνικός, ο ισπανικός, ο ιταλικός κλπ λαός και οι ανάγκες του δεν χωράνε, δεν έχουν τον παραμικρό λόγο μέσα στο "διεθνές επίπεδο", δεν τους επιτρέπεται η παραμικρή παρέμβαση και αλλαγή στα κείμενα, τα "νομοθετήματα" και τις διατάξεις που αποφασίζονται και υπογράφονται εκεί από μη εκλεγμένους τεχνοκράτες και γραφειοκράτες και φορούνται σαν θηλειά στα λαρύγγια των λαών. Πάντα "υπέρ αυτών" μα φυσικά, στην πιο οφθαλμοφανή ουσία(αν και όχι για όλους), ερήμην αυτών
  • Ότι τελικά στο "διεθνές επίπεδο", όπως στην Ευρώπη του ευρώ και του οράματος ισοπέδωσης κάθε δικαιώματος δημοκρατικών διαδικασιών και ανάλογης κουλτούρας, πρόνοιας και αυτοδιάθεσης των λαών, ως "λαός" λογίζονται οι Γιούνκερ, Ολάντ, Ραχόι, Μέρκελ, Σόιμπλε κτλ. Οι αξιωματούχοι της Κομισιόν και υπαλληλίσκοι σαν τα λιμά της τρόικας, οι διευθυντές και τα στελέχη χρηματοπιστωτικών οργανισμών, πολυεθνικών εταιρειών και βιομηχανικών ομίλων, οι μέτοχοι των προηγουμένων, οι Ευρωπαίοι κροίσοι που θησαυρίζουν ακόμη περισσότερο από κάθε κρίση και φυσικά οι έμμισθοι μάνατζερ των ελίτ, γνωστοί και ως πολιτικοί.

Απέναντι σε ένα τέτοιων "ποιοτήτων" και διαθέσεων "διεθνές επίπεδο"(πιότερο λέσχη τεράτων), η απάντηση που ταιριάζει από λαούς που διεκδικούν δικαίωμα σε έννοιες όπως αξιοπρέπεια και σοβαρότητα μέσα στις δύσβατες διαδρομές της Ιστορίας, κάτι που τους δίνει μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα, μπορεί να είναι μόνο μία. Ας την αναφέρουμε σε μια πιο "εκλεπτυσμένη version", στη διεθνή γλώσσα που διευκολύνει τις συνενοήσεις σε...διεθνές επίπεδο:

"Get the Hell out of here!" 

"Όλη η εξουσία βρίσκεται στα χέρια όσων έχουν αρκετά χρήματα για να την αγοράσουν" 
 Τhe ClashΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου