Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

"do it your way ! "υπουργέ μου...

To ότι ο νέος υπουργός οικονομικών της Griechenland διαθέτει άνεση μπροστά στο φακό, είναι κοινά αποδεκτό. Μάλιστα έχει αποκτήσει και οπαδούς και ειδικά ανάμεσα στο γυναικείο πληθυσμό, κάτι σαν τις γκρούπις των ροκ σταρ.
Την επόμενη φορά που θα βρεθεί φορτσάτος στη σκηνή (ή αρένα) του eurogroup, ανάμεσα στους Ευρωπαίους bossmen (αρσενικούς και θηλυκούς), ατσαλάκωτους γραφειοκράτες και λιμοκοντόρους αξιωματούχους για να τους εκπλήξει με το στυλ του, προτείνουμε να δώσει μια διαφορετική παράσταση ή performance.
Αυτή της ζωής του, ανατρεπτική μέχρι...τελικής πτώσης κι ένα κακό συγχρόνως ιστορικό προηγούμενο.
Προτείνουμε λοιπόν ν'ακολουθήσει πάνω κάτω τα λόγια, τις κινήσεις και γενικά τον τρόπο του παρακάτω βίντεο, με τη "συγκλονιστική κορύφωση" στο φινάλε:(Πρόταση προς κάθε ενδιαφερόμενο: επειδή εμείς δεν διαθέτουμε τα κατάλληλα προγράμματα για τέτοια προχωρημένα μοντάζ, όποιος επιθυμεί μπορεί να συρράψει την κεφαλή του κ. Βαρουφάκη πάνω στους ώμους του Sid Vicious, μακαρίτη μπασίστα των παραληρηματικά ασεβών ταραξιών Sex Pistols και πάνω στους ώμους των θεατών να βάλει τις πρέπουσες ευρωπαϊκές φάτσες...και να ξαναδεί το βίντεο με άλλο μάτι! Και να μας το στείλει κι εμάς να το δούμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου