Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Tι σχέση έχουν τα γεγονότα στην Ουκρανία με την κατάρριψη εκεί του "χαμένου" boeing των μαλαισιανών αερογραμμών;Tι σχέση έχουν τα γεγονότα στην Ουκρανία, με τις πολύπλευρες προεκτάσεις και τις σκοτεινές φιλοπόλεμες από πίσω επιδιώξεις περί παγκόσμιας ηγεμονίας, με το (αγαπημένο των τηλεκάναλων για καιρό) σήριαλ του "εξαφανισμένου αεροσκάφους" Boeing 777, των μαλαισιανών αερογραμμών; Εκτός του ότι αυτό βρέθηκε να έχει καταρριφθεί (κι όχι έχοντας συντριβεί από μόνο του) στην...ανατολική Ουκρανία(!!!!);; Παγκόσμιο σοκ από την συντριβή Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών πάνω από την Ανατολική Ουκρανία-Οι ξένοι ηγέτες δηλώνουν σοκαρισμένοι από τη συντριβή του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία...
Α!!!δηλαδή, έστω και κάποιοι συγκεκριμένοι από τους "σοκαρισμένους", ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, από την αρχή; Εξάλλου, έχει γίνει γνωστό πως υπάρχουν και οι απόρρητες τεχνολογίες για λογαριασμό στρατιωτικών υπηρεσιών, που επιτρέπουν την ανάληψη του ελέγχου ενός αυτοματοποιημένου εμπορικού αεροσκάφους από το έδαφος, αν διαπιστωθεί ότι αυτό έπεσε θύμα αεροπειρατείας. Eνώ και η Boeing έχει λάβει ένα αμερικανικό σύστημα με τη δυνατότητα να αφαιρεί όλα τα στοιχεία ελέγχου από τους πιλότους ώστε να οδηγηθεί αυτόματα κάποιο εμπορικό αεροσκάφος σε προκαθορισμένο σημείο προσγείωσης, σε περίπτωση υποψίας και μόνο σοβαρού κινδύνου. Ενώ φαίνεται πως μάλλον ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, με τα κατάλληλα μέσα τεχνολογίας. Περί όλων αυτών, διαβάστε και το περίφημο πλέον αυτό άρθρο: Flight 370 The CIA Hoax: Gordon Duff

Πριν βιαστείτε, λοιπόν, να απαντήσετε στο αρχικό ερώτημα, κάντε πρώτα τις απαιτούμενες συνδέσεις αυτού του άρθρου: "Ισχυρά κέντρα των ΗΠΑ πιέζουν για ταυτόχρονη επίθεση κατά της Ρωσίας και της Κίνας" (αποσπασματα χαρακτηριστικά:
 Είδαμε τις ΗΠΑ να αλλάζουν το δόγμα εμπλοκής τους σε πόλεμο και πλέον τα πυρηνικά όπλα δεν αποτελούν μέσο άσκησης αντιποίνων σε ενδεχόμενο επίθεσης. Συνιστούν πλέον ένα προληπτικό, ένα προνομιακό όπλο. Και αυτό στοχεύει καθαρά τη Ρωσία. Η υπόθεση της Ουκρανίας είναι στροφή κατά της Ρωσίας. Λοιπόν, ο πόλεμος έχει κιόλας αρχίσει, είναι καθ' οδόν. Αυτή είναι η ιστορία στην Ουκρανία--πόλεμος κατά της Ρωσίας. 
Και ο πόλεμος κατά της Κίνας προετοιμάζεται. Οι ΗΠΑ παίρνουν το μέρος κάθε χώρας που έχει κάποια διένεξη με την Κίνα, ακόμη και για μικρά πράγματα που δεν σχετίζονται στο ελάχιστο με τις ΗΠΑ. 
Λοιπόν, οι Ηνωμένες Πολιτείες περικυκλώνουν και τις δύο χώρες με στρατιωτικές βάσεις. 
Πράγματι, κάποιος στην Ουάσιγκτον πιστεύει πως ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να κερδηθεί--διαφορετικά για ποιον λόγο θα άλλαζαν το δόγμα που περιόριζε τη χρήση των πυρηνικών στην εφαρμογή αντιποίνων και τα έκαναν μέτρο πρώτης προσβολής;
Γιατί θα έφτιαχναν αντιβαλλιστικούς πυραύλους και θα τους έβαζαν στα σύνορα της Ρωσίας και σε πλοία στην Νότια Σινική Θάλασσα;
Νομίζω πως μία απρόβλεπτη συνέπεια είναι πως οι χώρες του ΝΑΤΟ οδηγούνται στη συνειδητοποίηση πως παρασύρονται σε μία διαμάχη από μια χώρα που είναι στην ουσία παράφρων, που διακυβεύει τις ζωές όλων και τον πλανήτη. " ) και σε συνδυασμό  με αυτό:  "Why is Putin in Washington’s Crosshairs?" ή "Γιατί ο Πούτιν είναι στο στόχαστρο της Ουάσινγκτον;", με το άρθρο που παραθέτουμε ακριβώς παρακάτω:

  • Στόχος ήταν ο Β.Πούτιν: Πήγαν να προκαλέσουν Γ' ΠΠ!

Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.


Σύμφωνα με το Russia Today, το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.
Πηγή η οποία μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών ταξίδευαν στον ίδιο αεροδιάδρομο και τα στίγματά τους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο, αλλά με διαφορά μικρής ώρας.

«Βρέθηκαν κοντά στη Βαρσοβία, στα 10.000 πόδια. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 (ώρα Μόσχας) και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 (ώρα Μόσχας)», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, αφού έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις αλλά και χρώματα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη αυτή, γίνεται πλέον φανερό ότι πίσω από το τραγικό δυστύχημα κρύβονται οι ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες, κατά τον άνθρωπο που μίλησε στο Interfax, μπέρδεψαν το Boeing 777 με το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής αεροπορίας, ο οποίος μίλησε στο Reuters, το επιβατικό αεροπλάνο επρόκειτο να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο στις 5:20 (τοπική ώρα), αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.

«Το αεροπλάνο συνετρίβη 60 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα», είπε ο άντρας.
Σήμερα ο πλανήτης γλύτωσε από έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο, τον οποίο απεγνωσμένα ζητούν κάποιοι στην Ουάσιγκτον για να διατηρήσουν την καταρρέουσα αμερικανική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου