ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Μια σειρά συνδέσεων και σχέσεων που οδηγούν στη μεγάλη νύχτα της ανθρωπότητας..

 Ως γνωστόν, η υπερεθνική ελίτ με αιχμή του δόρατος την πανίσχυρη -επίγεια και υπέργεια- στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ, έχει μεγάλη αδυναμία σε αλλόκοτα και ανατριχιαστικά έως τρομαχτικά σύμβολα κι εμβλήματα. Μήπως "παίζει" με το κοινό παρουσιάζοντας με συμβολικούς αλλά ξεκάθαρους τρόπους το ποιόν το δικό της και των "projects" της; Γιατί αλλιώς αντί για φτερωτούς δράκους κι αιμοδιψή ερπετά που αγκαλιάζουν σφιχτά τον πλανήτη και με λατινικές επιγραφές που παραπέμπουν σαφώς σε πρακτικές μυστικών ταγμάτων κι εταιρειών-σεχτών και αποκρυφιστικών κύκλων, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν π.χ. φτερωτά ροζ ελεφαντάκια, τον Σούπερ Γκούφυ ή το δεινοσαυράκο της Ντίσνεϋ. Ώστε να υιοθετήσουν για "ξεκάρφωμα" ένα πιο συμπαθητικούλι και αθώο look.

-κλίκαρε πάνω στις εικόνες για να τις δεις μεγάλες -

 Σύμβολο της Εθνικής Υπηρεσίας Αναγνώρισης των ΗΠΑ. Το πρόγραμμα που σχετίζεται με αυτό είναι τελείως άγνωστο. Η επιγραφή λέει τα εξής: "Ποτέ πριν, ποτέ ξανά". Μήπως ο Γκάνταλφ ο Μάγος μπορεί να μας εξηγήσει τι εννοεί ο ποιητής;


Σύμβολο ενός προγράμματος μιας διαστημικής αμερικανικής υπηρεσίας, που η "μαύρη" ύπαρξή της ήταν μυστική ως τις αρχές του '90

Ένας αγριεμένος τεράστιος δράκος απ'το διάστημα αρπάζει με τα φτερά του τον πλανήτη και τον καταστρέφει. Έχει να κάνει με διαστημικά προγράμματα και συμβολισμό κατασκοπευτικών δορυφόρων. Η επιγραφή σημαίνει πάνω κάτω: "Όλες οι δομές -ή υποδομές- σας είναι για να υπηρετούν εμάς"

Αυτό κι αν είναι χαριτωμένο έμβλημα για να χαιρετήσει τον "παγκόσμιο αρραβώνα"! Το "στρατιωτικό πρόγραμμα της τεχνολογίας του διαστημικού αρεροσκάφους" που βάλλει..-συμβολικά πάντα έτσι;- κατά ποίων;

 Oι μάγοι που ελέγχουν τον πλανήτη μέσω των "μαύρων τεχνών" τους είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε εμβλήματα διάφορων και απόρρητων υπηρεσιών και προγραμμάτων, όπως δοκιμές πρωτότυπων αεροσκαφών και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου κτλ.

Τα παραπάνω αλιεύθηκαν από αυτό κυρίως τον ιστότοπο

 Ας αφήσουμε τα "αθώα σύμβολα" όμως κι ας προσγειωθούμε σε άλλα -όμως καθόλου φαινομενικά άσχετα- εδάφη.

Τα αποσπάσματα που θα ακολουθήσουν, από συγκεκριμένο άρθρο για "τον επιστήμονα της χρονιάς" του 2006 δρ. Έρικ Πιάνκα και τα όσα "εμπνευσμένα" ειπώθηκαν από αυτόν το απόγευμα της 5ης Mαρτίου 2006 στο 109ο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών στο Tέξας των HΠA -πανεπιστήμιο Lamar, 3-5 Mαρτίου 2006- ξεσηκώνοντας και θύελλα επευφημιών από τους συνέδρους, πόση σχέση μπορεί να έχουν και με αυτό: Does Bill Gates want population control?
Ο "πολύς" Μπιλ Γκέητς όχι μόνο επιθυμεί τον "έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού" -εκλεπτυσμένος όρος αντί για τον κακόηχο "εξόντωση"- αλλά και διαθέτει και χρήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

 Αλλά ας δούμε την πρόταση του κ.Πιάνκα, ενός από τους αγαπημένους επιστήμονες και "διανοητές" της μισάνθρωπης παγκόσμιας ελίτ, που βλέπει τους ανθρώπους με το σεβασμό που έχουν οι πειραματιστές των εργαστηρίων για τα πειραματόζωά τους:

 "O εξαιρετικά αγαπητός, όπως φάνηκε από την ενθουσιώδη υποδοχή της οποίας έτυχε, δρ. Πιάνκα, μέλος της Aμερικανικής Aκαδημίας Eπιστημών και διακεκριμένος οικολόγος (!), ξεκίνησε την ομιλία του εξηγώντας ότι η παγκόσμια Kοινή Γνώμη δεν είναι ακόμα έτοιμη να ακούσει τα όσα εκείνος επρόκειτο να πει. Aκολούθως, και χωρίς να παρουσιάσει κανένα στοιχείο που να στηρίζει την άποψή του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Γη δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ζωή στο μέλλον χωρίς τη λήψη «δραστικών» μέτρων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μόνη εφικτή λύση θα ήταν η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στο 10% περίπου των σημερινών του επιπέδων. «O πόλεμος και οι λιμοί δεν επαρκούν», ανέφερε με έμφαση. «Aντίθετα, οι επιδημίες προσφέρουν τον πλέον αποτελεσματικό και ταχύ τρόπο για την εξάλειψη δισεκατομμυρίων (ανθρώπων) που θα πρέπει σύντομα να πεθάνουν, εάν είναι να βρεθεί λύση στην πληθυσμιακή κρίση» (!).
 Tα παραπάνω λόγια του καθηγητή συνοδεύονταν από την προβολή εικόνων των τεσσάρων ιπποτών της Aποκάλυψης, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από μια σειρά νεκροκεφαλών – μία από αυτές, με κόκκινα φώτα στη θέση των ματιών. «Tο AIDS δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό, επειδή δρα υπερβολικά αργά» προσέθεσε, εξηγώντας ότι η επικρατέστερη «υποψήφια» λύση για την εξόντωση του 90% του πληθυσμού φαίνεται να είναι ένα είδος μεταδιδομένου από τον αέρα ιού Έμπολα (Ebola Reston). Kι αυτό, εξαιτίας τόσο των υψηλότατων ποσοστών θνησιμότητας που παρουσιάζει (περίπου 90%), όσο και του γεγονότος ότι προκαλεί τον θάνατο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.
 Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» καθηγητή, πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό..."
 Τα αποσπάσματα αυτά αλιεύθηκαν από ΕΔΩ , ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το βιογραφικό αυτού του "ρεαλιστή" και "διακεκριμένου" επιστήμονα από την Wikipedia

 Και πόση σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με τους αεροψεκασμούς που έχουν ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο από τα τέλη του 20ου αιώνα κι από αεροπλάνα σε μεγάλα ύψη και χωρίς διακριτικά, με ενώσεις οξειδίων βαρέων μετάλλων όπως βάριο και αλουμίνιο -πόσο επικίνδυνο είναι το αλουμίνιο..
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ: Aλουμίνιο: Ο κρυμμένος φονιάς- κι άλλους αποδομητικούς παράγοντες; Οι οποίοι κι ενοχοποιούνται για πληθώρα συμπτωμάτων κι ασθενειών, όπως σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.ά. Πληθυσμοί τσακισμένοι ψυχοσωματικά και με ασθενικό ανοσοποιητικό σύστημα, σαφώς κι ελέγχονται πιο εύκολα από αυτούς που θέλουν το καλό τους..
Και μήπως όλα αυτά τα "θαυμαστά" συνδέονται και με τα "μεταλλαγμένα"; Δηλαδή τα γενετικά τροποποιημένα διατροφικά δηλητήρια -Chemtrails, διατροφικές Χιροσίμες, βομβαρδισμός ψεμάτων και δημόσιος στρουθοκαμηλισμός..- που αφού αποτελούν ήδη καθεστώς στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, επιβάλλονται τώρα και στη Γηραιά Ήπειρο - Όταν η "ολοκλήρωση" γίνεται καταστρεπτική φαντασίωση και θηλειά και οι "μεταρρυθμίσεις" σπρώξιμο στο κενό- ερήμην της θέλησης των λαών της.
 Η εισαγωγή των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, κοινώς μεταλλαγμένων, στην Ε.Ε. και η χώρα (ποια να είναι άραγε;) που σχεδόν πρωτοστατεί στο καλωσόρισμα και εγκατάστασή τους στα ευρωπαϊκά εδάφη... και πλέον:  Καλώς τα δεχτήκαμε πατριώτες: " Ευρωπαϊκό "ναι" στα μεταλλαγμένα, με πρωτοστάτες Μανιάτη - Βενιζέλο "
 Δείτε ακόμη: Γενετικά τροποποιημένες τροφές - το τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο στην Αμερική
σε συνδυασμό και με αυτό: Βορά στις πολυεθνικές το εμπόριο σπόρων

 Όσο για το ψέκασμα από ψηλά; ΝΑΙ.. Μας ψεκάζουν, πίστεψέ το! Το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι, δήθεν για κλιματολογικούς λόγους, αλλά οι μετρήσεις στις περιοχές που υπάρχει κι έξαρση ψεκασμών είναι σαφέστατες για τα συστατικά των τεράστιων και παχιών ουρών στον ουρανό. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ! όσο κι αν μας θέλουν να βαδίζουμε σκυφτοί. Θυμηθείτε και μια λίγο παλιότερη ανάρτηση: ΦΑΚΕΛΟΣ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ"-2ο ΜΕΡΟΣ

Όλα αυτά μοιάζουν να αποτελούν μια φοβερά ανησυχητική αλυσίδα. H οποία έχει κι αυτόν τον καθόλου λιγότερα ανησυχητικό κρίκο και σίγουρα με πολύ μεγάλες προεκτάσεις: Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο; (Έλα ντε! γιατί άραγε;) σε συνδυασμό με αυτό: ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα  -"Η θανάσιμη επικινδυνότητα αρκετών εκ των χημικών-συνθετικών πατενταρισμένων "φαρμάκων" που συνταγογραφούνται, είναι στην κυκλοφορία και λαμβάνονται από τους ανθρώπους, η εφεύρεση από το καρτέλ νέων συνθετικών ουσιών για το σώμα που είναι τοξικές για τα κύτταρα, φάρμακα που ΔΕΝ θεραπεύουν ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ..!"-

Πολλές οι συνδέσεις και συσχετίσεις όχι συνωμοσιολογικών θεωριών και εικασιών, για τη συγγραφή ας πούμε κάποιου best seller, αλλά καταγεγραμμένων, ωμών, σοβαρών στοιχείων και γεγονότων και μεθοδεύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Που δεν έχουν να κάνουν πια και απλά με την επιβολή ενός θηριώδους και ανελέητου επιθετικού καπιταλισμού. Αλλά, πιστεύω, με τις προσεχτικά κι από καιρό σχεδιασμένες προσπάθειες επιβολής "της μεγάλης νύχτας της ανθρωπότητας". Μιας ανθρωπότητας άρρωστης, μεταλλαγμένης, αποβλακωμένης, απόλυτα ελεγχόμενης σε κάθε πτυχή της δημόσιας και προσωπικής ζωής -Ένας κόσμος..."οφθαλμολάγνος"!, με τον πλούτο συγκεντρωμένο σε χέρια ελάχιστων και μέσω παράφρονων ατόμων ως στελέχη ανάλγητων, ληστρικών μηχανισμών - Le Capital (Το Κεφάλαιο) - και με γονατιστούς και εξανδραποδισμένους όσους καταφέρουν και δεν αποδημήσουν από τον μάταιο τούτο κόσμο. Σ'έναν τεχνοφεουδαρχικό Μεσαίωνα, με απίστευτης ισχύος όπλα, άγνωστα τελείως στο ευρύ κοινό και τεχνολογίες, σχετικά προγράμματα κι ατζέντες ελέγχου και θανάτου! Έναν Μεσαίωνα πολύ πιο βάρβαρο από τον προηγούμενο και χωρίς προηγούμενο..

Ο Ένοικος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου