ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

"Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ"


ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ:  Πολλοί ανά τον κόσμο πλέον γιατροί, έρευνες πανεπιστημίων και δημοσιεύσεις, όλο και περισσότεροι άνθρωποι που καταγγέλουν τα παθήματά τους μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά και στην ουσία {ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ(?)}ανύπαρκτου ελέγχου σκευάσματα γενετικής μηχανικής - καρδιακές ανακοπές, επέλαση turbo καρκίνων, διαλυμένα ανοσοποιητικά συστήματα, (επαν)εμφάνιση επικίνδυνων ασθενειών (ένα μικρό παράδειγμα: Dr. Peter McCullough: «Όσο περισσότερο εμβολιαστήκατε κατά Covid-19 τόσες περισσότερες φορές θα αρρωστήσετε»! - «Παρατηρούμε ορισμένα πολύ σοβαρά σύνδρομα όπως την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα ζωστήρα, του ιού Epstein-Barr και του κυτταρομεγαλοϊού»). Αγανακτισμένοι παθόντες σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Αγγλία και Γαλλία ζητούν εξηγήσεις από τις κυβερνήσεις τους, γενικώς παγκόσμια αναταραχή! 

Και μόνο στο υπό νεκρική σιγή ασυρμάτου Ελλαδιστάν ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, δεν μιλάει κανείς, δεν απαιτεί κανείς εξηγήσεις - Μόνον στην Ελλάδα δεν μιλούν για τις παρενέργειες του "θεϊκού" πειραματικού ορού...Και οι τηλε-"ειδικοί" (dealers ?) της βιομηχανίας θανάτου της Big Pharma συνεχίζουν να συνιστούν την... "ενέσιμη ευθανασία" στους βωβούς-τυφλούς-κωφούς πολίτες...Νοσηρή παθητικότητα, στα πλαίσια μιας ευρύτερης εγχώριας κοινωνικοπολιτικής και ψυχικής παρακμής  και διάλυσης...!
Η γενοκτονία συνεχίζεται απρόσκοπτα (ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, για εμάς), κι όσοι διαθέτουν φαιά ουσία εντός κρανίου καταλαβαίνουν κι ας προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί...

Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ: Υπήρξαν εκατομμύρια θάνατοι συν, πιθανώς, πάνω από ένα δισεκατομμύριο θύματα που ο αριθμός τους αυξάνεται...

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε ήδη λάβει χώρα, αλλά αντί να εκτοξεύονται πυροβολισμοί από όπλα, οι «πυροβολισμοί» έγιναν όλοι μέσω ενέσεων mRNA, στον Πόλεμο των Βιοόπλων , και δεν θα πιστεύετε τον αριθμό των νεκρών και τα θύματα που έχουν συσσωρευτεί στα ουράνια. Πέθανε κάποιος που γνωρίζετε με εμβόλιο στον ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ή είναι ακόμα ζωντανός και πάσχει από PVSD – Διαταραχή στρες μετά τον εμβολιασμό;

Κανείς δεν «στράφηκε», εκτός από τους επαγγελματίες επηρεαστές και τις νοσοκόμες και τους γιατρούς που χρησιμοποίησαν την «τεχνολογία» για να εγχύσουν δισεκατομμύρια θανατηφόρα PRIONS πρωτεΐνης ακίδας, προκαλώντας απόφραξη αγγείων, στο αίμα και τον εγκέφαλο αθώων «αμάχων». Ακριβώς όπως το να περπατάς στους θαλάμους αερίων για να κοιμηθείς για πάντα, αλλά αντ' αυτού, είναι τα νοσοκομεία, τα ιατρεία και τα φαρμακεία – αλλά...  ποιος ήξερε;

Το «Fighting» ξέσπασε τον χειμώνα του 2020 και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Αδίστακτες κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένου του καθεστώτος Biden), κομμουνιστές και ευγονιστές παγκοσμιοποιητές, συνεργάστηκαν με τους ομίλους φαρμάκων «IG Farben» σήμερα, δηλαδή Pfizer, Moderna, Astrazeneca και J&J, και προκάλεσαν όλεθρο στην υγεία περισσότερων από τα δύο τρίτα του συνόλου του ανθρώπινου πολιτισμού.
(σ.σ. έχουμε την εντύπωση ότι αυτή η εκτίμηση ίσως είναι "τραβηγμένη" και στην ουσία δεν πρέπει να ξεπερνά κατά πολύ το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά που και πάλι αποτελεί ένα συγκλονιστικό μέγεθος πλανητικής ζημίας στην ανθρώπινη υγεία...)

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι πέφτουν νεκροί σαν μύγες σε μια ομίχλη φυτοφαρμάκων, μόνο που το δηλητήριο έχει εγχυθεί οικειοθελώς στην καρδιά, τα όργανα και τον εγκέφαλό τους στο όνομα της προστασίας από έναν ιό που κατασκευάστηκε στο εργαστήριο.

Στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπήρχαν βόμβες, ούτε τανκ, ούτε πύραυλοι και ούτε μπότες στο έδαφος, εκτός από εκείνες των νεκρών των οποίων οι πρωτεΐνες έφραξαν το αίμα τους και οδήγησαν σε «ανεξήγητο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου». Κανένας ιατρός πουθενά δεν μπορεί να καταλάβει πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι, υγιείς ή όχι, απλώς πέφτουν νεκροί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όχι, δεν είναι ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, ούτε ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών, ούτε καν ένας πόλεμος με τη Ρωσία. Είναι ο Πόλεμος της διαστροφής που επικράτησε στην επιστήμη της ιατρικής ("μουτζαχεντίν Ανθρωποφύλακες Υγείας") και το ύπουλο και κρυφό Ολοκαύτωμα του Εμβολίου βρίσκεται ΑΚΟΜΑ σε εξέλιξη. 

Εκατομμύρια «στρατιώτες» εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και να καταναλώνονται ζωντανοί στην «κρεατομηχανή»

Η διαταραχή μετατραυματικού στρες, ή PTSD, κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άγχος, άγχος, φόβο και κατάθλιψη πολύ μετά το τέλος του «κινδύνου». Μερικοί άνθρωποι που πάσχουν από PTSD αναπτύσσουν νέα και ακόμη πιο σοβαρά συμπτώματα μήνες ή και χρόνια αργότερα. Από αυτή την άποψη, είναι αρκετά παρόμοιο με το PVSD, τη διαταραχή στρες μετά τον εμβολιασμό, όπου οι πρωτεΐνες και τα μικροσκοπικά σωματίδια γραφενίου (νανοσωματίδια) προκαλούν δυσλειτουργίες του κεντρικού νευρικού συστήματος (σπασμοί), του ανοσοποιητικού συστήματος ( VAIDS ), του αγγειακού συστήματος και της καρδιάς (μυοκαρδίτιδα , περικαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές, ελαστικοί αγγειακοί θρόμβοι και εγκεφαλικά), το αναπαραγωγικό σύστημα (αυθόρμητες αποβολές, αποβολές, χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων) και το γνωστικό σύστημα (η πίστη ακόμα  στο ότι περισσότερα εμβόλια [και μάσκες] θα σας σώσουν από ασθένεια και θάνατο).

Ρίξτε μια ματιά στους αριθμούς των νεκρών και των θυμάτων από προηγούμενους πολέμους και μπορείτε να δείτε ότι τα σύνολά τους είναι ωχρά σε σύγκριση με τη μαζική καταστροφή και τη γενοκτονία των βιοόπλων του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου . Ο συνολικός αριθμός των απωλειών στρατιωτικών και πολιτών στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο υπολογίστηκε σε περίπου 40 εκατομμύρια, με 20 εκατομμύρια θανάτους και 21 εκατομμύρια τραυματίες. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ο μεγαλύτερος και πιο βίαιος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία, με τους θανάτους στις μάχες να ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια στρατιωτικό προσωπικό, συν τους θανάτους αμάχων σχεδόν 40 εκατομμύρια.

Ο πόλεμος της Κορέας στοίβαξε έναν αριθμό νεκρών άνω των 3 εκατομμυρίων θανάτων και ακόμη περισσότερους θανάτους αμάχων από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ή το Βιετνάμ. Οι θάνατοι από τις συγκρούσεις στο Βιετνάμ ανήλθαν σε περίπου 1,6 εκατομμύρια. Στη συνέχεια, άλλοι 300.000 και πλέον σκοτώθηκαν στον πόλεμο του Ιράκ και άλλοι 250.000 θάνατοι στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν, με πάνω από 70.000 θανάτους αμάχων. Μετά ήρθε ο πιο θανατηφόρος πόλεμος από όλους, που είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί «αμάχων» του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου από εμβόλια mRNA και νοσοκομειακό πρωτόκολλο, συμπεριλαμβανομένων των αναπνευστήρων και του Remdesivir, είναι πάνω από 35 εκατομμύρια και συνεχίζουν να συσσωρεύονται

Ο Covid ΔΕΝ τελείωσε, γιατί εκτός από τα ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θανάτων που μπορούν να αποφευχθούν παγκοσμίως, υπάρχουν  μέχρι στιγμής περισσότεροι από 35 εκατομμύρια θάνατοι από «εμβόλια» . Τα επίσημα κυβερνητικά «πρωτόκολλα» παγκοσμίως σχεδιάστηκαν κυριολεκτικά για να σκοτώνουν, και δεν μιλάμε μόνο για τους θανατηφόρους θρόμβους, αν και αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος όλων.

Το «φάρμακο» που βασίζεται στον φόβο ήταν το απόλυτο γενοκτονικό όπλο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και το δηλητήριο εξακολουθεί να μολύνει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχετε τόσο σοβαρή χρόνια φλεγμονή που ο καρκίνος, η αρθρίτιδα, η αρτηριακή πίεση και η PTVD επιδεινώνονται καθημερινά; Έκπληξη, έκπληξη! Μην ξεχνάτε, το 2021, οι αριστεριστές στο Twitter ήθελαν να δολοφονούνται όλοι οι εντελώς ανεμβολίαστοι άνθρωποι παντού. Ω, ναι, το έκαναν.

Εν τω μεταξύ, οι απώλειες αμάχων ή εκείνοι που πάσχουν από το σύνδρομο Long-Vax-Syndrome, συσσωρεύονται, χειροτερεύουν και βάζουν χιλιάδες έξι πόδια κάτω καθημερινά. Έχετε PTVD; Ονομάστε το «απώλειες αμάχων». Είναι αυτές οι αιχμές πρωτεΐνες που ταξιδεύουν σε όλο το αγγειακό σύστημα, παρά τα όσα ισχυρίζονται οι γιατροί για το αντίθετο, και φράζουν το αίμα, τα όργανα και τον εγκέφαλο.

Τώρα είναι η ώρα να προσθέσετε  το Vaccines.news  στους αγαπημένους σας ανεξάρτητους ιστότοπους για ενημερώσεις σχετικά με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τις πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας που οδηγούν απευθείας σε αγγειακούς θρόμβους, υπέρταση, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά, PCVS, SPS,  Long- Vax-Σύνδρομο  και θάνατος.

Πηγή-original article




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου