ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ο καθηγητής Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3% έναντι της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει 30%! Εκτός κι αν υπήρξε γενετική τροποποίηση του ιού! Λίγο μεταδόσιμη απ’ άτομο σ’ άτομο,μικρή πιθανότητα ταχείας, ευρείας εξάπλωσης! Θέλουν να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα; Οι ”Συμπτώσεις”……" Περίεργο, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να υπάρξει επιδημία ενός ιού που προερχόταν από την ευλογιά και επένδυσε σε ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς το 2019.
 Είναι επίσης πολύ περίεργο ότι τα κρούσματα φτάνουν ταυτόχρονα σε πολλές απομακρυσμένες χώρες. Υπάρχει μικρή πιθανότητα για ταχεία και ευρεία εξάπλωση, επειδή τα άτομα που προσβάλλονται από Monkeypox καλύπτονται με μεγάλες φουσκάλες, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και επομένως μπορούν να εντοπιστούν από μακριά.
 Η ευλογιά των πιθήκων είναι λίγο μεταδόσιμη από άτομο σε άτομο. Απαιτεί στενή και παρατεταμένη επαφή.
 Φαίνεται απίθανο να υπήρξε αυθόρμητη εμφάνιση, σε λίγες μέρες, μεμονωμένων κρουσμάτων στον Καναδά, τις ΗΠΑ και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικά αφού οι ασθενείς δεν είχαν ταξιδέψει πριν.
Αυτό είναι πολύ χοντρό! Ο σκοπός της νέας υπόθεσης είναι η αναστολή όλων των μεταφορών και να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα;
"

Ο καθηγητής Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3% έναντι της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει 30%! Εκτός κι αν υπήρξε γενετική τροποποίηση του ιού! Λίγο μεταδόσιμη απ’ άτομο σ’ άτομο,μικρή πιθανότητα ταχείας,ευρείας εξάπλωσης! Θέλουν να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα; Οι ”Συμπτώσεις”……

Εδώ είναι η επεξεργαμένη αντίδραση του Γάλλου καθηγητή Ιατρικής Christian Perronne. Λοιμωξιολόγου και τ. Αντιπροέδρου στον Π.Ο.Υ της ομάδας Ευρωπαίων ειδημόνων επί εμβολιασμού (ETAGE) στις (20/5/22) στην ανακοίνωση της ευλογιάς των πιθήκων.

To Monkeypox ή ευλογιά των πιθήκων έχει μια χαμηλή θνησιμότητα 2-3%. Αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη θνησιμότητα της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει το 30%.
Εκτός, βέβαια αν εισήχθησαν γονίδια για ν΄αποκομιστεί κέρδος λειτουργίας κάτι που στην Ιολογία σημαίνει γενετική τροποποίηση του ιού για να τον κάνουν πιο μεταδοτικό ή πιο ιογενή. Στην περίπτωση που μας απασχολεί εδώ το 3% θνησιμότητας για Monkeypox είναι 100 φορές περισσότερο από τον Covid.


Περίεργο, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να υπάρξει επιδημία ενός ιού που προερχόταν από την ευλογιά και επένδυσε σε ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς το 2019. Είναι δυνατός !

Περίεργο, γιατί στις 6 Δεκεμβρίου 2021 η Επιτροπή Φαρμάκων της Ευρωπαικής Υπηρεσίας Φαρμάκων ΕΜΑ έδωσε την άδειά της για να διατεθεί στην αγορά η tecovirimat (TROXX) για τη χρήση της στο πλαίσιο τη ανθρώπινης ευλογιάς, της ευλογιάς των πιθήκων , της βοδινής ευλογιάς και των επιπλοκών του εμβολιασμού κατά της ευλογιάς.

Περίεργο επίσης που επηρεάζει τους άνδρες ομοφυλόφιλους. Στο δελτίο τύπου του DGS ( Γενική Διεύθυνση Υγείας) , αναφέρεται ότι επηρεάζει κυρίως άνδρες ομοφυλόφιλους και ότι η μετάδοση γίνεται κυρίως μέσω της αναπνευστικής οδού. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει και μου μοιάζει αντιφατικό.
Είναι επίσης πολύ περίεργο ότι τα κρούσματα φτάνουν ταυτόχρονα σε πολλές απομακρυσμένες χώρες. Υπάρχει μικρή πιθανότητα για ταχεία και ευρεία εξάπλωση, επειδή τα άτομα που προσβάλλονται από Monkeypox καλύπτονται με μεγάλες φουσκάλες, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και επομένως μπορούν να εντοπιστούν από μακριά. Αυτοί οι ασθενείς έχουν πυρετό και μεγάλη κόπωση. Δεν είναι επομένως σε κατάσταση να πηγαίνουν παντού μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς ή στη δουλειά. Εύκολο να τα απομονώσεις (εκτός αν τους πεις να πάνε σπίτι για να τους μολύνουν όλους). Η ευλογιά των πιθήκων είναι λίγο μεταδόσιμη από άτομο σε άτομο. Απαιτεί στενή και παρατεταμένη επαφή.

Φαίνεται απίθανο να υπήρξε αυθόρμητη εμφάνιση, σε λίγες μέρες, μεμονωμένων κρουσμάτων στον Καναδά, τις ΗΠΑ και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικά αφού οι ασθενείς δεν είχαν ταξιδέψει πριν.
Αυτό είναι πολύ χοντρό! Ο σκοπός της νέας υπόθεσης είναι η αναστολή όλων των μεταφορών και να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα;

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου