ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

"Η Γερμανική Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία απέρριψε το νομοσχέδιο για υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60! Στο Αζοφιστάν το χαράτσι στο ραγιά καλά κρατεί..!"


a) Billy and "OMICRON"  b) Ό,τι αφήνεται "να αυγατίσει" γίνεται, διόλου σπάνια, θηλειά στο λαιμό! Ασουπή*! c) Living under the DOME ! (ζώντας μέσα στο "Θόλο")

Το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση Olaf Scholz στο γερμανικό κοινοβούλιο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού άνω των 60 ετών απορρίφθηκε πανηγυρικά με (296 υπέρ και 378 κατά).

Στο Αζοφιστάν (σ.σ. όπου σε..."ιστορική ομιλία" στο εγχώριο parliament μίλησε, εξ αποστάσεως, ο "χορευταράς με τις γόβες" και δυο εκπρόσωποι του "ηρωικού" ναζιστικού Τάγματος Αζόφ) το χαράτσι στο ραγιά καλά κρατεί..αναισθησία, κανένας σεβασμός στην 3η ηλικία.
Βέβαια στη Γερμανία (σ.σ. RESPECT!) τις προηγούμενες βδομάδες υπήρξαν κινητοποιήσεις (ακολουθεί και βίντεο στη συνέχεια) και νομικές πιέσεις πολυάριθμες .. 

Κείμενο δανεισμένο από ΕΔΩ.


Σχόλια από εμάς: εδώ είναι Ελλάντα, αφέντες μου...ΟΠΟΥ πλέον είναι πολύ πιθανό, απ' ότι λέει και η εγχώρια "επιστήμη", να χρειαστεί και 4η δόση για όλους από το φθινόπωρο. Που, "θεός φυλάξοι", μην τύχει από ανθρώπινα όντα να μεταβληθούν (ή πιο σωστά θα ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ?) σε ανθρώπινα σουρωτήρια ... Τέλος πάντων, υφαίνουν σχέδια λες και έχουν υπογράψει συμβόλαιο με έναν "ιό" που πέφτει εντυπωσιακά ως προς την όποια επικινδυνότητα, παρά τη μεταδοτικότητα, κι ενώ κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίως ήδη μιλούν για αναγκαιότητα κήρυξης λήξης της "πανδημίας", όπως ο απολαμβάνων μεγάλο κύρος στο εξωτερικό δρ. Γιάννης Ιωαννίδης του Πανεπιστημίου Στάνφορντ... (εδώ όμως είναι το τσιφλίκι των "ειδικών" της κυβέρνησης κι ενώ στον υπόλοιπο κόσμο έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα, μαζί με τα ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ...). Κι ενώ Ε.Ε. και Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων "ένιπταν τας χείρας" για την 3η δόση, λόγω απουσίας παρουσίασης επαρκών κλινικών δοκιμών κι έριχνε το μπαλάκι της ευθύνης σε..."πρόθυμες κυβερνήσεις" όπως η εγχώρια...Τι να λέμε πια για την κατάντια αυτή, απηυδύσαμε και με τους μεν και τους δε(ν)...Θυμίζουμε και αυτά στους ... ενσκύψαντες: Καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Απαράδεκτος κίνδυνος ο εμβολιασμός παιδιών - Ρίσκο η 3η δόση Και τι είχε πει ο κορυφαίος και αείμνηστος πλέον νομπελίστας ιολόγος Μοντανιέ στη Βουλή του Λουξεμβούργου τον Γενάρη του 2022 για τα..."δηλητήρια": https://antidras.blogspot.com/2022/01/luc-montagnier-marketing-primum-non.html

ΒΙΝΤΕΟ: "Σκηνές αγαλλίασης στη Γερμανία μετά την απόρριψη από τη γερμανική Βουλή του υποχρεωτικού εμβολιασμού των άνω των 60 ετών με 296 ψήφους «υπέρ» και 378 «κατά». Μια "άνετη απόρριψη" και λόγω της αδιάκοπης κινητοποίησης του γερμανικού λαού στους δρόμους σχεδόν κάθε απόγευμα..." :


🇩🇪 Tweet: "Scènes de liesse en Allemagne après le rejet par le Parlement Allemand de la vaccination obligatoire des plus de 60 ans avec 296 voix "pour" et 378 "contre". Un rejet confortable dû à la mobilisation incessante du peuple allemand dans les rues quasi tous les soirs."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου