ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ήρθε η ώρα να θορυβηθούν και οι dirty rotten scoundrels? : "Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου Αντιμετωπίζει Αστυνομική Έρευνα σχετικά με Παραβιάσεις της Ασφάλειας του εμβολίου Covid-19"

 EIΣΑΓΩΓΗ (video από twitter):

 Σχετικά με αυτό: " Ο Βρετανός υπουργός επισκεπτόμενος το νοσοκομείο King’s College και όταν ρώτησε τους νοσηλευτές και τους γιατρούς αν είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός αυτό, δεν είπαν κάτι.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γιατρός Steve James ο οποίος είπε:
«Όχι δεν μου αρέσει αυτή η απόφαση. Ναι ήμουν θετικός στον COVID για ένα διάστημα. Ανέπτυξα αντισώματα και από τότε δουλεύω στην ΜΕΘ κανονικά. Δεν έχω εμβολιαστεί.
Δεν θέλω να εμβολιαστώ, Τα εμβόλια προστατεύουν για οκτώ εβδομάδες από την «Δέλτα», για την «Όμικρον» λιγότερο χρονικό διάστημα. 
Και τώρα θα απολυθώ γιατί δεν έχω εμβολιαστεί; Δεν είναι δίκαιο. Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν την ίδια άποψη με εμένα. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε την απόφαση αυτή εξαιτίας της «Όμικρον» η οποία είναι έχει αλλάξει τα δεδομένα. Έχω την ίδια προστασία λόγω αντισωμάτων με κάποιον που είναι εμβολιασμένος.» ... «Ναι αλλά και αυτό θα μειωθεί με το χρόνο», είπε ο Βρετανός υπουργός Υγείας για να του απαντήσει ο γιατρός ότι στο τέλος για να διατηρείς το απαιτούμενο επίπεδο αντισωμάτων θα πρέπει όλο το προσωπικό να εμβολιάζεται μια φορά το μήνα. Κάτι που είναι αδύνατο. "- πηγή πληροφοριών

Και πάμε "στο ψητό":

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου Αντιμετωπίζει Αστυνομική Έρευνα σχετικά με Παραβιάσεις της Ασφάλειας του εμβολίου Covid-19

07 Ιανουαρίου, 2022 CAPTAINDARETOFLY - Διαβάστε το εδώ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Dr. Sam White και η νομική του ομάδα διεξάγουν έρευνα κατά της βρετανικής κυβέρνησης για την παράβλεψη των γνωστών κινδύνων ασφαλείας που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid-19.

Ο White και η ομάδα του επισκέφθηκαν τα αστυνομικά τμήματα Charing Cross και Hammersmith που εδρεύουν στο Λονδίνο για να προσπαθήσουν να καταθέσουν ποινική μήνυση, ισχυριζόμενοι ότι η βρετανική κυβέρνηση και οι αρχές αποκρύπτουν εν γνώσει τους πληροφορίες από το κοινό σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τη λήψη του εμβολίου Covid-19.

Η νομική εταιρεία PJH Law δήλωσε ότι διαθέτει "σημαντικές και αδιάσειστες αποδείξεις" για παραβάσεις και η Μητροπολιτική Αστυνομία φέρεται να αποδέχθηκε τις αποδείξεις αυτές ως μέρος της κατατεθείσας καταγγελίας. Στη συνέχεια, εκδόθηκε αριθμός αναφοράς εγκλήματος για "παράβαση καθήκοντος" και ορίστηκε αξιωματικός του τμήματος να το χειριστεί.

Οι δικηγόροι που ενεργούν εκ μέρους του White δήλωσαν:
>>> "Η υπόθεση είναι Εξαιρετικής σημασίας και ως θέμα δημόσιας ασφάλειας, απαιτήσαμε ως συλλογικότητα να σταματήσει αμέσως η κυκλοφορία του εμβολίου και προτείναμε να γίνει μια ομιλία προς το έθνος από τη Μητροπολιτική Αστυνομία για να ενημερώσει σχετικά.
>>> "Μια σειρά από κυβερνητικές υπηρεσίες και ειδικότερα άτομα σε δημόσια αξιώματα και κυβερνήσεις έχουν κατονομαστεί ως παραβάτες και έχουμε υποστηρικτικά στοιχεία".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομική συνέντευξη που οδήγησε σε αυτό διήρκεσε έξι ώρες και καταγράφηκε. Ωστόσο, δεν δίνεται στη δημοσιότητα, επειδή χαρακτηρίζεται πλέον ως ζωντανή έρευνα.

Ένα από τα θέματα που τόνισε η ομάδα του White στην αστυνομία είναι ότι γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες υγείας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο "εκβιάζονται να κάνουν το εμβόλιο ή να χάσουν τη δουλειά τους".
Εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν προθεσμία μέχρι την 1η Απριλίου 2022 για να κάνουν και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

------------------

Δικτυογραφία:

UK Government faces Police Investigation regarding Covid-19 Vaccine Safety Violations – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/07/police-investigation-covid-19-vaccine-safety-violations/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου