Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Αφιέρωση...

κι ένας οικολογικός χαιρετισμός προς τον αυτοματοποιημένο, γκατζετάκια και ως προς τη βρώση του "γενετικά τροποποιημένο", αστικό αρουραίο της σύγχρονης παράκρουσης! Εκ μέρους της δαιμονοποιημένης και πολύπαθης  φύσης από τα τεχνολογικά μοντέλα και τα θρησκευτικά κάτεργα των εποχών της ξεφτίλας...

Αφιερωμένο στην έννοια της "νομιμότητας", έτσι όπως την αντιλαμβάνονται κάτι κολλητάρια της εκάστοτε ολιγαρχικής ανομίας, όπως όλοι οι αρμόδιοι μπατσο-υπουργοί από τη μεταπολίτευση και ύστερα, εδώ στο τσιφλίκι της εγχώριας ελίτ και των "μπίζνεσμεν" υψηλών προστατών εκτός των τειχών.

Αφιερωμένο στην "επιτακτική ανάγκη" ολοένα μεγαλύτερης αστυνόμευσης και περισσότερο ασφυχτικών "τρομονόμων" και "εκπτώσεων" στις ήδη λυμφατικές ελευθερίες και τα απομεινάρια δικαιωμάτων των υπηκόοων των αναπτυγμένων χωρών, που στενάζουν από το φόβο των κατασκευασμένων δαιμόνων από τις μυστικές υπηρεσίες και τα μυστικά κονδύλια των ηγητόρων τους.

Αφιερωμένο στα υπουργεία και τα αόρατα διευθυντήρια "προστασίας του πολίτη", που στην ουσία τον προστατεύουν από τον κακό του εαυτό, ο οποίος μπορεί να τολμήσει να αμφισβητήσει τις καλές προθέσεις, τις ατζέντες και την εντιμότητα της εξουσίας απέναντί του.

Τέλος, αφιερωμένο σε κάθε είδους και ιδεολογίας τυραννίσκους, απατεώνες και σαπάκια σε πόστα ισχύος, που βαφτίζουν το κρέας ψάρι και αποκαλούνε "δημοκρατία" το φίμωτρο παρέα με το μαστίγιο.


σκηνή από την πολύ ενδιαφέρουσα ταινία του Νίκου Νικολαΐδη "Ο χαμένος τα παίρνει όλα", με την ιστορία ενός σύγχρονου "Δον Κιχώτη" από την ανάποδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου