Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Ράους! Ένα άγαλμα για τον χερ Σόιμπλε!Nιαρρ! ή ανδριάντα ή Grexit!

O χερ "χάιλ Σόιμπλε" δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι αν η Ελλάδα βγει ποτέ από την κρίση θα πρέπει οι Έλληνες να του στήσουν...ανδριάντα!

Λίμπλιχε Βούλφι, τι καταπληκτική ιδέα! Σίγουρα σου ταιριάζει μια περίοπτη θέση μέσα στο πάνθεον των ευεργετών της Griechenland! Kαι όχι μόνο ανδριάντας, αλλά άγαλμα ολόκληρο!
Και γιατί όχι να μη θυμόμαστε την επιβλητική φυσιογνωμία σου από τα πολύ νεανικά της χρόνια; Που από τότε το πρόσωπό σου ακτινοβολούσε σπιρτάδα και μία λάμψη που μόνο οι πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι εκπέμπουν! Εμείς λοιπόν δίνουμε μια αναμνηστική φωτογραφία σου, ώστε οι καλύτεροι γλύπτες να πιάσουν αμέσως δουλειά και να ξεκινήσει αμέσως κι ο προβληματισμός για το σημείο το κατάλληλο που θα στηθεί το άγαλμά σου, ενόσω είσαι ακόμη εν ζωή και χαρίζεις με το έστω και σπανίζον χιούμορ και χαμόγελό σου και το εμπνευσμένο έργο σου ξεχωριστό νόημα στη ζωή μιας ολόκληρης ηπείρου! Γιατί δηλαδή να περιμένει ο ανάξιος μπροστά στο μεγαλείο το δικό σου ελληνικός λαός να αποβιώσεις και να μετοικήσεις στη Βαλχάλα, εκεί όπου μόνο οι σπουδαίοι πολεμιστές και πραγματικοί άνδρες πηγαίνουν;
Ιδού λοιπόν η ιδανική εικόνα πάνω στην οποία θα πρέπει να στηριχτεί η εργασία αποτύπωσής σου ως αιώνιου φάρου ελευθερίας κι αυτοδιάθεσης (και ευφυίας)για να φωτίζει και να εμπνέει την ταπεινή έως τιποτένια ζωή όλων εμάς των ιθαγενών:

 Ich bin Wolfgang Schäuble (also known by the nickname "Butthead")


Περί του μεγάλου ανδρός και των πέριξ αυτού διαβάστε κι εδώ:
 Η προκλητική "μοναξιά" τους..
κατόχου και ευρωπαϊκού ΟΣΚΑΡ:
Και το ΟΣΚΑΡ πρώτου αντρικού ρόλου πήγε δικαιωματικά στον παλαίμαχο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την καθηλωτική ερμηνεία στην ταινία "ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας"(στη μεγάλη ευρωπαϊκή γειτονιά). Συνδύασε άψογα τη σκληράδα και το φονικό βαρύ ύφος με την κοφτερή σαν λεπίδι ειρωνεία προς όσους επιχείρησαν, με προσποιητή άνεση, να λικνιστούν με "αριστερόστροφες" χορευτικές κινήσεις και να σηκώσουν κεφάλι στην παγιωμένη πρωτοκαθεδρία του. Απολαμβάνοντας την επιβαλλόμενη ομερτά σε όλες τις άλλες "φαμίλιες της πόλης", τα υπερκέρδη της δικής του "φαμίλιας" από τον ασφυχτικό οικονομικό έλεγχο στη "μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια" και φυσικά την επιδοκιμασία από τα μεγάλα αφεντικά του χρήματος για τις πιστές του υπηρεσίες.
 Η απονομή των κοινωνικοπολιτικών ΟΣΚΑΡ της Ευρώπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου