Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Αν θες να τιμάς την Παναγία....

"ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΓΚΕΣ"
H Παναγία δεν διαθέτει παχυλές τραπεζικές καταθέσεις και δεν απολαμβάνει πολυτελή διαβίωση, με το σύμφωνο θέλημα Γιαχβέ ή Αλλάχ.
Η Παναγία δεν βρίσκει χώρο να σταθεί, μέρος ν'απαγγιάσει, η ίδια η πατρίδα της τη ματώνει και τη διώκει.
Η Παναγία λάμπει από ευτυχία κρατώντας στη μητρική αγκαλιά της το μωράκι της.
Το οποίο δεν γνωρίζει. Από πελατειακά πολιτικά συστήματα, εγκληματικές πολιτικές, κρυφές γεωστρατηγικές ατζέντες, παγκόσμια και τοπικά μη βιώσιμα τοκογλυφικά χρέη μιας παρασιτικής ανθρωποβόρας οικονομικής φούσκας. Από σύγχρονες μορφές δουλεμπορίου κι εργασιακής σκλαβιάς, από πολυεθνική αποικιοκρατική λεηλασία, από κερδοσκοπικά τερτίπια. Από πλιατσικολόγους, βιαστές και δολοφόνους, αποκτηνωμένους τζιχαντιστές υπό τις εντολές αχυρανθρώπων μουλάδων και χαλίφηδων στη δούλεψη δυτικών υπηρεσιών και μαζικών δολοφόνων.

Η Παναγία δεν χρειάζεται δουλικό σούρσιμο στα τέσσερα και προσκύνημα ειδώλων και επίγειων επαγγελματιών εκπροσώπων του όποιου θεού, για την ικανοποίηση προσωπικών επιθυμιών και ρουσφετιών.
Αν θες να τιμάς την Παναγία μάθε να τιμάς και τη ζωή. Που ανθίζει και πλημμυρίζει αυτόν τον αμετανόητα υποκριτικό, μίζερο, κουρελή και αντιανθρώπινο κόσμο με τα γλυκά της χαμογελάκια...

ανιχνευτήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου