Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Σοσιαλιστικό ξύλο στη χώρα των "θεσμών"


 το νέο εξώφυλλο του ολοκαίνουργιου αναγνωστικού για παιδάκια του δημοτικού, ώστε να προσαρμοστούν πιο εύκολα στα κυρίαρχα ήθη της χώρας. Η οποία δεν δύναται να απεμπολήσει τις παραδόσεις που ανέκαθεν την ονομάτιζαν, διαμορφώνοντας συνήθειες και νοοτροπίες...

Σχόλιο (μαζί με τις παραπάνω απεικονίσεις) από εμάς: "Τι είχες (μπατσο)Γιάννη, τι είχα πάντα"...

Οι δυνάμεις καταστολής έχουν αυτονομηθεί ή οι Συριζαίοι μας δουλεύουν; (Βίντεο)Μήπως έχουν δίκιο κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζονται σε προσωπικές συζητήσεις ότι «ναι μεν είμαστε στην κυβέρνηση αλλά η κυβερνητική εξουσία εξακολουθεί να ελέγχεται από τις δυνάμεις της συντήρησης»;.
Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ανακοινώσεις όπως η παρακάτω;


"Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, εναντίον των πολιτών που βρέθηκαν εκεί διεκδικώντας τη δυνατότητα να εκφράσουν την άποψη τους για τα θέματα σχετικά με τη διαχείριση του νερού άρδευσης που σήμερα θα συζητιόταν από το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης.

Καταδικάζει επίσης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία ατόμων ιδιωτικής ασφάλειας (σωματοφύλακες) του δημάρχου σε θεσμικές δημόσιες λειτουργίες του Δήμου και των επιχειρήσεών του (συνεδριάσεις) την ίδια στιγμή που ο ίδιος απαγορεύει την παρουσία πολιτών σε αυτές, καταργώντας στην πράξη τον νόμο που ορίζει σαφώς την δημοσιότητα των συνεδριάσεων.

Θεωρούμε αδιανόητο να εξακολουθούν να συμβαίνουν μετά την ετυμηγορία του λαού στις 25 Ιανουαρίου τέτοια περιστατικά ακραίου κρατικού αυταρχισμού σε βάρος κινημάτων πολιτών.

Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την άμεση διερεύνηση των γεγονότων και την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων για αυτή τη κατάσταση, δηλαδή των αστυνομικών ή άλλων υπεύθυνων κρατικών λειτουργών που αυθαιρέτησαν και έδωσαν διαταγή για χρήση χημικών και επίθεση εναντίον των συμπολιτών μας."

Το αυτονόητο συμπέρασμα που βγαίνει απ' αυτή την ανακοίνωση είναι ότι είτε οι δυνάμεις καταστολής έχουν αυτονομηθεί είτε οι Συριζαίοι μας δουλεύουν.Με την ευκαιρία θα θέλαμε να κάνουμε κι εμείς μια ερώτηση στον υπουργό προστασίας του συστήματος Πανούση. Μπορεί να μας εξηγήσει με ποιο σκεπτικό βρίσκονται και σήμερα αποσπασμένοι 28 μπάτσοι, δυο περιπολικά και δυο συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας για να «προστατεύουν» τον Γ. Καρατζαφέρη και το κόμμα του; (Η πληροφορία αυτή είναι καρατσεκαρισμένη που θα έλεγε και η αξέχαστη Μαλβίνα)

Το είδαμε στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου