Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται και η καρτούλα του καλού και υπάκουου "πολίτη"Σχόλιο δικό μας: το απόλυτο ηλεκτρονικό φακέλωμα της "Μαριορής που τα'χε όλα και μόνο ο φερετζές της έλειπε" για να δέσει ηλεκτρονικά η συνταγή! Αυτή του ασφυχτικού ελέγχου κάθε κίνησης και εναπομείνουσας λιπόσαρκης ελευθερίας και αυτών που κάποτε αναγνωρίζονταν ως "προσωπικά δεδομένα". Ποιοι θέλουν να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των ελεγχόμενων "πολιτών" ή (όπως το'χουμε πει τόσες φορές) σωστότερα υπηκόων;
Μια σκατοκάρτα που τα "απόρρητα δεδομένα του πολίτη" θα'ναι (διόλου απίθανο) ευάλωτα στα επιδέξια χεράκια κατεργαράκων χάκερς!
Κάρτες και σύντομα (και μη σου φαίνεται "τραβηγμένο", τόσα και τόσα που συνέβησαν και συμβαίνουν δεν σε έμαθαν τίποτε;)... εμφυτευμένα τσιπάκια!
Θυμήσου: Ένας κόσμος..."οφθαλμολάγνος"!
Μηχανοποιημένα πλαίσια τόσο οικονομικής όσο και δήθεν ποινικής παρακολούθησης, για την "εξάλειψη της παρανομίας" από τους αρχιμάστορές της! Ποιοι ακόμη φοβούνται την "πλέμπα";


Γιατί ο αγώνας κατά της Κάρτας του Πολίτη πρέπει να δοθεί ΤΩΡΑ!ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

Η προσπάθεια να μας πείσουν ότι το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου θα φέρει την λύση σε όλα τα προβλήματα της χώρας έχει αρχίσει να γίνεται πολύ έντονος, στα επίπεδα της πλύσης εγκεφάλου όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν τα ελληνόφωνα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Ο στόχος τους την παρούσα στιγμή είναι η ταυτόχρονη επιβολή χρήσης μίας κάρτας, της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία διαφημίζουν κυρίως ότι θα λυθούν όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα και θα παταχθεί η φοροδιαφυγή.

Την ίδια στιγμή οι ενστάσεις και τα πρακτικά προβλήματα που θα προκύψουν στην εφαρμογή της χρήσης της Κάρτας του Πολίτη αποσιωπούνται και δεν ακούγεται ο αντίλογος.

Κανείς δεν αναφέρεται στα κενά ασφαλείας για την εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος!

Αυτό πιστεύουμε ότι συμβαίνει, ώστε αφού παγιωθεί ως απαραίτητη η χρήση της Κάρτας του Πολίτη, τότε να αρχίσουν οι ίδιοι να προβάλλουν όλες τις αδυναμίες ώστε να περάσουν στον τελικό στόχο τους που είναι ενδεχομένως κάποιο εμφύτευμα μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο σώμα ώστε να μην υπάρχει θέμα ταυτοποίησης και αλλοίωσης των δεδομένων.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, τον αγώνα κατά της Κάρτας του Πολίτη οφείλουμε να τον δώσουμε ΤΩΡΑ με το μεγαλύτερο σθένος!

Αύριο, τα κενά ασφαλείας του συστήματος δηλ. αυτά που ακριβώς αποσιωπούν σήμερα, θα μας τα ...επισημαίνουν καθημερινά για να μας επιβάλουν τον τελικό τους στόχο...

το διαβάσαμε στο ΗΓΓΙΚΕΝ μέσω του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου