ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...
Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Tι θα λέγατε για μια διαφορετική και πλήρως ανατρεπτική "βολτίτσα" πάνω απ'τη γη και μέχρι ήλιο μεριά; (κοσμοσυρροή πάνω από τον πλανήτη γη!)

SOHO = Solar and Heliospheric Observatory
Δηλαδή το διαστημικό σκάφος-"μάτι" της NASA, που από το 1995 εκτοξεύτηκε με αποστολή να παρατηρεί τον ήλιο και να φωτογραφίζει καθημερινά η δραστηριότητά του. Μέχρι τώρα μας έδωσε εντυπωσιακές και θεαματικές φωτογραφίες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν -πολλές από αυτές στη συνέχεια κατέβηκαν από το σάιτ της NASA- και μερικές πολύ μα πολύ περίεργες. Με αντικείμενα τα οποία έκαναν τους "spokesmen" της Never A Straigt Answer" (NASA) να καταπίνουν τη γλώσσα τους, γιατί πολύ απλά αυτά δεν θα έπερεπε να υπάρχουν σύμφωνα με τις επίσημες θεωρήσεις και επιτηδευμένα εθελοτυφλούσες και μίζερα περιοριστικές αντιλήψεις. Μιλάμε για σημεία και τέρατα, κολοσσιαίων διαστάσεων "αντικείμενα" σε απόσταση αναπνοής από τον ήλιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, προφανώς με μια τεχνολογία άγνωστη για το "πλατύ κοινό".


H γιγαντιαία εκπληκτική "μαύρη σφαίρα", που βρίσκεται μονίμως σταθμευμένη -κάτι σαν "φάρος-φύλακας, και ποιους φυλάει ή εποπτεύει άραγε;- πάνω από τον πόλο του ήλιου, "αγγίζοντας" το ηλιακό στέμμα! Πάντως η διαστημική μπάλα μπόουλινγκ του ήλιου μας με κορίνες τους πλανήτες δεν είναι, ευτυχώς.
3 Δεκεμβρίου του 2012 και μια ηλιακή έκρηξη φωτογραφημένη από τη NASA, φανέρωσε λοιπόν πως τόσο κοντά στην ηλιακή ατμόσφαιρα υπάρχει "κρυμμένο" ένα γιγαντιαίων διαστάσεων σφαιρικό αντικείμενο, που απ΄την οπτική του πλανήτη μας είναι ημιδιαφανές. Άρα τυχαία κι εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της ηλιακής έκρηξης έγινε ορατό και η κάμερα το αποτύπωσε!

 Μάρτιος του 2012: παρατηρήστε μια από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες όπου ξεκάθαρα φαίνεται γιγαντιαίο αντικείμενο με ενεργειακή δίνη ή δέσμη από -ή προς- αυτό και προς τον ήλιο!!! Κάτι σαν "ανεφοδιασμός καυσίμων" να υποθέσουμε;

Το SOHO, όμως, έχει καταγράψει "αντικείμενα", γιγαντιαίων συχνά διαστάσεων -μέγεθος πλανήτη  και με διάμετρο δυο περίπου χιλιάδες χιλιόμετρα μεγαλύτερη από αυτή του πλανήτη γη (42.000 χλμ), σχήματος πούρου έως κυβου- που ούτε διαταραχές στην κάμερά του ήταν, ούτε σχηματισμοί νεφελωμάτων, ούτε κάτι άλλο, κάποιο "φυσικό φαινόμενο" ή η "φλατ δικαιολογία" των "αλχημιστών" της NASA.Οι οποίοι έχουν επανειλημμένα "πειράξει" τις φωτογραφίες του Άρη ώστε να αποκρύψουν τις πραγματικές συνθήκες και να αποπροσανατολίζουν το κοινό με σχέδια αποικισμού του στο ευρύτερο μέλλον. Μάλιστα ο Joseph Gurman της ΝΑΣΑ είχε δηλώσει για όλα αυτά ότι πρόκειται για ελαττώματα σε μεγάλη μεγένθυση που προήλθαν από συμπίεση των φωτογραφιών και που...μόνο στα μάτια μας μοιαζουν με διαστημικά σκάφη! Όπως λένε και οι Γιάνκηδες σε τέτοιες περιπτώσεις: "cut the crap man!".  Πόσο βολικό και πόσα "ελαττώματα" προέκυψαν σε τόσο μεγάλο όγκο φωτογραφιών κι από το κατά τα άλλα "καμάρι"-πρόγραμμα της ΝΑΣΑ! Εμείς σαφέστατα και διαφωνούμε: πρόκειται προφανώς για "αντικείμενα" -ή σκάφη για να'μαστε ακριβείς;- τεχνητά κατασκευασμένα! Υπάρχουν και σοκαριστικές εικόνες από πάρα πολλά παράξενα "αντικείμενα" που ανταλάσσουν μεταξύ τους δέσμες ακτίνων ή κάποιο είδος βολών, σα να βρίσκονται σαφώς σε κατάσταση μάχης!
ΕΠΙΣΗΣ:  Στη δεκαετία του'70 και του '80 έγινε πια γνωστή η μόνιμη παρουσία πάνω απ'τον πλανήτη μας του περίφημου αγνωστης προέλευσης "δορυφόρου" που ονομάστηκε "Black Knight" - "Μαύρος Ιππότης", κι όπως οι ΗΠΑ είχαν πει: " ένα σκοτεινό αντικείμενο, πολύ μεγάλο, σε τροχιά πάνω από πολική περιοχή". Ο οποίος εκτός του "κατσικώματός του στη γειτονιά μας", εξέπεμπε ραδιοφωνική ομιλία σε μια άγνωστη γλώσσα, πριν από την εκτόξευση του "Σπούτνικ" απ'τις αρχές της δεκαετίας του '50!Δες και το χαρακτηριστικό βίντεο:


Ακόμα, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός -ISS- έχει συχνά καταγράψει με τις εξωτερικές του κάμερες αντικείμενα ξένα προς την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Τι να κάνουμε τώρα; Τα γεγονότα είναι αυτά που είναι κι ας έρχονται ενάντια στις κατασκευασμένες από τα "επίσημα κέντρα διαμόρφωσης της πραγματικότητας"διδαχές και πεποιθήσεις μας περί του πλανήτη, της επιστήμης της Φυσικής, της ίδιας της φύσης του σύμπαντος. Κι αυτά τα λέμε και μετά από μεγάλη έρευνα στοιχείων και υπάρχοντων -ακόμα τουλάχιστον- δεδομένων και μελέτη σχετικής ελληνικής και ξένης βιβλιογραφίας, από εναλλακτική αρχαιολογία έως αστροφυσική και κοσμολογία και με όλο τον απαραίτητο σκεπτικισμό σε κάθε βήμα αυτής της έρευνας, που δεν περιορίζεται στο διαδίκτυο.

Κι αν σας ενδιαφέρει και η σημειολογία, ας επισημάνουμε ότι τελευταία οι αστρονόμοι του Βατικανό -το οποίο διαθέτει τα δικα του άρτια "παρατηρητήρια"- έχουν πέσει με τα μούτρα στην ανίχνευση εξωγήινης ζωής, κάνοντας και περίεργες δηλώσεις. Ο Χοσέ Γκάμπριελ Φούνες, ένας Αργεντινός Ιησουίτης ιερέας κι αστρονόμος, και σημερινός διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού αναφέρει ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και στη δυνατότητα των εξωγήινων πολιτισμών ίσως πιο εξελιγμένων από τον άνθρωπο. Ένας επίσης εκ των κορυφαίων αστρονόμων του και καθηγητής Θεμελιώδους Θεολογίας στη Ρώμη πατέρας Giuseppe Tanzella-Nitti δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ τα εξής: "Πολύ σύντομα δεν θα χρειαστεί να αρνηθούμε τη χριστιανική μας πίστη...Αλλά υπάρχουν πληροφορίες ερχόμενες από άλλους κόσμους κι από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθούν θα πρέπει να απαιτηθεί να ξαναδιαβαστούν (στην ουσία υπονοεί να ξαναγραφτούν μαζί με τις "νέες αυτές πληροφορίες") τα ευαγγέλια όπως μέχρι τώρα τα γνωρίζαμε"(!!!)

Παρακάτω λοιπόν παραθέτουμε μια σειρα από εικόνες που αλιεύσαμε από το δίκτυο. Οι πιο πολλές είναι φωτογραφίες από το σάιτ του διαστημοπλοίου SOHO, πολλές από τις οποίες δεν έμειναν εκεί πάνω από 24 ώρες, αλλά ευτυχώς όσοι ασχολούνται με αφοσίωση και επιμονή με αυτά τα κολοσσιαίας σημασίας ζητήματα, πρόλαβαν και τις κατέβασαν αναρτώντας τες και στο διαδίκτυο και φτιάχνοντας και σχετικά βίντεο, κάποια απ'τα οποία παραθέτουμε στη συνέχεια της πρώτης μας αυτής ανάρτησης πάνω στο "θεματάκι" αυτό.

Ο Ένοικος...


    

Και τέλος δείτε κι αυτά τα χαρακτηριστικά βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=aZI1svTYu3w

Giant UFOs near the Sun - Pictures by NASA January 28, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=xmEU-x2lEOk
GIANT UFO near the SUN ??? Harvesting Energy From the Sun ?!! - march 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου