Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Ζωή μέσα από το θάνατο


H ζωή βρίσκει τον τρόπο να στέλνει το μήνυμά της σε αυτούς που την αντιστρατεύονται!
Αν ο θάνατος έρχεται με τη μορφή σφαίρας, πυραύλου, "έξυπνης βόμβας" ή με "αναγκαιότητα" μέτρων λιτότητας και διακηρύξεις φαυλότητας και μίσους, η ζωή πάντα βρίσκει τον τρόπο να ανθίζει, να υπερβαίνει δυσκολίες κι εμπόδια και να εκπλήσσει.
Ας κάνουμε ο καθένας, αρχίζοντας από μικρά κι απλά και μεταμορφωτικά βήματα στην καθημερινότητά του, ό,τι μπορεί. Όσοι αισθάνονται αγάπη κι ευθύνη απέναντι στη ζωή ας την προστατεύσουν και υπερασπιστούν, ώστε αυτή να κυριαρχήσει πάνω στη λατρεία της υποτίμησης και διαστρέβλωσής της και της εξάλειψής της. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει...εδώ και αιώνες ίσως!

ανιχνευτής

Ζωή μέσα από το θάνατο: Γεννήθηκε πρόωρο μωράκι στην Παλαιστίνη από την νεκρή μητέρα του 
Την Παρασκευή πρόωρο μωράκι ήρθε στη ζωή από την νεκρή έγκυο μητέρα του η οποία σκοτώθηκε από βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας (Vid) Στέλιος Μπαμιατζής

news247 Ιούλιος 26 2014 10:02

"Αυτό είναι το κοριτσάκι. Δίχως όνομα. Και δίχως μητέρα...". Έτσι ξεκινά το βίντεο του BBC και δίνει σε λίγες γραμμές το νόημα και το μέγεθος του γεγονότος.

Ακόμα τα βάσανα για το μωράκι δεν έχουν τελειώσει. Οι γιατροί του δίνουν 50% πιθανότητες για να ζήσει και υποστηρίζεται μηχανικά. Το ιατρικό προσωπικό ότι ήταν να κάνει το έκανε, βγάζοντας το μωράκι από το νεκρό σώμα της μητέρας του.
Ένας γιατρός δηλώνει λυπημένος και θυμωμένος μαζί.
"Το αισθάνομαι σαν να είναι δικό μου", λέει στην κάμερα.

Το είδαμε στο ΔΉΘΕΝ (και νιώσαμε μια περίεργη αίσθηση, ανάμεικτη από μεγάλη πικρία κι απέραντη γλυκύτητα...)

Διαβάστε κι αυτό: Νέα επίθεση του Ισραηλινού στρατού σε σχολείο στη Γάζα, νέα Mega-προπαγάνδα : Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι, μεταξύ τους και 7 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στη χθεσινή, νέα, επίθεση του Ισραηλινού στρατού σε σχολείο στη Γάζα, το οποίο είχε μετατραπεί σε καταυλισμό των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου