ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

MAUI (ΧΑΒΑΗ): Η πρωτοφανής και μαζικά φονική κόλαση φωτιάς ... Β΄ΜΕΡΟΣ:

"The punishment from above" and at the same time the miracle! In favor of the rich, as usual! - Η "τιμωρία από ψηλά" και συγχρόνως το θαύμα! υπέρ των πλουσίων, ως συνήθως...

Για ξεκίνημα, μια παραπομπή: ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Τα " Ρυθμιζόμενα Ενεργειακά Όπλα" είναι υπαρκτά! Ας θυμηθούμε και το video (το πρώτο αριστερά κάτω) όπου σε ένα από τα πιο γνωστά μέσα της αμερικανικής "βιομηχανίας ενημέρωσης", το Fox News, με εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως,  αναφέρεται η χρήση ρυθμιζόμενων ενεργειακών όπλων (ή D.E.W.) από την κυβέρνηση..!Την εποχή των ασύλληπτων πύρινων τραγωδιών στο Μάτι Αττικής και στην California των Η.Π.Α.  :

1. Fox News admits government using lasers-dew   2. "World's first DEW - laser"  3. The "new normal": An almost perfect circle burning in the Maui fires - H "νέα κανονικότητα" συνμαλάκες μου: ένας κύκλος φωτιάς δίνει "γεωμετρική χάρη" σε άλλη μια αλλόκοτη και πρωτοφανή πύρινη καταστροφή... 4. Shocking foutage from the once beautiful Lahaina on the island of Maui - Σοκαριστικές εικόνες από τις πυρκαγιές στο θέρετρο της Λαχάινα, στο νησί Μάουι της Χαβάης.


Kι όσο για τις φατρίες της Ελίτ που διοικούσαν ως τώρα τις Ηνωμένες Εταιρείες Αμερικής (και όχι μόνο, φυσικά...), που διαθέτουν μια τελείως απόρρητη μέχρι σήμερα για το κοινό τεχνογνωσία "υπερ-αιχμής" κι ελέγχουν τη στρατιωτική βιομηχανία και το ιατροφαρμακευτικό και χρηματοπιστωτικό καρτέλ με την στοχευμένη προώθηση της "πράσινης ατζέντας" του ψεύδους και του πλαστικού χρήματος-ψηφιακής διακυβέρνησης και κατάργησης κάθε έννοιας ελευθερίας κινήσεων, το πόσο απύθμενο μίσος για τα αναλώσιμα "ανθρώπινα κοπάδια" τους "εμπνέει" και κινητοποιεί αποδείχτηκε (για όσους διατηρούν "ακαπέλωτη" αντίληψη και πιστεύουν αυτά που βλέπουν και ΟΧΙ ό,τι δεν βλέπουν) και από τα πρωτοφανή  γεγονότα των τελευταίων τριών ετών: Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια; Για το γιατί δόθηκε εντολή τέτοιας τρομακτικής επίθεσης, αδιαφορώντας παντελώς για τις περιουσίες και πολύ περισσότερο για τη ζωή των ιθαγενών κατοίκων της Χαβάη, αν τελικά συνέβη αυτό το αληθινά τρομακτικών συμπερασμάτων και προεκτάσεων γεγονός, επιχειρείται να δοθούν απαντήσεις σαφείς(όσο μπορεί να γίνει αυτό...) σε αυτή την προηγούμενη ανάρτηση: MAUI (ΧΑΒΑΗ): Η πρωτοφανής και μαζικά φονική κόλαση φωτιάς ... (Α΄ΜΕΡΟΣ)

Και αν κι εφόσον υπήρξε "παρέμβαση ουράνια" (από τους επίγειους "θεούς"), δεν θα μπορούσε να λείψει και το θαύμα: Οι τρομερές φλόγες είχαν σαν στόχο τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα κορμιά του τοπικού πληθυσμού και όχι τις πολυτελείς επαύλεις και ιδιωτικές εκτάσεις γνωστών διασημοτήτων και γενικώς των απρόσιτων εκπροσώπων των αφεντικών! Καθώς αυτά έμειναν ανέγγιχτα, δίπλα ακριβώς σε τοπία απόλυτης στάχτης και αποτέφρωσης, με τα δέντρα να στέκονται απείραχτα ως "θεϊκό σημάδι εξ ουρανού για τους εκλεκτούς ενός ανώτερου θεού", ενώ τα περιέβαλλε η ξετιναγμένη γη! "Αλληλούια"...κουφάλες! Μετά το παρακάτω χαρακτηριστικό πρώτο video (σε αντιπαράθεση με το δεύτερο) ακολουθεί και μια μικρή λίστα με αυτά που σεβάστηκαν οι τερατώδεις φλόγες και σε ποιους ανήκαν:

1. "The elite are spared as usual" 2. Maui from the ground

(Δυστυχώς...συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου