ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Πάρε όση αλήθεια αντέχεις να μασήσεις... μέχρι να πάθεις overdose !

  

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ανάγνωσμα ακατάλληλο για "covidiots"!)

Το είχαμε επισημάνει από την πρώτη σχεδόν στιγμή για τον απαράδεκτο αντιεπιστημονικό τρόπο καταγραφής των νεκρών από...την χρυσοφόρα για κάποιους μπίζνα της λεγόμενης "covid-19", μετά την ιστορική δήλωση του "βασιλιά των ειδικών" στην Ελλάδα, όπως τον αποκάλεσαν πολλοί, κ. Τσιόδρα, καλοκαίρι του 2020-εποχή "δόξας" για το αφήγημα, ότι καταγράφονταν ως θύματα της "πανδημίας"{"plandemic" είναι ο πιο ακριβής όρος μάλλον- HOOPS!!! "Plandemic" ???? (Όχι άλλη ... συνωμοσιολογία!) }ακόμη και αυτοί που έσβηναν μέσα στα νοσοκομεία από εγκεφαλικές αιμορραγίες, νεοπλασίες κτλ. (εννοείται πως όχι από τον "ιό" κι ας τους έβρισκαν θετικούς με τα... διαγνωστικά σκουπιδο-εργαλεία ...). Ο ίδιος συμπλήρωνε τότε πως θεωρούσε ότι με αυτό τον τρόπο..."έκαναν το σωστό". Το video (δυσεύρετο σήμερα) υπάρχει και σε αυτή τη "συγκεντρωτική" ανάρτηση, που δεν περιλαμβάνει (παράθεση σημαντικών συνδέσμων) μόνο την ιταλική παράκρουση: Ιταλία: έκθεση αποκαλύπτει ότι μόνο το 2,9% των νεκρών από Covid-19 υπέκυψαν αποκλειστικά από τον ιό! Και να που ήρθε πρόσφατα, κι επίσημα και πάλι, μία πλέον αναγνωρίσιμη "επιστημονική τηλε-περσόνα" της Ελλάδας να δηλώσει ... με περίσσιο κυνισμό αυτά που αναφέρονται στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε, χωρίς να "κουνηθεί φύλλο" στη "χώρα της (διαχρονικής, σε βάρος της "πλέμπας" πάντα) σφαλιάρας"! Αναρωτήσου: Σε ποιους απευθύνονται?  Όπως αυτοί το βλέπουν σε αθεράπευτα ηλίθιους της πλειοψηφίας; Στα (εμπρόθετο άρθρο σε ουδέτερο γένος) αποκαλούμενα  "normies", δικαίως όπως ο συγκινησιακός εκφυλισμός και η παθητική στάση διαρκώς αποδεικνύουν...? Δηλαδή "ζηλωτές" της νέας ενάντια στη φύση και πνευματική διάνοια του ανθρώπου "κανονικότητας", υπερασπιστές και... καταναλωτές του "αφηγηματικού πακέτου"... (και δυστυχώς άδικο έχουν να τα λένε όσα γενικά λένε ενίοτε με τόσο θράσος...?) 

Αναρωτήσου, φίλτατε/η: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ? η νέα επιστημονική μεθοδολογία που διδάσκεται σε πανεπιστήμια? Πώς συνδέεται με οποιαδήποτε (εξιδανικευμένη στη θεωρία) έννοια επιστημονικής "ηθικής", "δεοντολογίας" που αφορά την υπηρέτηση της διαφάνειας, της αλήθειας, των συμφερόντων των ασθενών, του ίδιου του ανθρώπινου είδους? Πόσες άλλες "ροχάλες" πρέπει να εκτοξευθούν στη μάπα του μαζάνθρωπου για να αποκτήσει (αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο τελικά) δική του σκέψη και κατά συνέπεια να διαμορφώσει συνειδητή στάση και δράση?   Δες στο τέλος της ανάρτησης πώς αλλάζει, πιο σωστά αντιστρέφει πλήρως την...καθοδήγησή του περί "COVID" στις ΗΠΑ το CDC (Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών), καθώς το αφήγημα θυμίζει σκιάχτρο που ξεγυμνώνεται από τα έτσι κι αλλιώς γεμάτα κουρέλια ενδύματά του...

ΣΥΝΔΕΣΗ: Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν" -- O κροίσος ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σε απροκάλυπτη επίδειξη κυνισμού. Όταν στα λένε μέσα στα μούτρα δεν αποτελεί κι ένα είδος διανοητικού τεστ; The Architect of the Great Reset: "We Control Everyone"

Προκλητική Μ.Παγώνη: «Καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος – Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»! - Διέλυσαν τη χώρα και τώρα ξαφνικά λένε... «συγγνώμη λάθος»!

Απίστευτα πράγματα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού λόγω της καθημερινής εμφάνισής της στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η Ματίνα Παγώνη είπε αυτό που έλεγαν όλοι οι σοβαροί επιστήμονες από την αρχή της πανδημίας, ότι μετρούσαν τους πάντες ως νεκρούς Covid-19, κάτι που επί της ουσίας «φούσκωσε» τα νούμερα των νεκρών και οδήγησε σε αυστηρά μέτρα που διέλυσαν την οικονομία.

Και τώρα που η κυβέρνηση είδε ότι το αφήγημα έχει αλλάξει και η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αποφάσισε να αλλάξει το πρωτόκολλο καταγραφής των θανάτων… γιατί μπορεί!

Ωστόσο αντίθετη σε αυτό είναι η Ματίνα Παγώνη γιατί… τώρα δεν έχει νόημα! Απίστευτα πράγματα!

Μιλώντας στην ΕΡΤ η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε πως διαφωνούσε μεν εξαρχής με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, αλλά τώρα δεν έχει νόημα η αλλαγή του:

«Ήμουν κάθετα αντίθετη από την αρχή και το είχα πει, να γίνεται η καταγραφή έτσι. Ήταν εισήγηση της επιτροπής, από κει και πέρα τη στιγμή που αποφασίστηκε έτσι συνεχίσαμε στα νοσοκομεία αυτό το πρωτόκολλο. Μετά από δύο χρόνια να θυμόμαστε τώρα να αλλάξουμε το πρωτόκολλο, δεν έχει νόημα.
Όλοι ξέραμε πως γινόταν η καταγραφή μέχρι τώρα και ο κόσμος το ήξερε. (σχόλιο: Εδώ έχει απόλυτο δίκιο, γιατί συνμαλάκα μου είχαμε προειδοποιηθεί εξαρχής για τις μεθόδους της "νέας επιστήμης", αλλά μέσα στην αιθαλομίχλη της ακατάσχετης ψυχολογικής τρομοκρατίας, αποδομητικής ψυχοσωματικά για τα θύματα αυτής της κολοσσιαίας προπαγανδιστικής τεχνικής που στηριζόταν στην επανάληψη συνθημάτων και φράσεων-κλειδιά, είναι αμφίβολο αν πολλοί-οι πιο πολλοί "έλαβαν το μήνυμα"!)
Όποιος έμπαινε για οποιαδήποτε αιτία, καρκινοπαθής, έμφραγμα και διαπιστωνόταν ότι είχε covid, η τελική ετικέτα που βάζαμε ήταν covid. Αυτό για μένα ήταν λάθος από την αρχή, το είχαμε επισημάνει, δεν έχει νόημα να κάνουμε τώρα αυτή τη συζήτηση
 Γιατί τώρα σκεφτήκανε να αλλάξουν το πρωτόκολλο, νομίζω δεν έχει νόημα. Στα δύο χρόνια και πέντε μήνες αλλάζεις την καταγραφή; Τι νόημα έχει; Ήταν λάθος από την αρχή η εισήγηση να τηρηθεί αυτό το πρωτόκολλο».

ΠΗΓΗ παραπάνω άρθρου


Στο μεταξύ (για πολύ γέλιο ή κλάμα, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς...) στις ΗΠΑ τo CDC αλλάζει πλήρως το αφήγημα της "καθοδήγησής του", μετά και την τεράστια κωλοτούμπα περί ωφέλειας των τεστ PCR στα οποία στηρίχτηκε σε καταλυτικό βαθμό το (https://antidras.blogspot.com/2021/11/woooops-volume-2.html)"plandemic": 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου