ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

"Truth Doesn’t Make a Noise"...?


1ο video: O ίδιος πλέον ο FDA (o Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ, που έδωσε την προσωρινή άδεια για τα πειραματικά ενέσιμα σκευάσματα κατά της αποκαλούμενης "COVID_19"...) παραδέχεται: "Σημαντικά αυξημένοι κίνδυνοι & μακροπρόθεσμες επιπτώσεις – επιβεβαιώνονται οι θάνατοι από μυοκαρδίτιδα ως αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA."
2ο video: Το CDC παραδέχεται επίσης ότι ισχυροποιούνται τα στοιχεία για τη σύνδεση του εμβολίου Covid με τη βλάβη των καρδιακών ιστών. Tα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το CDC είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και έχει την έδρα του στην Ατλάντα της Τζόρτζια. {Κατά τον Robert F. Kennedy Jr.(και όχι μόνο!) το CDC δεν είναι ανεξάρτητος οργανισμός αλλά μια εταιρεία εμβολίων και ...κατέχει πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίων...}
Σχετικό άρθρο: Evidence grows stronger for Covid vaccine link to heart issue, CDC says (" A higher-than-usual number of cases of a type of heart inflammation has been reported following Covid-19 vaccination, especially among young men following their second dose of an mRNA vaccine, the Centers for Disease Control and Prevention said Thursday, June 9") 

Και μην ξεχνάμε ότι παρατηρείται τεράστια έκρηξη στις καρδιακές φλεγμονές που προκαλούνται από τα ψευδεπίγραφα "εμβόλια" στα παιδιά: https://www.news-medical.net/news/20210913/The-rate-of-vaccine-induced-heart-inflammation-in-children.aspx

 Πριν αναφερθούμε και στα..."κόλπα" του VAERS (το αμερικανικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων των εμβολίων), παραθέτοντας και χαρακτηριστικό βίντεο μιας αποκαλυπτικής συνέντευξης παθούσας από τα "υποχρεωτικά οφέλη", δες κι αυτό το πρωτοσέλιδο σε ιρλανδική εφημερίδα:

Παραπέμπουμε και σε αυτό το άρθρο:
Χιλιάδες θάνατοι και ανεπιθύμητες αντιδράσεις διαγράφηκαν από το VAERS (Το αμερικανικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS) δημιουργήθηκε ως σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τον εντοπισμό εμβολίων που ενδέχεται να προκαλούν μεγαλύτερο από τον αναμενόμενο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών.) - "Thousands of deaths and adverse reactions were deleted from VAERS"

Από το άρθρο του συνδέσμου:
Έχουμε επίσης ενδείξεις ότι το VAERS περιορίζει τη δημοσίευση των αναφορών. Μπορεί να χρειαστούν μήνες μέχρι να δημοσιευτεί μια κατατεθειμένη έκθεση, όπως ανακάλυψε η Brittany Galvin, θύμα του COVID jab.
Τον Ιανουάριο του 2022, είχαν περάσει οκτώ μήνες από τη διαδικασία υποβολής αναφοράς στο VAERS και ενημερώθηκε από το προσωπικό του VAERS ότι πιθανότατα θα χρειαστούν άλλοι έξι έως 12 μήνες μέχρι να δημοσιευθεί η περίπτωσή της. Στις αρχές Ιουνίου 2021, ο Peters της πήρε συνέντευξη σχετικά με τις παρενέργειές της και την εμπειρία της από τη διαδικασία VAERS :

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου