ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Δυνατή έως ανατριχιαστική ως προς τις τρομερές προεκτάσεις της ομιλία επιστήμονα ...


...στη χώρα της επονείδιστης "υποχρεωτικότητας", των 7.000 σε αναστολή άνεϋ αποδοχών "μπαρουτοκαπνισμένων" μα "ατσίμπητων" υγειονομικών(γιατί άραγε; γνωρίζουν κι έχουν δει κάτι παραπάνω από τους τηλε-πολίτες;) και με ένα σύστημα δημόσιας υγείας σε κατάρρευση...Καθώς και με πολύ ύποπτες ιστορίες από τα πάνω να σκοτεινιάζουν ακόμη περισσότερο την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα"...Και με μια καινούρια "μετάλλαξη", όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό για έναν ιό που διόλου απίθανο να μας αποχαιρετά, κι όπου κανένας "ειδικός" ΔΕΝ αρθρώνει κουβέντα για τα μέχρι τώρα απειροελάχιστα έως μηδαμινά ποσοστά θνησιμότητάς της και την πολύ ήπια φύση των συμπτωμάτων της...Αντίθετα εκτοξεύουν κάθε άλλο παρά θετικές για την κλυδωνιζόμενη ψυχική υγεία των "πολιτών"-ΣΚΛΑΒΩΝ φήμες για νέο καθολικό lockdown!!! Eκτός αν όλοι οι ιατροί στη Νότιο Αφρική είναι..."συνωμότες" και τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία εκεί "συνωμοτούν" κατά της COVID-19 και υπέρ της ξετιναγμένης ως τώρα ανθρωπότητας από μια πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά σκληρή και αποδομητική κοινωνικά υγειονομική δικτατορία.

Κι αλήθεια, γιατί οι "άγιες εταιρείες"  διστάζουν, σύμφωνα με αποκαλύψεις του πρακτορείου Ρόιτερς, να διαθέσουν εμβόλια σε εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες στην κατεχόμενη από τους λομπίστες τους Ευρώπη;;;

{Περί αλλαγής του ανθρώπινου γονιδιώματος μέσω τεχνολογίας mRNA, αν νομίζεις (και πίστευε δηλαδή ευλαβικά το επίσημο τηλε-αφήγημα σε όλες του τις αντιφατικότατες πτυχές) ότι είναι άλλη μια "συνωμοσιολογία",  θυμήσου: https://antidras.blogspot.com/2021/11/bayer-pharmaceuticals.html }

Κ.Πουλάς: «Είμαστε στη μέση ενός Γ' ΠΠ - Κανονικότητα δεν είναι το σκανάρισμα και η αλλαγή στο γενετικό υλικό μας»

«Ο όρος ελευθερία νομίσανε ότι θα μας προσφέρει ελευθερία, αλλά την ελευθερία δεν μας τη δίνει κανένας, πόσο μάλλον ένα σκεύασμα, την ελευθερία την έχουμε, είμαστε ελεύθεροι και αναπνέουμε ελεύθεροι και μιλάμε, ελεύθεροι και κυκλοφορούμε, αυτά δεν μας τα χαρίζει κανένας».

«Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη...»

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνου Πουλά, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των υγειονομικών στην Πλατεία Ελευθερίας.
 
 Ο Κ.Πουλάς, δεν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον κορωνοϊό και στα επιστημονικά στοιχεία, αντιθέτως μίλησε για τον περιορισμό των ελευθεριών του ανθρώπου, την προσπάθεια της ελίτ να καθυποτάξει τον άνθρωπο, αλλά και στην αντίσταση που υπάρχει στα σχέδια τους.
 Ο καθηγητής ξεκίνησε την ομιλία του με έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη: «Έρχεται η βαρβαρότητα μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις, δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ, ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου, για τον πλήρη εξευτελισμό του, για την ατίμωση του. Είναι η οντότητα του ατόμου που βαίνει προς την ολική της έκκληση ».

 «Αυτά είναι λόγια που έχει γράψει ο Οδυσσέας Ελύτης πριν πολλά χρόνια και ποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, γιατί αυτό που κινδυνεύει σήμερα είναι η ανθρωπότητα, κινδυνεύει η ανθρωπότητα γιατί πίστεψαν ότι θα μας κοιμίσουν και αφού μας κοιμίσουν θα μας αλλάξουν, δυστυχώς όμως γι' αυτούς δεν κοιμήθηκαν όλοι, υπάρχει μια πολύ ισχυρή μάζα που δυστυχώς γι' αυτούς είναι ξύπνιοι και όσοι αυτοί είναι ξύπνιοι τα σχέδια τους έχουν αποτύχει.
 Άρα λοιπόν ξέρουμε ποια είναι τα σχέδια τους. Τα σχέδια τους είναι να καθυποτάξουν τον άνθρωπο. Εμείς λοιπόν ως επιστήμονες, (σχόλιο: και όχι ως "ακαταδίωκτοι" + τηλεστάρς τρομολάγνοι "ειδικοί"), ως ελεύθεροι άνθρωποι, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στα σχέδια τους και δεν θα περάσουν γιατί είμαστε αντίθετοι», πρόσθεσε.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους «ειδικούς» της κυβέρνησης και άφησε αιχμές και για τους Τσιόδρα-Λύτρα: «Τα σχέδια τους έχουν αποφασίσει να τα υλοποιήσουν πρόθυμοι, πρόθυμοι ακαταδίωκτοι ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι αφού λένε ότι συσκέπτονται και δίνουν οδηγίες στην κυβέρνηση μετά βγαίνουν στα διεθνή περιοδικά και λένε άλλα.

  Εκεί λένε ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και από τους 20.000 που έχουν πεθάνει οι μισοί θα είχαν γλυτώσει αν αντί να διώχνουν τους υγειονομικούς τους κρατούσαν στα νοσοκομεία και είχαν προσλάβει και άλλους. Εμείς λοιπόν δεν πρέπει να μιλάμε με όρους επιστημονικούς, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε να ενωθούμε, όλοι μαζί να πάρουμε πρωτοβουλία επίθεσης, πρώτα άμυνας, αλλά μετά επίθεσης».Εκεί λένε ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και από τους 20.000 που έχουν πεθάνει οι μισοί θα είχαν γλυτώσει αν αντί να διώχνουν τους υγειονομικούς τους κρατούσαν στα νοσοκομεία και είχαν προσλάβει και άλλους. Εμείς λοιπόν δεν πρέπει να μιλάμε με όρους επιστημονικούς, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε να ενωθούμε, όλοι μαζί να πάρουμε πρωτοβουλία επίθεσης, πρώτα άμυνας, αλλά μετά επίθεσης».

Ο Κ.Πουλάς τόνισε ότι διεξάγεται ένας Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος: «Πρέπει να κρατήσουμε, χωρίς υποχώρηση, πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας γι' αυτά που ξέρουμε, πρέπει να αφυπνίσουμε όλους, δεν πρέπει να αφήνουμε στα χέρια τους ανθρώπους που δεν έχουν πάρει το μήνυμα, έχουμε λοιπόν διαπιστώσει και αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε: Ότι διεξάγεται ένας ανίερος πόλεμος.
Είμαστε στη μέση ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και αυτό που θέλουν να αλλοιώσουν είναι τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την ιατρική δεοντολογία, τη δημοκρατία και το ήθος, γιατί είναι ανήθικοι
».

 Στάθηκε επίσης στον όρο επιχείρηση «Ελευθερία», αλλά και στα πιστοποιητικά Covid-19: «Ο όρος ελευθερία νομίσανε ότι θα μας προσφέρει ελευθερία, αλλά την ελευθερία δεν μας τη δίνει κανένας, πόσο μάλλον ένα σκεύασμα, την ελευθερία την έχουμε, είμαστε ελεύθεροι και αναπνέουμε ελεύθεροι και μιλάμε, ελεύθεροι και κυκλοφορούμε, αυτά δεν μας τα χαρίζει κανένας.
Παρόλο που σύντομα θα επιδιώξουν και ίσως πετύχουν να μας την περιορίσουν, άρα λοιπόν μια είναι η ανάγκη να ενωθούμε, να συνασπίσουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό αγώνα και να είστε σίγουροι ότι μόνο εάν ενωθούμε και συνασπιστούμε η χώρα θα γυρίσει στην κανονικότητα.
Όχι στην δική τους κανονικότητα, στην δική μας κανονικότητα, κανονικότητα είναι αυτό που είχαμε στα τέλη του 2019, κανονικότητα δεν είναι το σκανάρισμα που θέλουν να κάνουν και η αλλαγή που θέλουν να φέρουν στο γενετικό μας υλικό και στον άνθρωπο, κανονικότητα είναι ο Δεκέμβριος του 2019, μόνο αυτή τη κανονικότητα θέλουμε και ακόμα πιο πίσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου