ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑ(ως προς τις πραγματικές της διαστάσεις) ΜΕ ΤΙΣ "ΜΟΥΦΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ"!!! ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΔΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (ειδικά σε κάποια "ευρωπαϊκή χώρα") ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΟΛΟΙ...

"Αυτή η κρίση του Covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε «σκάνδαλο Covid-19» και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημίες που προκύπτουν από χειρισμούς και παραποιημένα πρωτόκολλα test."

Να ρωτήσουμε και τον κορυφαίο  νομικό Reiner Füllmich αλλά και πολλούς Γερμανούς επιστήμονες που είχαν βγει εξαρχής και μίλησαν για διάτρητο αφήγημα και για την ..."πανδημία των ("πανάκριβων σκουπιδιών") test pcr" (=κρουσματολογία = lockdowns...) Έχει ετοιμαστεί η τεράστια δικογραφία σε βάρος των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας, στη δίκη της "Νέα Νυρεμβέργης" και θα έχουμε εξελίξεις...(Αναμένοντας το αυτονόητο): ΕΝΟΧΟΙ!!!..."Καραντινάκηδες", σύγχρονοι δρ. Μένγκελε με ενέσεις εφιαλτικών παρενεργειών ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ακόμα σκευασμάτων και απειλές κατά των... "αρνητών" της εξόφθαλμης παρανομίας και Παράνοιας, "Κοβινταλιστές" και "μάγειροι" του"Great Reset", ενός ποθητού για κάποιους τεχνο-φεουδαρχικού δυστοπικού κοντινού μέλλοντος, όπου οι πιο πολλοί άνθρωποι ΔΕΝ θα έχουν τίποτε και κάποιοι πολύ λίγοι θα έχουν και θα ελέγχουν τα πάντα!...- σημειολογική αναφορά από την ανάρτηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ", ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD, ΖΗΤΑΕΙ ...ΔΗΜΟΣΙΑ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΓΙΑ ΤΗ...ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ..."ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ" ΑΦΗΓΗΣΗ (ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ "ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ") ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ".

Όσο για τη νέα μετάλλαξη-μπαμπούλα που "κινδυνεύουμε σοβαρά να μας σκοτώσει" αν δεν σκύψουμε μαζικά, υποτακτικά και φοβισμένα το κεφάλι και μπολιαστούμε (κατά κάποιους πολιτικούς πλασιέ των εταιρειών και "ειδικούς"): https://antidras.blogspot.com/2021/07/blog-post_3.html

ΓΙΑ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ» και την παραβίαση της Σύμβασης της Γενεύης IV! ΑΡΧΙΖΕΙ η «Δίκη της Νυρεμβέργης 2...»Ξεκινάει, σήμερα, στις 6μμ, η Δίκη της Νυρεμβέργης 2.
1000 δικηγόροι με επικεφαλής τον Γερμανό δικηγόρο Ράινερ Φιούλμιχ (Reiner Fullmich), γνωστό από τις κερδισμένες υποθέσεις του, κατά της Ντόυτσε Μπανκ και της Φολκς Βάγκεν, μαζί με πάνω από 10.000 εμπειρογνώμονες της Ιατρικής, κατηγορούν:
- Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
- Τον CDC (ΕΟΔΥ των ΗΠΑ) και
- Το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, για "Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας", βάσει των πρακτικών που... ασκήθηκαν, για την αντιμετώπιση του κόβιντ-19.
Θα καταρρίψουν το πρώτο "όπλο", που χρησιμοποιήθηκε, παγκοσμίως, για καταγραφή ψευδών κρουσμάτων και θανάτων, αλλά και των μέτρων, που ακολούθησαν, όπως τα γενικά λοκντάουν στις οικονομίες και στις κοινωνίες. Τα PCR τεστ.
Αυτά που "μετρούσαν" λανθασμένα τον ιό, στους 35 κύκλους στην Ελλάδα και αλλού, στους 45 κύκλους ενισχύσεως, όταν ο ίδιος ο CDC παραδέχεται ότι καμία μέτρηση άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτή, ως έγκυρη.
Εκτός από τα ψευδή τεστ και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτων (δικαστήριο της Λισαβώνας αποφάσισε, πριν λίγες μέρες, ότι από τους 17.000 θανάτους που αποδόθηκαν, από τις Πορτογαλικές υπηρεσίες Υγείας, στον κόβιντ, μόνον οι 153 οφείλονταν στον ιό.)  {σχετική ανάρτηση: AYTA ΤΑ "ΑΒΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ; : Σκάνδαλο περί της "φονικής πανδημίας" και από την Πορτογαλία}
Οι νομικοί θ΄ αποδείξουν ότι το "πειραματικό εμβόλιο" παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης IV (1949) για "πειράματα που δεν απαιτούνται για την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου ατόμου".
Επίσης, ότι το πειραματικό γενετικό εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης, που η παραβίαση τους επιφέρει την θανατική ποινή.

Για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει: ΕΔΩ

Εμεις το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου