Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

"Έγκλημα και τιμωρία!!"

Σχόλιο δικό μας: επιβίωση "με κάθε τρόπο", λογικές του "παλεύω να τα φέρω βόλτα κι έχει ο θεός" (όχι και οι άνθρωποι όμως που το παίζουν σωτήρες έως και μικροί θεοί), του "δεν πάει άλλο αλλά τι να κάνουμε;", ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με αυτό που θα'πρεπε να αναγνωρίζεται ως πραγματική ΖΩΗ! Έχουν σχέση με πτώση (του ίδιου του ανθρώπινου είδους στα τάρταρα της αντιεξελικτικής κατάντιας), με εξαχρείωση, με δολοφονική αναλγησία κι αυτοκτονική στασιμότητα, με πλήρη απαξίωση κάθε έννοιας και σημασίας! Και για κάθε ανθρώπινο ον που βιώνει το βίο του, μέσα σε μια κοινωνία-κολαστήριο, ως αγωνιώδες μαρτύριο έως να ξεψυχήσει, πεθαίνει και ένα κομμάτι κάθε φορά από την ίδια την αιτία ύπαρξης και συνέχειας μιας τέτοιας "ποιότητας" ανθρωπότητας...(Με κάθε τελευταία πνοή πεθαίνει και λίγο από τον κόσμο...)

"Έγκλημα και τιμωρία!!"

Σαραντάχρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, άνεργη και ανασφάλιστη έχασε τη ζωή της, διότι δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει τα φάρμακα της.

Μία είδηση, που δεν εκαναλιών,βλέπετε δεν είναι ώρα για δράματα, ειδικά όταν δεν αφορούν τους αδρά αμειβόμενους παπαγαλίσκους του συστήματος, είναι ή ώρα που η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές.

Η άτυχη μητέρα, που μόνη της μεγάλωνε τα παιδιά της, έχασε το συνταγματικό της δικαίωμα στην εργασία, έχασε το συνταγματικό της δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έχασε το δικαίωμα στη ζωή.

Βλέπετε δεν ανήκε σε κόμμα, σε τζάκια, δεν ήταν αδελφή του Αδώνιδος και είχε φιλότιμο και υπερηφάνεια.
Αρνήθηκε να βάλει στο στήθος την ταμπέλα του άπορου, αρνήθηκε να μπει στην ουρά των φιλάνθρωπων για ένα πιάτο φαΐ, διεκδικούσε μια δουλειά, που θα της επέτρεπε να ζήσει, με την υπερηφάνεια του ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο.

Είναι έγκλημα στην Ελλάδα της ανάπτυξης του Σαμαρά, να απαιτείς δουλειά και η τιμωρία είναι ο θάνατος.

Η τοπική κοινωνία ήξερε, αλλά αφού η ίδια δεν έπεφτε στα πατώματα να παρακαλέσει, δεν καταδέχτηκε την ουρά του συσσιτίου, δεν ζητιάνεψε την φιλανθρωπία τους, τι να σου κάνει και αυτή.
Για άλλη μια φορά έπεσε από τα σύννεφα. κάνοντας το σταυρό της που είχε δουλεια και ασφάλεια.
Το για πόσο ακόμα, δεν την απασχολεί καθόλου, έχει ο Θεός!!

Την ίδια στιγμή, με απόφαση Αδώνιδος, κλείνουν οι κλινικές σε τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία, Αγία Όλγα, Ελπίς, Άγιοι Ανάργυροι και Σισμανόγλειο, χωρίς να έχει διασφαλιστεί η μεταφορά των ασθενών σε άλλα νοσοκομεία.
Είναι κάτι που δεν αφορά το υπέρλαμπρο μυαλό του υπουργού υγείας, ας φροντίσουν μόνοι τους οι ασθενείς.

Κλείνουν για ένα μήνα, όσες κλινικές λειτουργούν με γιατρούς του πρώην ΙΚΑ,διότι ο μέγας αναμορφωτής έχει σχέδιο!
Το σχέδιο είναι απλό και εύκολο στην εκτέλεση, η αποσυμφόρηση των νοσοκομείων, η μείωση των δαπανών και η διασφάλιση των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων.

Να σας θυμίσω τη δήλωση του άλλου μεγάλου αναμορφωτή της υγείας, του Λοβέρδου ντε, που αναφώνησε αγανακτισμένος" δεν πεθαίνουν και οι συνταξιούχοι", να δει άσπρη μέρα η κυβέρνηση, συμπληρώνω εγώ!!

Έρχεται λοιπόν ο σαρωτής και αναλαμβάνει δράση, βάζει το χεράκι του και να το θαύμα!
Αν επιβιώσουμε και μετά από αυτό, κάτι άλλο θα σκεφτεί, διότι η οικονομία και το νοικοκύρεμα, είναι το μότο του.
Οι θάλαμοι αερίων κοστίζουν, η εκτέλεση προϋποθέτει πυρομαχικά, να μας μοιράσει σκοινί και σαπούνι πάλι κάτι θα πληρώσει, δεν ανησυχώ όμως, θα σκεφτεί κάτι, απίστευτα μεγάλο και σπουδαίο!

Άλλη μια είδηση που δεν έπαιξε στα δελτία, η δημόσια υγεία και η τύχη των ασθενών, ουδόλως ενδιαφέρει τις κλίκες της ενημέρωσης.
Ούτε και οι αυτοκτονίες παίζουν, διότι μας ρίχνουν το ηθικό και η κυβέρνηση, μας θέλει όρθιους και περήφανους σε αυτό το τελευταίο, μοναχικό ταξίδι!!
Το διαβάσαμε στο ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
Διαβάστε κι αυτό: «Eκατόμβες νεκρών» ετοιμάζει η κυβέρνηση ( Οι πρωθυπουργοί και υπουργοί Υγείας ήταν εδώ και χρόνια ενήμεροι για τους χιλιάδες νεκρούς που θα φέρει η πολιτική λιτότητας )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου