ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Μια πρώτη απάντηση στους "περίτρανους" (παρατσούκλι που γεννήθηκε από το διάγγελμα περί υποχρεωτικότητας του "big boss" όταν μίλησε για την "ασφάλεια" των "χλαπάτσων" που έχει αποδειχτεί "περίτρανα") για την..."επικίνδυνη" μετάλλαξη Δέλτα (=το fake news του καλοκαιριού! παρακαλούμε πείστε μας με στοιχεία για το αντίθετο!!!)


Στο Ισραήλ από τότε που επικράτησε η παραλλαγή Δέλτα η θνησιμότητα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση..Που σημαίνει είναι πιο ακίνδυνη, οπότε προς τι ο αλληλοσπαραγμός και οι κορώνες προς υποχρεωτικότητα. Ψευδοδίλλημα  - πηγή

Παραπέμπουμε ξανά, προς πλήρη αποδόμηση της ρητορικής περί αναγκαιότητας μπολιασμάτων λόγω μετάλλαξης Δέλτα και παρακαλούμε κάποιον εκ των "επίσημων ρητόρων προς διάψευση", επιμένουμε σε αυτή την παράθεση στοιχείων-κόλαφο για την κίνηση σμπαραλιάσματος της όποιας συνταγματικά κατοχυρωμένης "δημοκρατίας" (αυτό μόνο εδώ, βρείτε και διαβάστε τα υπόλοιπα μόνοι σας: η θνητότητα της ΔΕΛΤΑ ειδικά στους κάτω των 50 είναι στο ΤΡΟΜΕΡΟ 0,009%!, οπότε για ποιο εμβολιασμό 15αρηδων και 17αρηδων και 18άρηδων και 25άρηδων μιλάτε ρε σαΐνια; + Ξέσπασμα στο FOX Νews του εφευρέτη των εμβολίων τεχνολογίας mRNA: «Είναι επικίνδυνα για τους νέους» )  ... Διαψεύστε μας εσείς, η χώρα και ο πληθυσμός της ΔΕΝ βρίσκεται μέσα σε έναν "αποστειρωμένο θόλο" μη επαφής με τον υπόλοιπο κόσμο και τις εξελίξεις: 
"ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ; Η έκθεση της Μ.Βρετανίας για την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ"

Και ξαναθέτουμε την επισήμανση στους "περίτρανους", ας μην σχολιάσουμε εδώ (έρχεται και η ... συνέχεια) το δεύτερο fake news του καλοκαιριού περί πλήρους ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥ, ρωτήστε και τον ΠΟΫ (παρακαλούμε προς διάψευση!)"τείχους ανοσίας", στην ουσία α-νοησίας: 

Τι λαοθάλασσ είναι αυτή
στον πρόσφατο τελικό του Webley?
O ένας πάνω στον άλλο; Σαν να
είναι όρθιοι; σαν να χορεύουν ή
έστω λικνίζονται; σαν να μην φοράει κανείς φίμωτρο;
Γρήγορα φωνάξτε τους "ειδικούς" να γνωματεύσουν...
Πώς αλλιώς δικαιολογούνται οι τελευταίες ειδήσεις στη "βεβαρυμένη ιικά από "Δέλτα", Μ. Βρετανία, που κονιορτοποιούν τη ρητορική "ακαταδίωκτων επιστημόνων" και πολιτικής ηγεσίας+ συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης στο Ελλαδιστάν:
Ο Μ.Τζόνσον Βάζει «Φρένο» Στην Παράνοια: «Θα Αντιμετωπίζουμε Τον Κορωνοϊό Όπως Τη Γρίπη» – Τέλος Και Τα Πιστοποιητικά, ενώ όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ θα ανακοινώσει πως πλέον ο κορωνοϊός θα αντιμετωπίζεται όπως η γρίπη. ---- Επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί πλήρους κατάργησης των περιορισμών, ο Μπόρις Τζόνσον ανέφερε ότι όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ανοίξουν και πάλι, συμπεριλαμβανομένων και των νυχτερινών κέντρων. Η 19η Ιουλίου θα σημάνει το τέλος μιας σειράς περιορισμών. : Ειδικότερα, καταργούνται οι περιορισμοί για συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως και η τήρηση του κανόνα του ενός μέτρου στις κοινωνικές αποστάσεις. Τέλος μπαίνει και στη χρήση μάσκας, ωστόσο θα υπάρχει σύσταση για τις περιπτώσεις που ενδείκνυται. Επίσης, δεν είναι υποχρεωτική η τηλεργασία. Τα πιστοποιητικά Covid δεν είναι υποχρεωτικά για την κυβέρνηση, προκειμένου κάποιος να μπει σε κάποιον χώρο. Ωστόσο οι επιχειρηματίες έχουν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουν.

Διαβάζουμε και ΕΔΩ ("Ο μύθος της μετάλλαξης Δέλτα") : "Τι κι αν αποδεικνύεται με μελέτες και ευρήματα στις χώρες που έχουν κάνει μαζικά εμβολιασμούς ότι η μετάλλαξη Δέλτα κτυπά σχεδόν το ίδιο εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και το κυριότερο ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη δεν είναι σε καμία περίπτωση θανατηφόρα ή για να είμαστε ακριβείς δεν είναι περισσότερο θανατηφόρα από την απλή γρίπη..Στην Βρετανία πλέον ο κορωνοϊός χαρακτηρίζεται επίσημα ως εποχική γρίπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου