Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Ζητάνε την καταδίκη του Ρουβίκωνα αυτοί που συναινούν στις σφαγές Τουρκίας, Ισραήλ

Του Βασίλη Βασιλειάδη

Παρακολουθώ ειδήσεις και επί πολλή ώρα γίνεται προσπάθεια σε όλα τα κανάλια να θεωρηθεί τρομοκρατία ο ακτιβισμός των μελών του Ρουβίκωνα με τρικάκια και μπογιές εναντίον του
προξενείου του δολοφόνου Ερντογάν, εναντίον της πρεσβείας του κράτους δολοφόνου Ισραήλ και εναντίον της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας που δολοφονεί αμάχους στην Υεμένη.

Βγαίνει εκπρόσωπος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων και παραπονιέται για ασυλία στο Ρουβίκωνα. βέβαια και αυτός και τα κανάλια δεν παραπονιούνται για το πώς κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και τόσα χρόνια εφοπλιστής σε καράβι του οποίου βρέθηκαν 2,1 τόνοι ηρωίνης.

Για την αστυνομία το να πετάς χαρτάκια είναι τρομοκρατία.

Ενώ το να πουλάς ηρωίνη, να δέρνεις εργαζομένους, να δολοφονείς αντιφασίστες και μετανάστες, κα είναι πταίσματα.

Για τα κανάλια και τη ΝΔ τι να πεις. αρκεί να μην πειραχτεί η ηρωίνη, η siemens, η novartis, οι τράπεζες, οι offshore, κα.

Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και οικουμενικός πατριάρχης δεν ενδιαφέρονται για τη σφαγή της αφρίν, (ο τελευταίος μέσα στη σαρακοστή ευλόγησε τη σφαγή των Κούρδων).


Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμμαχούν με τους σιωνιστές δολοφόνους των Παλαιστινίων

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνούν με τη σφαγή στην Υεμένη (πουλήσαμε και όπλα), διαφωνούν μόνο στο αν υπήρξε μίζα. 

(σημείωση από εμάς: θυμηθείτε και την ανάρτησή μας επί τούτου, με τίτλο  Βραβεύσεων συνέχεια)

Και αφού συμφωνούν στις σφαγές και στις επιθέσεις, καθοδηγούν τα ΜΜΕ ώστε να μην γίνεται η παραμικρή κουβέντα για την ουσία.

Και να βγαίνουν κάθε λογής λαμόγια και πικραμμένοι και να ζητούν την καταδίκη κάποιων νέων παιδιών που πετάνε τρικάκια, μόνο και μόνο επειδή είναι αναρχικοί.
(σχόλιο από εμάς: κι εκτός από αναρχικοί και πάρα πολύ ενοχλητικοί και "αυθάδεις" απέναντι στις μικρές και μεγάλες δοκούς στήριξης του αστικού χαμαιτυπείου, όπως έχουν αποδείξει με την πληθώρα των δράσεων θορυβώδους διαμαρτυριας τους, ρισκάροντας να βρεθούν μέσα στα μπουντρούμια του "σωφρονισμού" και της "ενσωμάτωσης". Ενοχλητικοί και "βάρβαροι" απέναντι στο ίδιο το σύμβολο της "Βούλησης" του λαού ερήμην της πραγματικής θέλησης και των ανάλογων αναγκών του λαού, σε δημοσιογραφικές σφηκοφωλιές με "εκκρεμότητες" ποινικού ενδιαφέροντος, σε εργοδότες που απολύουν υπαλλήλους επειδή τόλμησαν να μείνουν έγκυος, σε άντρα πλειστηριασμού κατοικιών- οι "θυσίες του λαού" για να βγούμε στις "αγορές", απέναντι σε κυβερνήσεις τραγελαφικής θητείας και τόσα άλλα παραδείγματα "αλήτικης συμπεριφοράς"...)

το δανειστήκαμε από τον Άνεμο Ανατροπής
 Δείτε το βίντεο εδώ από την δράση του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο της Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου