Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας: Νέα Δεδομένα Σχετικά με το Εμβόλιο COVID
THE EXPOSÉ 13/3/2022 (Πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά: Whilst you’ve been distracted by Russia-Ukraine, the UK Government quietly published data confirming the Triple Vaccinated are just weeks away from developing Acquired Immunodeficiency Syndrome )Ενώ σας αποσπούν την προσοχή με τη Ρωσία-Ουκρανία, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αθόρυβα δημοσίευσε δεδομένα που επιβεβαιώνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την ανάπτυξη του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.
Τα τελευταία επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 30-70 ετών έχουν πλέον χάσει τουλάχιστον το 70% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος σε σύγκριση με το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα των ανεμβολίαστων ανθρώπων.
Το ανοσοποιητικό τους σύστημα επιδεινώνεται μεταξύ 10% και 30% την εβδομάδα κατά μέσο όρο, με πολύ μεγαλύτερη και ταχύτερη αποδόμηση μεταξύ των νεότερων ηλικιακών ομάδων.
Εάν αυτό συνεχιστεί με τον τρέχοντα ρυθμό, τότε όλοι οι τριπλά εμβολιασμένοι ηλικίας 18 έως 39 ετών θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού τους συστήματος μέχρι τα μέσα Απριλίου 2022, με όλες τις άλλες τριπλά εμβολιασμένες ηλικιακές ομάδες να ακολουθούν το παράδειγμά τους λίγο αργότερα.
Τα στοιχεία της Αγγλίας για την Covid-19 παράγονται από τον Οργανισμό Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) και ο ακόλουθος πίνακας που δείχνει τον αριθμό των κρουσμάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 6 και της εβδομάδας 9 του 2022, λαμβάνεται από την Εβδομάδα 10 – 2022 – Έκθεση Eπιτήρησης Eμβολίων
Πηγή – Σελίδα 41
Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε την πλειοψηφία των κρουσμάτων Covid-19 σε κάθε ηλικιακή ομάδα ανά ένα μίλι χώρας, εκτός από τους κάτω των 18 ετών. Ο υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες καταγράφηκε μεταξύ των ατόμων ηλικίας 40-49 ετών, με 111.380 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αυτό συγκρίνεται με μόλις 10.400 περιπτώσεις μεταξύ ανεμβολίαστων 40-49 ετών.
Το UKHSA παρέχει επίσης τα ποσοστά των κρουσμάτων ανά 100.000 άτομα και ανά κατάσταση εμβολιασμού στις εκθέσεις του της επιτήρησης των εμβολίων, και ο ακόλουθος πίνακας έχει συρραφτεί με τους πίνακες ποσοστού κρουσμάτων που βρέθηκαν στις εκθέσεις επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 3, εβδομάδας 6 και εβδομάδας 10:
Τώρα που τα γνωρίζουμε αυτά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον απλό τύπο αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer για να υπολογίσουμε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 στον πραγματικό κόσμο μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων.
Ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων / ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων x 100
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 μεταξύ του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία σε περιόδους 4 εβδομάδων μεταξύ της Εβδομάδας 51 του 2021 και της Εβδομάδας 9 του 2022.
Όπως μπορείτε να δείτε η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται μήνα με το μήνα, με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα να καταγράφεται μεταξύ 40-49 ετών στο μείον-248,92%. Αλλά η πιο απότομη μείωση της επίδρασης της ένεσης έχει καταγραφεί μεταξύ των νέων ηλικίας 18-29 ετών, πέφτοντας στο μείον 201,52% μέχρι την εβδομάδα 9 του 2022 από +10,19 την εβδομάδα 51 έως την εβδομάδα 2.
Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι στην πραγματικότητα μέτρο ενός εμβολίου, είναι μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος των αποδεκτών του εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.
- Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου +50% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι προστατεύονται από τον Covid-19 κατά 50% περισσότερο από τους ανεμβολίαστους. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ανοσοποιητικό σύστημα που είναι 50% καλύτερο στην αντιμετώπιση του Covid-19.
- Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου 0% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν προστατεύονται περισσότερο από τον Covid-19 από τους ανεμβολίαστους, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ανοσοποιητικό σύστημα ίσο με αυτό των ανεμβολίαστων στην αντιμετώπιση του Covid-19.
- Αλλά μια αποτελεσματικότητα εμβολίου -50% θα σήμαινε ότι οι ανεμβολίαστοι ήταν 50% πιο προστατευμένοι από τον Covid-19 συγκριτικά με τους πλήρως εμβολιασμένους. Με άλλα λόγια, η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων είναι 50% χειρότερη από τη φυσική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανεμβολίαστων. Ως εκ τούτου, τα εμβόλια Covid-19 έχουν βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ευτυχώς, χρησιμοποιώντας τα ποσοστά των περιπτώσεων που παρείχε η UKHSA, μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αλλάξουμε ελαφρώς τον τύπο αποτελεσματικότητας του εμβολίου για αρνητική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και να χρησιμοποιήσουμε την ίδια φόρμουλα για θετική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Θετική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος = Ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων / ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων x 100
Αρνητική απόδοση ανοσοποιητικού συστήματος = Ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων Περιπτώσεων / Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων x 100
Όπως μπορείτε να δείτε η χαμηλότερη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος επί του παρόντος είναι μεταξύ των ατόμων ηλικίας 60-69 ετών στο -72,35%, αλλά όλα τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 30 έως 59 ετών δεν απέχουν πολύ, με απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος που κυμαίνεται από -70,83% έως -71,34%.
Ακόμη και οι 18 έως 29 ετών κινούνται στο ίδιο φάσμα στο μείον 66,84%, πέφτοντας από την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος στο +11,35% της εβδομάδας 51 σταδιακά έως την εβδομάδα 2, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν υποστεί την ταχύτερη μείωση της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος.
AIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας) είναι το όνομα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από δυνητικά απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις και ασθένειες που συμβαίνουν όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη.
Τα άτομα με σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων καρκίνων και λοιμώξεων που συνήθως εμφανίζονται μόνο σε άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.
Εάν αυτή η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος επρόκειτο να χτυπήσει γύρω στο σημείο -95%, τότε αυτό θα υποδήλωνε έντονα ότι ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός έχει αναπτύξει κάποια νέα μορφή του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 και, δυστυχώς, με βάση την τρέχουσα τάση που παρατηρήθηκε τους τελευταίους 3 μήνες, οι νεότερες ηλικιακές ομάδες δεν θα περιμένουν για πολύ.
Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τη μείωση της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος μεταξύ κάθε ηλικιακής ομάδας τριπλά εμβολιασμένων κάθε μήνα, καθώς και τη μέση μηνιαία μείωση. Η μέση μηνιαία μείωση έχει χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να εκτιμηθεί πότε κάθε ηλικιακή ομάδα θα χτυπήσει το 100% της υποβάθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος, δηλαδή τη συνολική αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος, με βάση τη γνωστή απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος από την εβδομάδα 9 του 2022.
Όλοι οι τριπλά εμβολιασμένοι ενήλικες θα έχουν χάσει το 100% της συνολικής ανοσολογικής τους ικανότητας (για ιούς και ορισμένους καρκίνους) μέσα σε 5 μήνες, αλλά οι 18 έως 39 ετών θα το έχουν χάσει μέχρι τα μέσα Απριλίου 2022, ακολουθούμενοι από τους 40-49 ετών που θα το έχουν χάσει μέχρι τα μέσα Μαΐου. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν τότε πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας.
Η Pfizer ισχυρίστηκε αρχικά ότι η ένεση mRNA είχε αποτελεσματικότητα έως και 95%. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν σαφώς ότι ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι ψευδής, αλλά δεν πιστεύουμε ότι κάποιος φαντάστηκε ποτέ πως οι αριθμοί θα έδειχναν ότι τα εμβόλια όχι απλώς χάνουν την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου φτάνοντας κάτω από μηδενική αποτελεσματικότητα, αλλά αντίθετα βλάπτουν σταδιακά το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι να φτάσουν σε μια αρνητική απόδοση.
Το δανειστήκαμε από το eternalnow
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου