Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

"ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ" Η ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ "ΦΡΕΝΟ" ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ;;;

Σχόλιο δικό μας: 
λες...να..."σωθούμε" έστω και την ύστατη στιγμή, πριν το "τρισκατάρατο";(βλέπε δημοψήφισμα). Με "αμοιβαίες υποχωρήσεις"; Δηλαδή της κυβέρνησης μπροστά στις ενωμένες δυνάμεις ευρωμαφίας και πατριωτικής διαπλοκής, με συμμάχους τις εγχώριες και (απρόθυμες να ρισκάρουν τα ξεροκόμματα που τους έχουν πετάξει) στρατιές αιχμαλώτων του φόβου. 
Λες; Να επανέλθουν οι καρδιές στις θέσεις τους και "οι κατεργάρηδες στον πάγκο τους"; Αυτόν της... "διαπραγμάτευσης";

"ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ" Η ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ "ΦΡΕΝΟ" ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ;;; Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που περιγράφουν την ανάδυση μιας "συμφωνίας διάσωσης" στην οποία ...προχώρησαν με "αμοιβαίες υποχωρήσεις" η ελληνική κυβέρνηση και το διευθυντήριο της νέας "Ιεράς συμμαχίας".

Αν λοιπόν οι πληροφορίες που μεταδίδονται ως προς το περιεχόμενο της "νέας" συμφωνίας είναι ακριβείς, τότε μάλλον ισχύει το πρώτο τμήμα του τίτλου της ανάρτησης, πράγμα που σημαίνει ότι το δημοψήφισμα μετατρέπεται de facto απο όπλο αντίστασης σε πιστόλι φωτοβολίδων , σαν κι αυτά που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση ναυαγίου.

Κάποιοι και όχι άδικα, θα μιλήσουν ακόμα και για εξαρχής στημένο "παιχνίδι"ή για σκηνοθετημένο "Τιτανικό" προκειμένου να φανούν οι "σαμπρέλες" που μας πεταξαν χθες το βράδυ οι "εταίροι" σαν ρομαντικές γόνδολες διάσωσης οι οποίες θα μας περάσουν δήθεν ανώδυνα κάτω απο την "γέφυρα των στεναγμών".

Είναι όμως έτσι;

Δικαιούται ο χτυπημένος απο την προπαγάνδα των ΜΜΕ Έλληνας πολίτης να αισθάνεται κάποιου είδους "ανακούφιση" στο άκουσμα της λέξης "συμφωνία";

Μήπως τελικά όλα αυτά τα πρωτόγνωρα και ασφαλώς τραγικά που ζούμε τις τελευταίες ειδικά μέρες, συνέβησαν ώστε να περάσει σαν επιτυχία και "διάσωση" αυτό που πριν μια εβδομάδα θα έσπαγε την εύθραυστη έτσι κι αλλιώς κυβερνητική συνοχή και πλειοψηφία;

Πριν απο δεκα ημέρες,γράφαμε ότι άλλο είναι η ρήξη και άλλο η "ωορηξία" που εχει σαν στόχο τη γονιμοποίηση μιας νέας συμφωνίας, που θα κλειδώσει άπαξ και δια παντός κάθε πιθανή "έξοδο κινδύνου".

Ο "τοκετός" είναι σε εξέλιξη και σίγουρα εν μέσω πολλών ωδινών και ...δεινών.

το διαβάσαμε στην ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου