ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ Σ'ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ: "Paul Krugman : Σώστε την οικονομία με μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων! (σχέδιο Blue Beam ενόψει;)"

Μέσα στη γενικότερη απάθεια και δυσπιστία όσον αφορά πολύ σοβαρές καταστάσεις όπως: εδώ και χρόνια στη Δύση οι αεροψεκασμοί με βαρέα μέταλλα και άλλα αποδομητικά "καλούδια" πάνω από τα "πολιτισμένα κεφάλια" των μονίμως εθελοτυφλούντων και σκυφτών πολιτών(ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ), η νομιμοποίηση και πεισματική προώθηση των γενετικά τροποποιημένων τοξικών δηλητηρίων-Στον πλανήτη των θαυμάτων: "Εμπορικό απόρρητο; Ελα μου; " και των σπόρων-εξολοθρευτών που αποδίδουν για ένα μόνο χρόνο (και παράλληλη εξαφάνιση των φυσιολογικών παραδοσιακών σπόρων που απέδιδαν καιτην επόμενη χρονιά καρπούς) ως "λύση" στο "επισιτιστικό πρόβλημα του πλανήτη" και μετατροπής των πληθυσμών σε άρρωστους ψυχοσωματικά και άρα απόλυτα χειραγωγήσιμους κι ελεγχόμενους αμνούς...
Μέσα στην παρανοϊκή κτηνώδη επέλαση  των ένοπλων ισλαμιστών ζηλωτών που αντικαθιστούν επάξια τους δολοφόνους Σταυροφόρους του πάπα, την σαδιστική Ιερά Εξέταση, τους γενοκτόνους χριστιανούς κονκισταδόρες. Και το ανελέητο κυνήγι των γυναικών -"μαγισσών" του μεσαίωνα (οι γυναίκες μέχρι την εκκλησιαστική δαιμονοποίησή τους, κατείχαν σημαντική και σεβαστή θέση στην οικογένεια και στην κοινότητα και συνέδραμαν αποφασιστικά τους άντρες στις εργασίες τους), σε σύνδεση με την παράλληλη τότε ισοπέδωση της όποιας επιτρεπόμενης αγροτικής πρωτογενούς οικοδίαιτης παραγωγής μέσα στα φέουδα και την επιβολή του καπιταλισμού σε πρώιμα στάδια και την απόλυτη δουλοποίηση των χωρικών-καλλιεργητών γης στους αναδυόμενους "επιχειρηματίες", που με τους "ματωμένους νόμους" απαγόρευσαν με ποινή θανάτου τη μετακίνηση των καλλιεργητών της γης από περιοχή σε περιοχή για την αναζήτηση της καλύτερης(πιο υποφερτής) δυνατής εργασίας...
(Αλλά ας αφήσουμε την ιστορική αναδρομή κι ας επανέλθουμε στη σημερινή ιστορική ανατριχίλα, αυτή των τεχνολογικά αναπτυγμένων  καιρών μας)
Μέσα στην οικονομική κρίση του μη εξαργυρώσιμου, ανύπαρκτου στην ουσία, λογιστικού χρήματος, όπου όλα τα κράτη χρωστάνε αστρονομικά ποσά σε όλους, χωρίς κανείς να ξέρει και να μπορεί πια να πει ποιοι "μαγικοί αλγόριθμοι" δημιούργησαν αυτό το απόλυτο και ασφυχτικό για οικομομίες και ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες χάος...(Η διαπλανητική ανωμαλία του παγκόσμιου οικονομικού μοντέλου!)
Μέσα στις παραστρατιωτικές ή μυστικές επιχειρήσεις "false flag" (που δεν είναι δηλ. αυτό που οι γεμάτες απίθανα κενά, αντιφάσεις και εξόφθαλμες αδυναμίες επίσημες ερμηνείες λένε στο κοινό) που γεννούν τις 9/11, τα Charlie Hebdo κ.ά.-Μας αποβλακώνουν; Δεν το πιστεύω! και δημιουργούν αιτίες οργουελικού ελέγχου πάνω στους πληθυσμούς και ισοπέδωσης κάθε έννοιας δημοκρατίας και διαφάνειας...
Τώρα έρχεται και το παρακάτω, σε αυτή τη διαπλανητική γη των "θαυμάτων" . Και μάλιστα ακούγεται κι από έγκυρα, αξιοσέβαστα και επίσημα χείλη. Σαν αστειάκι μήπως; Αντέχουν αυτοί οι ξεχαρβαλωμένοι, αυτοκτονικοί καιροί τέτοιου είδους "αστεία" ή περίεργα σενάρια; Αντέχει η ανθρωπότητα νέα "προχωρημένα πειράματα"; (την πολύπλοκη και προωθημένη "εξωτική" τεχνολογία που διαθέτουν οι ελίτ δεν τη γνωρίζει σχεδόν καθόλου το "πλατύ κοινό", το οποίο ζήτημα είναι αν έχει ανοίξει καμιά δεκαριά βιβλία στη ζωή του εκτός από τις σελίδες των social media). Στοχευμένης πρόκλησης ακόμη μεγαλύτερης ανασφάλειας και επιλέον ΦΟΒΟΥ και καταφυγής κάτω από τη στοργική στέγη των Αρχών, στέγης μετατρεπόμενης σε "Μεγάλο Παγκοσμιοποιημένο Σωτήρα-Πατέρα" για αλλόφρονες πληθυσμούς που παραδίδουν και το τελευταίο ψιχίο αυτονομίας και αυτοδιάθεσης ελέω "προστασίας από το ουράνιο κακό"...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ, που τόσα και τόσα τρελά και τερατώδη έχουν ως τώρα αποδεχτεί ως μη αναστρέψιμα και ως κάτι σαν "φυσική τάξη των πραγμάτων"(!) και γκρινιάζουν που δε φτάνει ο μισθός να πληρώσουν όλους τους...λογαριασμούς και τους φόρους!
Τώρα έρχεται και το παρακάτω!
Και κάτι ως σημειολογική εισαγωγή σε αυτά που ακολουθούν: αν δεν κάνω λάθος, ο πρώτος που μίλησε, μετά από πολύχρονες έρευνες, για το απίστευτης μοχθηρής σύλληψης "Blue Beam" project της Never A Straight Answer-NASA (δες και τούτο: Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η "μαντάμ NASA" για τη Σελήνη!), με τη μέσω δορυφόρων τεχνολογία "αποκαλυπτικών ολογραμμάτων" στους ουρανούς, ήταν ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast, που λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των ερευνών του πέθανε, αυτός και ο συνεργάτης του, από ανακοπή καρδιάς! Ας πρόσεχε πού έχωνε τη μύτη του και ποιους ενοχλούσε, έτσι; όπως συμβαίνει με κάθε ακέραιο και γενναίο άνθρωπο που ρισκάρει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια, όσο επώδυνη και ασύλληπτη αν φαντάζει στα...κοπάδια του "πλατιού κοινού" (ή κενού)!

ανιχνευτής 

 

Paul Krugman : Σώστε την οικονομία με μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων! (σχέδιο Blue Beam ενόψει;)



Ο Paul Krugman (κορυφαίος Αμερικανός οικονομολόγος και συγγραφέας, βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών), έχει μια ανορθόδοξη πρόταση για τη σωτηρία της οικονομίας: μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων:


Δείτε το βίντεο (από το CNN): cnn.gps - cnn - paul krugman suggest alien invasion to bring world peace

Krugman: “Σκεφτείτε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – αν και υπήρχαν πραγματικά αρνητικές κοινωνικές δαπάνες προϊόντων και όμως βγήκαμε έξω (από την κρίση)... Αν ανακαλύπταμε ότι εξωγήινοι από το διάστημα σχεδιάζουν να επιτεθούν και χρειαζόμασταν μια μαζική συγκέντρωση για την αντιμετώπιση της εξωγήινης απειλής, και ο πληθωρισμός και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού ερχόντουσαν σε δευτερεύουσα θέση μπροστά σε αυτό, αυτή πτώση θα τελείωνε σε 18 μήνες. Και τότε, αν ανακαλύπταμε, ‘ουπς, κάναμε λάθος’, θα ήμασταν ακόμα καλύτερα ... Υπήρξε ένα επεισόδιο του Twilight Zone όπως αυτό, στο οποίο οι επιστήμονες λένε ψέματα για απειλή από εξωγήινους, για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης. Λοιπόν, αυτή τη φορά το χρειαζόμαστε για να πάρουμε κάποια δημοσιονομικά κίνητρα”.


“Think about World War II -- that was actually negative social product spending and yet it brought us out... If we discovered that space aliens were planning to attack and we needed a massive build-up to counter the space alien threat, and inflation and budget deficits took secondary place to that, this slump would be over in 18 months. And then if we discovered, "whoops, we made a mistake," we'd [still] be better... There was a Twilight Zone episode like this, in which scientists fake an alien threat in order to achieve world peace. Well, this time we need it to get some fiscal stimulus”.

- Το σχέδιο Blue Beam ενόψει;

Στο παρακάτω βίντεο ο Δρ Michio Kaku, διάσημος Ιάπωνας φυσικός, συγγραφέας και πολέμιος της NWO(σημείωση από εμένα=New World Order, επιτρέψτε μου να κρατήσω κάποιες αποστάσεις από αυτή τη διαπίστωσημπορεί και να'χω λάθος, καθώς οι παγκόσμιοι εξουσιαστες χρειάζονται και τον επίσημο και αξιοσεβαστο αλλά μέχρι ενός καθορισμένου ορίου και δίχως στην ουσία πραγματική συγκρουσιακή διάθεση) μιλάει σε εταιρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή ψεύτικη εξωγήινη εισβολή.

Δείτε το βίντεο:



Το Project Blue Beam είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα και οι ανησυχίες της κυβέρνησης οδηγούν σε μία πλαστή εισβολή εξωγήινων για να προχωρήσει η ατζέντα για τη δημιουργία της πολύ αναμενόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης.Τι καλύτερος τρόπος για να κάνει τους ανθρώπους να παραδώσουν ότι απέμεινε από τα δικαιώματά τους και τις ελευθερίες τους, μπροστά σε ένα ασυναγώνιστο εχθρό από έναν άλλο κόσμο;
Το γεγονός ότι ο Michio Kaku βρίσκεται σε ένα εμπορικό ελεγχόμενο μέσο μαζικής ενημέρωσης και μιλάει γι 'αυτό, είναι αρκετό για να χτυπήσει ο κώδωνας του κινδύνου. (Ή της αδιαφορίας για άλλο ένα συνωμοσιολογικό σενάριο)
Και όπως ο πρώην Ναζί και πρώην επικεφαλής της NASA (σημείωση: εννοεί τον "πολύ" Βέρνερ Φον Μπράουν, που μαζί με άλλους κορυφαίους ναζί επιστήμονες οι Αμερικανοί απέσπασαν από την ηττημένη Γερμανία και τον έκαναν και διευθυντή της ΝΑΣΑ) είπε κάποτε ...: "Το τελευταίο χαρτί, το τελευταίο χαρτί που παίζουμε θα είναι μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων"

 Στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, η Dr. Carol Rosin, βραβευμένη εκπαιδευτικός, συντάκτης, αεροδιαστημικός, σύμβουλος διαστήματος και πυραυλικής άμυνας και σημερινή πρόεδρος του Ινστιτούντο για τη Συνεργασία στο Διάστημα (ISCOS), η οποία υπήρξε εκπρόσωπος του Wernher von Braun (Βέρνερ φον Μπράουν), πατέρα της πυραυλικής τεχνολογίας, (πρώην αξιωματικού των ΕςΕς), καταθέτει για την συνάντησή της μαζί του. Ο Wernher von Braun της είπε: “Ναι θα υπάρξουν πολλοί εχθροί για τους οποίους θα κατασκευάσουμε την διαστημική οπλική άμυνα, πρώτα θα είναι οι Ρώσοι -και όντως υπήρχε η σοβιετική απειλή εκείνη την εποχή-, μετά θα υπάρξουν τρομοκράτες, μετά τα τριτοκοσμικά έθνη (εδώ είμαστε τώρα), και μετά θα υπάρξουν αστεροειδείς, και μετά -επαναλάμβανε ξανά και ξανά και ξανά- το τελευταίο τους χαρτί, το τελευταίο τους χαρτί θα είναι η εξωγήινη απειλή”.





Το παραπάνω άρθρο πάρθηκε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου